View Full Version : پرداخت با همراه پی
mnakhaeipoor
پنج شنبه 21 اسفند 1393, 06:23 صبح
سلام خدمت دوستان
اگر احیانا کسی اطلاعات کاملی در مورد hamrahpay.com داره خوش حال میشم به ما هم بگه
مستندات خود سایتش رو نگاه کردم درست حسابی توضیح نداده بود
من سوالم اینه که اگه برا پرداخت درون برنامه ای ازش استفاده کنیم تکلیف بازار چی میشه؟
در ضمن داخلش نوشته بود 4 تا 7 درصد سود میگیرن یعنی با احتساب سود بازار میشه 37 درصد؟؟؟؟
یا اینکه دیگه نیازی به بازار نیست؟
golbafan
پنج شنبه 21 اسفند 1393, 07:47 صبح
سلام
دیگه نیازی به بازار نخواهید داشت
برنامه شما در استور گوگل و سایر استورهای جهانی قرار میگیره
mnakhaeipoor
پنج شنبه 21 اسفند 1393, 10:48 صبح
سلام
دیگه نیازی به بازار نخواهید داشت
برنامه شما در استور گوگل و سایر استورهای جهانی قرار میگیره
پس سودش با احتساب سود خود گوگل پلی + سود همراه پی باید دور و بر 37 بشه دیگه درسته؟
مزایاش نسبت به بازار چی هست به نظر شما؟؟
golbafan
پنج شنبه 21 اسفند 1393, 10:49 صبح
استور گوگل که سود نمیگیره دوست عزیز ...
کلا کلا کلا شما 7 درصد درامدت رو میدی...
مثلا اگر 100.000 تومن فروش برنامه هات بشه 7000 میدی به همراه پی و 93000 خودت برمیداری
ali_fattahi
یک شنبه 16 فروردین 1394, 11:50 صبح
کتابخانه های آماده اون برای محیط های برنامه نویسی Eclipse و Basic4Android در سایت همراه پی منتشر شده
میتونید از لینک زیر دانلود کنید
دانلود و آموزش استفاده از سیستم پرداخت درون برنامه ای همراه پی (https://hamrahpay.com/modules)
storm_saeed
یک شنبه 16 فروردین 1394, 12:22 عصر
استور گوگل که سود نمیگیره دوست عزیز ...
کلا کلا کلا شما 7 درصد درامدت رو میدی...
مثلا اگر 100.000 تومن فروش برنامه هات بشه 7000 میدی به همراه پی و 93000 خودت برمیداری
گوگل ۳۰ درصد از سود رو برمیداره
ali_fattahi
دوشنبه 17 فروردین 1394, 21:46 عصر
دوست عزیز همراه پی کلا بین 4 تا 7 کارمزد میگیره . حالا این چطوری کار میکنه ؟ در سایت همراه پی که عضو شدید میتونید برنامه خودتون رو به سرویس پرداخت درون برنامه ای همراه پی مجهز کنید . اموزش ها و کد های مربوط به اون هم به صورت رایگان در سایت قرار داده شده . ( برای eclipse و basic4android) در سیستم عامل های دیگه هم یه غیر اندروید میشه استفاده کرد. حالا برنامه ای که نوشتید رو برای همراه پی طبق فرمت از قبل تعیین شده ارسال میکنید . پس از بررسی برنامه شما در گوگل پلی قرار میگیره که کاربران اونو دانلود کنند . کاربران ایرانی زیادی هستند که دانلود میکنند و میتونید در امد خوبی داشته باشید . در آینده نزدیک هم قراره پرداخت دلاری به این سیستم اضافه بشه . در کل برنامه به صورت رایگان در گوگل پلی قرار میگیره ولی پرداختش با همراه پی انجام میشه که داخل برنامه شما هست و میتونید با همراه پی تصویه حساب کنید و گوگل هم از شما کارمزدی نمیگیره :)
poorman
دوشنبه 17 فروردین 1394, 23:34 عصر
سلام
این سیستم واقعا خوب و وسوسه کننده ست
تنها یک مسئله برای من پیش اومده و اون اینکه چطور به همراه پی اعتماد کنم؟
من توی سایت دیدم نوشته تمام مجوزهای لازم رو داره اما چیزی ندیدم دقیقا، معمولا این طور سیستم ها یک نشان اعتماد یا همچین چیزی دارن
و علاوه بر این، این مسئله مهمه که چقدر توی تسویه حساب قابل اعتماد هستن
جدای از این ها، اگر پرداخت دلار اضافه بشه به این سیستم من حتما در آینده به عنوان یکی از گزینه هام قرارش میدم، واقعا خوب میشه
ولی پرداخت بانک های ایرانی برای گوگل پلی مناسب نیست
بازار هم که نمیذاره برنامه ها با سیستم پرداخت متفاوت منتشر بشه
در کل ایده ی خوبیه، امیدوارم خوب کار کنن تا بتونن اعتماد برنامه نویس ها رو جلب کنن
خیلی ها هستن که این سیستم به دردشون میخوره
hamedjj
دوشنبه 17 فروردین 1394, 23:37 عصر
برای کالاهای فیزیکی چطور میتونیم از همراه پی استفاده کنیم؟
شاید بخوایم یه برنامه فروشگاهی بسازیم ... پرداخت دلاری هم داشته باشین که عالیه
storm_saeed
سه شنبه 18 فروردین 1394, 00:03 صبح
الان نحوه ی پرداخت کاربرها بصورت درگاه بانکیه دیگه !
