ورود

View Full Version : سوال: راهنمایی برای یک برنامه نویس مبتدی

سینا اکبری
سه شنبه 19 اسفند 1393, 18:51 عصر
سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان.
فکر کنم اینقدر تا حالا سوال کردم که خیلی ها منو میشنسن:لبخند:
دوستان من اولین بار هست که میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم، یعنی تا حالا هیچ زبان برنامه نویسی کار نکردم، من پکیج های مالتی مدیا و کتاب های زیادی در زمینه برنامه نویسی تا حالا خریدم.
اولش از C#‎‎‎‎ شروع کردم خیلی خوب پیش میرفتم اما به جاهایی رسیدم که یک سری داده های رو از یک کلاس و برنامه دیگه بر میداشت و.... دیدم نمیتونم ول کردم و رفتم سراغ جاوا.
جاوا هم اولش خوب بود باز رسید به چنین مباحثی و چون هیچ چیز سر در نیاوردم ولش کردم، همین طور زبان های گوناگون رو رفتم ولی در تمامشون سر انجام به همین مشکل بر میخوردم.
الآن دوباره میخوا جاوا کار کنم و سوالم اینه، چجوری میتونم الگوریتم های برنامه نویسی رو یاد بگیرم؟ از چه منبعی؟
میدونم نیاز به تمرین داره ول من هیچ اطلاعی در باره الگوریتم های برنامه نویسی ندارم که بخوام کار کنم.
ممنون که وقتتون رو بهم دادید؟
:لبخندساده:

abdoullah.aberi
چهارشنبه 20 اسفند 1393, 02:18 صبح
سلام به دوستان برنامه نویس امیدوارم خوب باشید
ببینید دوست عزیز شما اول باید راهتو مشخص کنی کد نویسی رو برای چه منظوری میخواید هدفت چیه ؟
سواله شما مثل این میمونه که بگی من میخوام درس بخونم میخوام برم دانشگاه خوب چه دانشگاهی چه رشته ایی ؟
ببینید ما خیلی خیلی خیلی یه ده تا خیلی دیگه اضافه کن الگوریتم داریم . این یعنی چی ، یعنی اینکه شما اول برو راهتو مشخص کن بعد برو سراغ یادگیری الگوریتم ها
این وضعی که شما دارید دقیقا مثل چند سال پیش منه ، اول من تو انتخاب زبان مشکل داشتم بعد اینکه انواع و اقسام زبان ها رو امتحان کردم نه همشون اغراق نباشه ولی از زبان های مایکروسافتی بگیر تا پایتون و روبی و جاوا و دلفی و .................
راستیتش هیچی توش نیست خودتو اذیت نکن یه راهو پیدا کن طبق اون برو جلو

سینا اکبری
چهارشنبه 20 اسفند 1393, 10:56 صبح
سلام و ممنون.
من میخوام ابتدا جاوا رو یاد بگیرم و برای اندروید و ویندوز برنامه بنویسم.

abdoullah.aberi
چهارشنبه 20 اسفند 1393, 17:14 عصر
خوب پس مسیرتون مشخصه جاوا رو طبق اموزش هایی که توی سایت هستش یا بیشتر میخواین توی کتابهای اموزشی دنبال کنین ( همینطور که خودتون گفتین فکر کنم خیلی کتاب راجع به این موضوع دارین ) برای اندروید دست نگه کنین تا زمانی که به جاوا مسلط باشید ( کارتون راحت تر پیش میره ) بعد به سراغ اندروید رفته و شروع به برنامه نوشتن برای دستگاه های همراه کنین همچنین بیشتر سعی کنین پروژه ایی کارتون ادامه بدین تا از برنامه نویسی خسته نشین و همون اتفاقی که براتون توی #C افتاد نیوفته به این قسمت بیشتر مراجعه کنین

http://barnamenevis.org/showthread.php?155793-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D9%88-%D9%85%D9%81%D9%8A%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7

سینا اکبری
جمعه 22 اسفند 1393, 15:37 عصر
ممنون دوست عزیز