View Full Version : سوال: نظرسنجی برای کار
cancer_448
یک شنبه 17 اسفند 1393, 22:52 عصر
سلام دوستان
به من یه کاری پیشنهاد شده تو یه شرکت که یه پروژه بزرگ و انجام میدن اولین کارم هست حدودا پروژه 2-3 سالی طول میکشه بنظرتون حقوق ماهی چقد بگم؟ ماهی 15 روز میرم
mostafae
یک شنبه 17 اسفند 1393, 23:24 عصر
چقدر کاربلدی؟ مهارتهایی که داری چیا هستن؟
cancer_448
یک شنبه 17 اسفند 1393, 23:35 عصر
اونا قراره یه سایت طراحی کنن قراره منم کارای UI انجام بدم
سعید کشاورز
یک شنبه 17 اسفند 1393, 23:47 عصر
یه سایت دو سه سال؟ والا این مدلی ندیدم..
نکنه منظورت اپلیکیشن تحت وب هستش؟
کارش چی چی هست؟ بیشتر توضیح بده
cancer_448
یک شنبه 17 اسفند 1393, 23:53 عصر
نمیدونم والا به من زیاد توضیح ندادن تازه فاز تحلیلو شروع کردن منم اولین تجربه کاریمه استرس دارم حالا باید فکر کنم تا بعد تعطیلات عید جواب نهایی و بدم بهشون
سعید کشاورز
دوشنبه 18 اسفند 1393, 10:15 صبح
نمیدونم والا به من زیاد توضیح ندادن تازه فاز تحلیلو شروع کردن منم اولین تجربه کاریمه استرس دارم حالا باید فکر کنم تا بعد تعطیلات عید جواب نهایی و بدم بهشون
خوب بستگی به توانایی های فردی شما داره...آیا فقط UI رو توی فتوشاپ طراحی میکنید یا اینکه کد های Cilent Side رو هم خودتون میزنید؟ اینا الان همش مبهمه...
به نظرم واسه اولین تجربه کاری سمت پروژه های خیلی بزرگ نرو چون یه چیزی به اسم تجربه وجود داره که شما هنوز ندارین...چون میگین اولین کار شما هست این پروژه
cancer_448
سه شنبه 19 اسفند 1393, 11:09 صبح
خوب بستگی به توانایی های فردی شما داره...آیا فقط UI رو توی فتوشاپ طراحی میکنید یا اینکه کد های Cilent Side رو هم خودتون میزنید؟ اینا الان همش مبهمه...
به نظرم واسه اولین تجربه کاری سمت پروژه های خیلی بزرگ نرو چون یه چیزی به اسم تجربه وجود داره که شما هنوز ندارین...چون میگین اولین کار شما هست این پروژه
کدهای client-side رو هم خودم میزنم
ممنون ولی احساس میکنم من ادمیم تا نرم تو یکار سخت یادش نمیگیرم
پیام حیاتی
سه شنبه 19 اسفند 1393, 15:42 عصر
سلام دوستان
به من یه کاری پیشنهاد شده تو یه شرکت که یه پروژه بزرگ و انجام میدن اولین کارم هست حدودا پروژه 2-3 سالی طول میکشه بنظرتون حقوق ماهی چقد بگم؟ ماهی 15 روز میرم
سلام
زیاد روی هزینه با توجه به کار اول و تجربه کاری مورد نیاز حساس نشو،حداقل اداره کار و بیمه.
r4hgozar
سه شنبه 19 اسفند 1393, 19:03 عصر
سلام.
اولیین کارته به اندازه قانون کارتم بهت پول بدن خوبه.
چون تو کار کلی مشکل پیش میاد که مطمئنن باید ازشون کمک بگیری/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.