View Full Version : سوال: افت رتبه الکسا
bftarane
دوشنبه 18 اسفند 1393, 09:38 صبح
سلام.
ما سایتمون رو از نو طراحی کردیم به صورت One Page.
در واقع قبلاً صفحه درباره ما و ... جداگانه داشتیم. الآن همه بخش ها در یک صفحه گنجانده شده اند.
ولی متوجه شدیم رتبه الکسا مدام داره کاهش پیدا می کنه.
در گوگل که اسم سایت رو سرچ می زنیم هنوز صفحات قبلی رو که دیگه در وب سایت ما وجود نداره در نتیجه سرچ گوگل نمایش می ده. آیا این می تونه دلیل این افت باشه؟ چطور این لینکها رو حذف کنیم؟
این رو هم اضافه کنم که سایت رو در google web master مجدداً رجیستر کردیم.
لطفاً راهنمایی کنید.
r4hgozar
سه شنبه 19 اسفند 1393, 19:01 عصر
سلام.
رتبه الکسا بخاطر این پایین رفته که مطالب قبلیتون پاک شده. و بعضی بازدید هاتون نقلبی حساب میشه.
صفحات singelpage اصلا برا رنکینگ خوب نیستن.
اگه اطلاعات بیشتری خواستین پیام بدین تا راهنمایی کنم.
چون بحث بیسار پیچیده ایه.
دانیال دزفولی
سه شنبه 19 اسفند 1393, 19:04 عصر
سلام.
رتبه الکسا بخاطر این پایین رفته که مطالب قبلیتون پاک شده. و بعضی بازدید هاتون نقلبی حساب میشه.
صفحات singelpage اصلا برا رنکینگ خوب نیستن.
اگه اطلاعات بیشتری خواستین پیام بدین تا راهنمایی کنم.
چون بحث بیسار پیچیده ایه.
منم همین مشکل رو دارم
ولی صفحه ی بلاگ دارم کمی کمک میکنه
white tower
چهارشنبه 20 اسفند 1393, 23:49 عصر
سلام.
ما سایتمون رو از نو طراحی کردیم به صورت One Page.
در واقع قبلاً صفحه درباره ما و ... جداگانه داشتیم. الآن همه بخش ها در یک صفحه گنجانده شده اند.
ولی متوجه شدیم رتبه الکسا مدام داره کاهش پیدا می کنه.
در گوگل که اسم سایت رو سرچ می زنیم هنوز صفحات قبلی رو که دیگه در وب سایت ما وجود نداره در نتیجه سرچ گوگل نمایش می ده. آیا این می تونه دلیل این افت باشه؟ چطور این لینکها رو حذف کنیم؟
این رو هم اضافه کنم که سایت رو در google web master مجدداً رجیستر کردیم.
لطفاً راهنمایی کنید.
توی گوگل وب مستر لینک هایی که دیگه وجود ندارن رو تو منوی crawl و زیر منو crawl errors می تونی ببینی و از اونجا به گوگل آمار بدی که از لیستش پاکشون کنه.
saeed_es6866
دوشنبه 23 مرداد 1396, 10:48 صبح
برای بحث حذف مطالب حذف شده از ایندکس و نتایج گوگل لازم است در وبمستر گوگل به بخش remove urls مراجعه شود پس از اینکا معمولا در کمتر از 24 ساعت مطلب شما از نتایج حذف میشود
همچنین میشود آن مطلب را ریدایرکت کرد به صفحه اصلی و به مرور گوگل نیز نتایجش را بروز خواهد کرد
برای کاهش رتبه الکسا (https://عصراطلاعات.com/%da%a9%d8%a7%d9%87%d8%b4-%d8%b1%d8%aa%d8%a8%d9%87-%d8%a7%d9%84%da%a9%d8%b3%d8%a7) نیز در این مدت میشود از شبکه های اجتماعی استفاده کرد
همچنین دریافت پکیج آموزش سئو (https://xn--mgbaam5axqmf2i.com/%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87/%d9%be%da%a9%db%8c%d8%ac-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%b3%d8%a6%d9%88) ما نیز خالی از لطف نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.