PDA

View Full Version : مشاوره یادگیری

mokamel
دوشنبه 18 اسفند 1393, 11:34 صبح
سلام دوستان
من سی شارپ و کمی بلدم ( نه زیاد ) اما می خوام asp.net mvc کامل وقت بزارم وحرفه ای بشم . حالا دوتا سوال دارم :
1- آیا اینکار شدنی است ؟ یعنی باید رو سی شارپ windows form مسلط بشم بعد برم mvC ؟
2- ایا باید قبلش web form و یاد بگیرم ؟
3- با فرض بر اینکه همینچوری هم میشه یاد گرفت آیا کتب mvc که فارسی هستند ، Entity framwork code first رو هم توشون تدریس می کنن یا جدا باید کتابش و بخرم .
4- کتب فراسی اگر دارین ممنون می شم معرفی کنید .

*** اصولا روش یادگیری اصولی mvc چیست و روش سریع آن چیست ؟ ****

saeed31641
دوشنبه 18 اسفند 1393, 12:37 عصر
ببین دوست عزیز سوال ۱- هر کاری شدنی هست نه نیازی نیست وب فرم یاد بگیری چون کاملا جدا هست.ولی یاد داشته باشی خیلی خوبه.
۲- نه نیازی نیست
۳-کتابش جدا هستند ولی کلا چیزی که تو کتاب میخونی فقط برای بیس خوبه .چون سر برنامه نوشتن تجربیاتی بدست میاری که تو هیچی کتاب نیست کتاب فقط برای بیس و استارت خوبه
4- کتاب های اقای راد خوبه من خوندم.ولی شاید اولش کمی سخته باشه باید اول مفاهیم شی گرایی رو مسلط باشی .
روش صحیحش با کتاب و کلاس رفتن چون وقتت کمتر گرفته میشه و میری جلو.بعدش با مطالعه ..

aroshanzamir
دوشنبه 18 اسفند 1393, 19:31 عصر
بهترین کتاب آموزش MVC به زبان فارسی
1-بهروز راد
2- استاد بزرگ وحید نصیری .. در مورد استاد نصیری می تونی رایگان تو سایت خودش دانلود کنی

Maryamjamli
جمعه 22 اسفند 1393, 08:31 صبح
سلام من يه سوال دارم
استادم كفته برنامه ايي بنويسيد يك عدد ب عنوان ماه و عدد دوم بعنوان روز دريافت كند تعيين كند كه چندمين روز از سال ميباشد
بعدم كفته از كلمات شرطي مثل if استفاده نكنيم
ميشه كمكم كنيد كه چجوري بنويسم ؟؟