ورود

View Full Version : تغییر فیلد به primary key , auto increase

IMANAZADI
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 10:12 صبح
با سلام
یک جدول داریم شامل 5 فیلد به نام های id,fname,lname,age,tel
فیلد id از نوع int می باشد

این جدول شامل 2000 رکورد می باشد

و از طریق design نمیتونم تغییراتی روی فیلد ها اعمال کنم

میخوام ببینم با چه دستوری میشه فیلد id رو هم primary key کنم هم auto increase ???

و با چه دستوری میشه یک فیلد از نوع primary key , auto increase به یک جدول اضافه کرد ???

با تشکر

SabaSabouhi
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 12:20 عصر
با سلام
یک جدول داریم شامل 5 فیلد به نام های id,fname,lname,age,tel
فیلد id از نوع int می باشد

این جدول شامل 2000 رکورد می باشد

و از طریق design نمیتونم تغییراتی روی فیلد ها اعمال کنم

میخوام ببینم با چه دستوری میشه فیلد id رو هم primary key کنم هم auto increase ???

و با چه دستوری میشه یک فیلد از نوع primary key , auto increase به یک جدول اضافه کرد ???

با تشکر

سلام
اگه تو Design نمی‌تونی، پس با فرمان هم نباید بتونی.
برای این فرمان مناسب رو به دست بیاری تو همون محیط Design تغییراتت رو بده، اما ذخیره نکن، بگو که Script بهت بده.
اینطوری هم Script رو به دست میاری هم یاد می‌گیری که برای هر کاری که تو Design انجام می‌دی، Management Studio چه Scriptای رو اجرا می‌کنه.

صبا صبوحی

IMANAZADI
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 12:47 عصر
توی دیتابیس زمانیکه رکوردی ثبت شده باشه دیگه نمیشه از محیط design برای تغییرات استفاده کرد و باید از T-SQL استفاده کرد
مثلا وقتی بخواهیم یک فیلد اضافه کنیم در محیط design ذخیره نمیشود ولی با T-SQL به راحتی صورت میگیره

بازم هم ممنون

IMANAZADI
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 15:17 عصر
دوستان کسی نمیدونه چطوری باید یک فیلد int رو با کد های sql رو به auto increase تبدیل کرد ؟؟

SabaSabouhi
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 15:56 عصر
دوستان کسی نمیدونه چطوری باید یک فیلد int رو با کد های sql رو به auto increase تبدیل کرد ؟؟

سلام
تا جایی که من می‌دونم نمی‌شه این کار رو انجام داد.
ضمن این که تو SQL به این Identity گفته می‌شه و نه Auto Increase.

راه حلی که داری اینه که یه ستون دیگه به جدول اضافه کنی با Identity و بعد مقدارش رو با اون ستون قبلی یکی کنی و
در نهایت ستون اولی رو حذف کنی.

صبا صبوحی