ورود

View Full Version : z-index

mahdivita
پنج شنبه 21 اسفند 1393, 21:26 عصر
سلام
من دو تا div دارم که میخوام div دومی بیاد روی div اولی
با این مشکلی ندارم
اما مشکل من اینه که من داخل div اولی یک div دیگه هم دارم که میخوام اون هم مثل div دومی باشه
چی باید بکنم؟؟؟؟؟

دانیال دزفولی
پنج شنبه 21 اسفند 1393, 22:21 عصر
خوب اون div ی که داخل اون div رو بیار روی اون div ی که میخوای

اگه متوجه نشدی دوباره توضیح بدم

Mandana Ms
شنبه 22 فروردین 1394, 16:03 عصر
سلام
من دو تا div دارم که میخوام div دومی بیاد روی div اولی
با این مشکلی ندارم
اما مشکل من اینه که من داخل div اولی یک div دیگه هم دارم که میخوام اون هم مثل div دومی باشه
چی باید بکنم؟؟؟؟؟

سلام پوزیشن هارو مشخص کنید و z-index رو بهشون بدید مثلا دیو 1 میشه :z-index:1
دیو 2: z-index:2
دیو 3 که در واقع داخل دیو اول هستش :z-index:3
تمامی اعداد رو هم بصورت مثال نوشتم که بدونید ترتیبش چطوری باید باشه دیگه خودتون میدونید چه اعدادی رو باید بهش بدید.

سعید کشاورز
شنبه 22 فروردین 1394, 16:09 عصر
دوست عزیز mandana sm بهتره قبل از جواب دادن به تاپیک یه نگاهی به تاریخ ایجادش بندازی..این تاپیک ماله یک ماهه پیشه

Mandana Ms
شنبه 22 فروردین 1394, 16:34 عصر
دوست عزیز mandana sm بهتره قبل از جواب دادن به تاپیک یه نگاهی به تاریخ ایجادش بندازی..این تاپیک ماله یک ماهه پیشه

سلام فکر کنم اسمم ms بود نه sm :)) بله تاریخ رو دیدم به نظرم اومد که جواب بدم شاید فرد دیگه ایی همچین مشکلی داشته باشه و سرچ کنه حداقل یه جوابی داشته باشه برای من بارها این موضوع اتفاق افتاده که سوالی رو سرچ کردم و وقتی موضوع رو پیدا کردم دیدم هیچ جوابی نداشته بخاطر همین جواب دادم اگر اینکار با قوانین مغایرت داره خب من به تاپیک های قدیمی جواب نمیدم در ضمن من دیگه نمیرم سراغ تاپیک های بیشتر از 1 ماه نگران نباشید :)

سعید کشاورز
شنبه 22 فروردین 1394, 16:47 عصر
انقدر تو بوت استرپ کلاس sm استفاده کردم همه چیو sm میبینم..شما به بزرگی خودتون ببخشید..به نظرم اگه میخاین همچین کاری کنید اونوقت تاپیک های قدیمی میاد بالا...بهتره نهایت یکی دو هفته از عمر تاپیک گذشته باشه جواب بدین..البته من نمیدونم خلاف قوانین هست یا نه اما به نظرم زیاد جالب نیست..هر چند نیت شما هم خیر بوده mandana sm:قهقهه:

Mandana Ms
یک شنبه 23 فروردین 1394, 18:30 عصر
انقدر تو بوت استرپ کلاس sm استفاده کردم همه چیو sm میبینم..شما به بزرگی خودتون ببخشید..به نظرم اگه میخاین همچین کاری کنید اونوقت تاپیک های قدیمی میاد بالا...بهتره نهایت یکی دو هفته از عمر تاپیک گذشته باشه جواب بدین..البته من نمیدونم خلاف قوانین هست یا نه اما به نظرم زیاد جالب نیست..هر چند نیت شما هم خیر بوده mandana sm:قهقهه:

هاها من خیلی وقته دیگه بوت استرپ استفاده نکردم ولی دلیلت قانع کننده بود :)) اره والا ما نیتمون خیر بود ولی خب دیگه اینم گذشت من جوابی به قدیمیا نمیدم :))))