ورود

View Full Version : نمایش یک فرم د رفرم دیگر

Death Ghost
یک شنبه 17 اسفند 1393, 09:50 صبح
با سلام من دارم یه برنامه setup wizard با wpf می نویسم
مشکلی که دارم نمایش فرمهای مورد نظر است برا یمثال بعد ا ز زدن دکمه Next در فرم welcome می خوام فرم select operation در همون جای فرم قبلی استفاده بشه
کد زیر این کار رو می کنه ولی فرم منو refresh می کنه و این برام جالب نیست

private void btnWelcomeNext_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
{
// set Select Operation form to select
SelecetOperation select = new SelecetOperation();
select.WindowStartupLocation = WindowStartupLocation.Manual;
select.Left = this.Left;
select.Top = this.Top;
// show Select form
select.Show();
// close this form
this.Close();
}

لینک زیر رو هم دیدم اما نتونستم ازش استفاده کنم
http://barnamenevis.org/showthread.php?463596-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87&p=2075995&viewfull=1#post2075995
کسی می دونه باید چی کار کنم

SabaSabouhi
یک شنبه 17 اسفند 1393, 11:57 صبح
سلام
دوست عزیز. تا جایی که من می‌دونم فرم‌های جادویی چند فرم نیستن که جایگزین هم می‌شن. فقط یک فرم وجود داره و محتوی هست که جابجا می‌شه.

صبا صبوحی

ali_md110
یک شنبه 17 اسفند 1393, 12:00 عصر
از کامپوننت شرکت xceed استفاده کنید یک ویزارد داره شاید مناسب باشه
آدرسش wpftoolkit.codeplex.com

MRasoul
یک شنبه 17 اسفند 1393, 15:19 عصر
خب یه کار دیگه بکن
تمام فرم هات رو سایزشون رو اندازه همه بکن و خاصیت WindowStartupLocation همه فرمها رو برابر CenterScreen قرار بده اینجوری همخه فرمها دقیقا در وسط صفحه قرار میگیرن
حالا اگر نمیخوای اینجوری باشه و میخوای هرجا فرم قبلی بود همونجا فرم جدید باز بشه، کدهایی که بالا نوشتی رو توی لود فرم جدید بنویس(کدهای مربوط به مکان قرارگیری فرم) ، شاید جواب بده

Death Ghost
یک شنبه 17 اسفند 1393, 15:19 عصر
@ saba :
سلام یعنی منظورتون ایمه که باید controller هام را dynamic تعریف کنم ؟ چون بسته به button کلیک شده قراره محتوی جایگزین بشه

Death Ghost
یک شنبه 17 اسفند 1393, 15:21 عصر
@ ali: میشه یه لینک دقیق تر بدین این خیلی کلیه.

Death Ghost
یک شنبه 17 اسفند 1393, 15:24 عصر
@ rasul:
مشکل من سر محل قرار گیری نیست الآن .
من نمی دونم چرا وقتی فرمم میره فرم بعدی refresh میشه و قشنگ تو ذوق میزنه.
مثل این می مونه که فرمی رو از حالت Mimize ، maximize کنید.( من این refresh شدن رو نمی خوام)

MRasoul
یک شنبه 17 اسفند 1393, 19:18 عصر
@ rasul:
مشکل من سر محل قرار گیری نیست الآن .
من نمی دونم چرا وقتی فرمم میره فرم بعدی refresh میشه و قشنگ تو ذوق میزنه.
مثل این می مونه که فرمی رو از حالت Mimize ، maximize کنید.( من این refresh شدن رو نمی خوام)

اگر size فرمهات همه مثل هم هست که ، شما توی این دکمه فقط فرم بعدی رو صدا بزنید و بعد توی لود فرم جدید، کدهای بالا اوناییش که مربوط به محل جایگیری فرم هست رو بنویس و کد رفرش نزن، فکر کنم جواب بده

SabaSabouhi
یک شنبه 17 اسفند 1393, 21:18 عصر
@ saba :
سلام یعنی منظورتون ایمه که باید controller هام را dynamic تعریف کنم ؟ چون بسته به button کلیک شده قراره محتوی جایگزین بشه

سلام
راستش جدیداً دقت کردم. اما یادمه قبلاً تو templateهای ساخت فرم، برای ساخت wizard هم چیزی وجود داشت.
اما در کل نحوه‌ی پیاده‌سازی رو دقیق نمی‌دونم، چون تا حالا پیش نیومده که بخوام این کار رو بکنم. اما مطمئن هستم که فرم اصلی ثابت هست و
فقط محتوا تغییر می‌کنه.

صبا صبوحی