kamal3401
شنبه 16 اسفند 1393, 21:09 عصر
سلام دوستان
همینطور که میدونید محیط اجرای داس باکس 80 در 25 هستش
من میخوام این محیطو با ستاره پر کنم ولی نحوه پر شدنش یکم پیچیدست و نمیتونم تحلیلش کنم
میخوام ستاره به صورت ستون به ستون پر بشه تو کل محیط داس باکس ما 80 تا ستون داریم میخوام این ستونا به ترتیب پر بشه و نحوه ی پر شدن هر ستون به این شکله که به صورت بارش باران میخوام پر بشه ( یعنی یک ستاره از بالا بیاد پایین و پایین که رسید ستاره بعدی به همون شکل بیاد روش قرار بگیره و به همین ترتیب اون ستون پر بشه)
من ی برنامه نوشتم که ستاره رو از ی طرف شروع میکنه تا اخر پر میکنه به صورت سطری ولی نمیتونم به این شکلی که گفتم بنویسمش
#include <iostream.h>
#include <dos.h>
#include <conio.h>
void main (void){
clrscr();
for(int i=0;i<2000;i++){
pokeb(0xb800,i*2,'*');
delay(5);
}
getch();
}
لطفا از همین کدا استفاده کنید برای نوشتن برنامه
همینطور که میدونید محیط اجرای داس باکس 80 در 25 هستش
من میخوام این محیطو با ستاره پر کنم ولی نحوه پر شدنش یکم پیچیدست و نمیتونم تحلیلش کنم
میخوام ستاره به صورت ستون به ستون پر بشه تو کل محیط داس باکس ما 80 تا ستون داریم میخوام این ستونا به ترتیب پر بشه و نحوه ی پر شدن هر ستون به این شکله که به صورت بارش باران میخوام پر بشه ( یعنی یک ستاره از بالا بیاد پایین و پایین که رسید ستاره بعدی به همون شکل بیاد روش قرار بگیره و به همین ترتیب اون ستون پر بشه)
من ی برنامه نوشتم که ستاره رو از ی طرف شروع میکنه تا اخر پر میکنه به صورت سطری ولی نمیتونم به این شکلی که گفتم بنویسمش
#include <iostream.h>
#include <dos.h>
#include <conio.h>
void main (void){
clrscr();
for(int i=0;i<2000;i++){
pokeb(0xb800,i*2,'*');
delay(5);
}
getch();
}
لطفا از همین کدا استفاده کنید برای نوشتن برنامه