این روش به نظرم خیلی به دل کاربرا خوش نمیاد چون اونا دوس دارن اولا تو یه جا پولاشونو بریزن برا خرید دوما مساله ی اعتماد هم هست سوما خیلیا شاید ببینن برای خرید یه محصول باید کلی زمان برای پرداختش صرف کنن که از خرید پشیمون میشن
الان اگه همچین روشی خوب بود ۹۹ درصد برنامه نویس ها تو گوگل پلی از اینجور سیستم ها استفاده میکردن تا به گوگل ۳۰ درصد از فروششون رو ندن
ali_khodayar
سه شنبه 18 فروردین 1394, 08:46 صبح
من یه سوال در مورد این پرداخت درون برنامه ای داشتم.
زمانی که کاربر مبلغ رو پرداخت میکنه ، باید برنامه فعال بشه.
زمانی که پرداخت موفق آمیز میشه چطوری متوجه میشیم و برنامه رو فعال می کنیم. مثلأ اینطوریه که کدی برگردونده میشه و ما میگیم اگر کد برابر (مثلأ 1) بود برنامه رو فعال کن؟؟؟؟
hedayatix
سه شنبه 18 فروردین 1394, 10:02 صبح
سلام
این سیستم واقعا خوب و وسوسه کننده ست
تنها یک مسئله برای من پیش اومده و اون اینکه چطور به همراه پی اعتماد کنم؟
من توی سایت دیدم نوشته تمام مجوزهای لازم رو داره اما چیزی ندیدم دقیقا، معمولا این طور سیستم ها یک نشان اعتماد یا همچین چیزی دارن
و علاوه بر این، این مسئله مهمه که چقدر توی تسویه حساب قابل اعتماد هستن
جدای از این ها، اگر پرداخت دلار اضافه بشه به این سیستم من حتما در آینده به عنوان یکی از گزینه هام قرارش میدم، واقعا خوب میشه
ولی پرداخت بانک های ایرانی برای گوگل پلی مناسب نیست
بازار هم که نمیذاره برنامه ها با سیستم پرداخت متفاوت منتشر بشه
در کل ایده ی خوبیه، امیدوارم خوب کار کنن تا بتونن اعتماد برنامه نویس ها رو جلب کنن
خیلی ها هستن که این سیستم به دردشون میخوره
من همین الان و از طریق این تاپیک با سایت آشنا شدم، الان که "نماد اعتماد الکترونیکی" رو داره فعلا، حالا باید بررسی کنیم ببینم کسی باهاش کار کرده، نحوه ی تسویه حساب و ... مرتب و منظم هست و ....
اگر کسی سابقه ی همکاری با این سیستم رو داره یه آماری بده! چون مجوز نماد رو مرداد ماه 1393 اخذ کردن!!!! یعنی حداقل 8 ماه از عمر این سیستم می گذره پس باید یه سابقه ی همکاری باهاشون وجود داشته باشه
poorman
سه شنبه 18 فروردین 1394, 11:50 صبح
من همین الان و از طریق این تاپیک با سایت آشنا شدم، الان که "نماد اعتماد الکترونیکی" رو داره فعلا، حالا باید بررسی کنیم ببینم کسی باهاش کار کرده، نحوه ی تسویه حساب و ... مرتب و منظم هست و ....
اگر کسی سابقه ی همکاری با این سیستم رو داره یه آماری بده! چون مجوز نماد رو مرداد ماه 1393 اخذ کردن!!!! یعنی حداقل 8 ماه از عمر این سیستم می گذره پس باید یه سابقه ی همکاری باهاشون وجود داشته باشه
چه جالب دیروز نبود توی سایت!!! ( یا شاید من ندیدم ) :متفکر:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.