ورود

View Full Version : نحوه مختصات گرفتن از یک image

aryaeei
شنبه 16 اسفند 1393, 17:03 عصر
با سلام

چطور میتونم از یک image که به صورت استاتیک load شده color pixel و image بگیرم ؟

ممنون

chikar
شنبه 16 اسفند 1393, 17:41 عصر
نمی دونم درست متوجه شدم سوالتون رو یا نه!
می تونید rgb رو از این طریق بدست بیارید، من نقطه عکس رو به طور پیشفرض روی 50و50 گذاشتم شما می تونید از طریق event ها هر جا که موس رفت rgb اون نقطه رو بدست بیارید ، خواستید بگید توضیح بدم

QImage *img = new QImage("c:/n2.jpg");
QRgb rgb = img->pixel(50,50);
int r,g,b;
r = qRed (rgb);
g = qGreen (rgb);
b = qBlue ( rgb);
qDebug() << "R: " << r << "G: " << g << "B: " << b;

output is:: R: 117 G: 101 B: 78

aryaeei
یک شنبه 17 اسفند 1393, 09:20 صبح
ابتدا ممنون از پاسخ شما ..اما ببینید اینجا خودتون تو خط اولimage رو ایجاد کردید ..اما من image رو از یک فایل میخونم بعد مثلا نقاطی روی این image رو نیاز دارم ..میشه

chikar
یک شنبه 17 اسفند 1393, 15:01 عصر
ابتدا ممنون از پاسخ شما ..اما ببینید اینجا خودتون تو خط اولimage رو ایجاد کردید ..اما من image رو از یک فایل میخونم بعد مثلا نقاطی روی این image رو نیاز دارم ..میشه

منظورتون رو درست متوجه نشدم، یعنی عکستون داخل دیتابیس هست از اونجا می خونید یا اینکه عکستون رو به بایت و کد(tobase64 یا toHex یا ... ) تبدیل کردید و در فایل ذخیره کردید و از این طریق می خونید ؟

aryaeei
یک شنبه 17 اسفند 1393, 15:27 عصر
نه ببینید دوسنت عزیز من عکسم داخل یه فایل هست load میکنم حالا باید بتونم یکسری نقاط رو داخل مختصات خاصی از این عکس قرار بدم بعد زمانی که روی این نقاط right click میکنم بتونم اطلاعاتی از این نقاط رو بدست بیارم فرمت عکسم png هست مثلا ..منوجه شدید ببخشید شاید در ابتدای امر منظورم رو درست نگفتم

chikar
یک شنبه 17 اسفند 1393, 15:35 عصر
نه ببینید دوسنت عزیز من عکسم داخل یه فایل هست load میکنم حالا باید بتونم یکسری نقاط رو داخل مختصات خاصی از این عکس قرار بدم بعد زمانی که روی این نقاط right click میکنم بتونم اطلاعاتی از این نقاط رو بدست بیارم فرمت عکسم png هست مثلا ..منوجه شدید ببخشید شاید در ابتدای امر منظورم رو درست نگفتم

میشه بفرمایید فایلتون چه فرمتی داره، txt هست، database هست (نکنه منظورتون فولدر هست؟)

aryaeei
یک شنبه 17 اسفند 1393, 15:44 عصر
png یه عکس