ورود

View Full Version : نحوه load کردن نقشه استاتیک

aryaeei
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 14:55 عصر
سلام دوستان

برنامه ای میخوام بنویسم که یک نقشه را بصورت استاتیک بدون نیاز به اینترنت load کرده و نقاطی در این نقشه استاتیک را تعیین کنم که یکسری اطلاعات در این نقاط وجود داره که مثلا با کلیک کردن روی مثلا اصفهان یکسری مشخصات از اون شهر load بشه ..اگر امکان داره میشه بهم بگید یه نقشه که به صورت استاتیک هست چگونه میتوان براش مختصات تعریف کرد و loction های خاصی را از این مثلا عکس فراخوانی کرد ..؟ ممنون میشم پاسخ بدید

ravaei
پنج شنبه 14 اسفند 1393, 15:49 عصر
سلام یه چیزی درست کردم (البته اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم) ، اگه نقشه ها به صورت فایل های تصویری باشه میتونه کمک کنه البته راه های مختلفی واسه نشون دادن تصویر هست ولی من از tab view استفاده کردم ...
129135

لینک سورس : http://s6.picofile.com/file/8175065084/isfahan.rar.html

aryaeei
پنج شنبه 14 اسفند 1393, 21:07 عصر
سلام دوست گرامی ممنون از شما به خاطر پاسخ شما

ببینید من میخوام یه نقشه استاتیک از ایران رو تو برنامه امم لود کنم بعد مثلا یکسری اطلاعات حالا منظورم واضحتر بگم مثلا وقتی روی اصفهان با موس کلیک کنم تعداد آنتن bts , gsm , user .. بیاد متوجه منظورم شدید ؟ برای هر استان اطلاعاتی از اون شهرها حالا اطلاعات مخابراتی اون شهر نمایش داده بشه ..خودمم به این نتیجه رسیدم که با pic باید اینکار رو کنم مشکلم تعیین مختصات جغرافیایی برای import کردن یکسری اطلاعات از database هست....بازم ممنون از شما

ravaei
پنج شنبه 14 اسفند 1393, 21:26 عصر
سلام دوست گرامی ممنون از شما به خاطر پاسخ شما

ببینید من میخوام یه نقشه استاتیک از ایران رو تو برنامه امم لود کنم بعد مثلا یکسری اطلاعات حالا منظورم واضحتر بگم مثلا وقتی روی اصفهان با موس کلیک کنم تعداد آنتن bts , gsm , user .. بیاد متوجه منظورم شدید ؟ برای هر استان اطلاعاتی از اون شهرها حالا اطلاعات مخابراتی اون شهر نمایش داده بشه ..خودمم به این نتیجه رسیدم که با pic باید اینکار رو کنم مشکلم تعیین مختصات جغرافیایی برای import کردن یکسری اطلاعات از database هست....بازم ممنون از شما

خواهش میکنم ، من خودم تازه وارد محیط Qt شدم با database کار نکردم ولی خب با همین روش خیلی راحت می تونید اطلاعات رو نشون بدید مثلا نقشه ایران رو ضمیمه کنید با یه کنترل ترجیحا button روی دونه دونه ء استان ها علامت گزاری کنید و اطلاعات رو به هر صورتی مثلا به صورت msgbox یا با استفاده از کد های css با نگه داشتن رو اون قسمت نقشه یا ... نشون بدید .