ورود

View Full Version : تشخیص سیستم عامل

hossein121
دوشنبه 18 اسفند 1393, 18:06 عصر
درود دوستان.
خیلی کنجکاو شدم بدونم اسم این سیستم عاملی که دارن ازش استفاده میکنن چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
http://www.axgig.com/images/92131079830416452558.jpg

freeman99
دوشنبه 18 اسفند 1393, 19:41 عصر
ظاهرا صحنه مربوط به فیلمی بنام Agent Carter میشه. اگر برات واقعا مهم باشه و بخوای حتما بفهمی میتونی از این طریق پیگیری بیشتری کنی. مثلا از افرادی که این فیلمها رو میشناسن یا حتی منابع اصلی بپرسی و اینا و خلاصه سرنخ رو یجوری پیگیری کنی دیگه.

freeman99
دوشنبه 18 اسفند 1393, 20:29 عصر
البته اونکه بخش عمده صفحه مانیتور رو گرفته انگار یه نرم افزاری چیزی باشه و نه لزوما جزیی از سیستم عامل.
ضمنا من توی فیلمها زیاد از اینطور نرم افزارهایی دیدم که نشناختم و جای دیگه ندیدم، و فکر میکنم طبیعتا ممکنه حداقل در بعضی موارد اینا یه چیزهای fake هم باشن که برای نمایش و توی همین فیلمها بکار میرن. اینطوری هرچیزی رو بخوان میتونن راحت وانمود کنن و در ضمن قیافهء این نرم افزارها میتونه متفاوت از نرم افزارها و محیطهای عادی باشه تا اینطوری روی بیننده تاثیر بیشتری بذاره فکر کنه عجب چیز اختصاصی ای هست!

ali-sezar
شنبه 01 فروردین 1394, 19:40 عصر
فک نمیکنم برنامه باشه.چون window بک اپ همیشه تو فرم ویندوز کار میکنه و اگه همچین ویندوزی باشه تو همین شکل هستش ولی همانطور که دوستمون گفت بیشتر فیلما رو با محیط fake میسازن.من فک نمیکنم همچین چیزی باشه.ولی یکم شبیه سیستم عامل windows red هستش که مخصوص سازمان اسرائیلی موساد برای جاسوسی هست.

C-man 15
یک شنبه 02 فروردین 1394, 10:07 صبح
اینها اگه پشت پرده هاشون رو ببینید تو مانیتور یه بکگراند سبز خالص میزارن و هیچ چیز دیگه ای تو مانیتور بجر بکگراند نمایش داده نمیشه خب وقتی هم تدوین می کنن این هارو که در بیشتر فیلم ها الکی هست میزارن یعنی یه فیلم درست می کنن که با تدوین گرافیک یه سیستم عامل به نظرشون خفن رو میزارن بیشتر اینها الکی هستن و وجود ندارن ولی در بعضی از فیلم ها نیز از برخی توضیعات لینوکس مثل بکترک و اوبونتو استفاده می کنن