View Full Version : قرار دادن پترن روی یه div
mahdivita
جمعه 22 اسفند 1393, 00:29 صبح
سلام
من میخوام روی یک div یک عکس رو قرار بدم که تکرار بشه
عکس رو بهش میدم اما اصلا نمایش داده نمیشه
چرا؟
mehbod.rayaneh
جمعه 22 اسفند 1393, 00:45 صبح
درود
ب دلایل بسیار!
ب نظرم کلا از فاز «در حال طراحی یه سایت» بیا بیرون!
برو سایت «مکتبخونه» و ویدئو های آموزش برنامه نویسی وب از محمد صالحه را 1 دور ببین!
http://maktabkhooneh.org/course?course=salehe775
پیروز باشید :چشمک:
mahdivita
جمعه 22 اسفند 1393, 00:55 صبح
:|
کسی از شما نظر خواست؟؟؟
Omid Jackson
جمعه 22 اسفند 1393, 02:13 صبح
کسی از شما نظر خواست؟؟؟
دوست من خیلی خوبه پروژه محور یاد بگیرین ولی خب هرچیزی قواعد خودش رو داره
بهترین روش یادگیری برنامه نویسی یا طراحی سایت پروژه محور هست ولی شما باید با دستور ها آشنایی اولیه داشته باشین، اول بدونین که هر property در css چه کاری انجام میده بعد شروع کنین پروژه محور، دلیلش این هست که شما اینجوری با این شیوه زده میشین ازش! من خودم این کار رو کردم و 1 سال سمت وب نرفتم، یعنی 1 سال از سابقه ام کم شد. پس راه درست رو انتخاب کنین
حالا جواب مربوط به سوالتون، کد رو بذارین تا ببینیم چیکار کردین که نمیشه
موفق باشین
mehbod.rayaneh
شنبه 23 اسفند 1393, 19:29 عصر
کسی از شما نظر خواست؟؟؟
در باب آداب معاشرت و ادب و احترام نیز مطالعه کنید!
ضمنا در صورتی ک مایل نیستید شخص خاصی پاسخگوی شما باشد، حتما در تاپیک قید کنید!
سعید کشاورز
شنبه 23 اسفند 1393, 21:53 عصر
کسی از شما نظر خواست؟؟؟
واقعا متاسفم ...وقتی یه آدم با تجربه تر از شما با این همه سابقه در انجمن راهنماییتون میکنه باید اینجوری جواب بدین؟
ashkufaraz
شنبه 23 اسفند 1393, 22:08 عصر
<div style="background-image: url(photo.jpg);background-repeat: repeat-y;"></div>
یه همیچین چیزی باید کار کنه!
mahdivita
یک شنبه 24 اسفند 1393, 11:21 صبح
واقعا متاسفم ...وقتی یه آدم با تجربه تر از شما با این همه سابقه در انجمن راهنماییتون میکنه باید اینجوری جواب بدین؟
حرف شما درست اما شما خودت رو جای من بذار که یه کد ساده ای که هیچی نداره رو تست کردم کار نمیکنه بعد اومدم اینجا مطرح میکنم اینطور جواب میگیرم !!!
سعید کشاورز
یک شنبه 24 اسفند 1393, 11:49 صبح
حرف شما درست اما شما خودت رو جای من بذار که یه کد ساده ای که هیچی نداره رو تست کردم کار نمیکنه بعد اومدم اینجا مطرح میکنم اینطور جواب میگیرم !!!
خوب ایشون هم واسه همین گفتن دیگه..کد ساده بود و شما بلد نبودید...واسه همین گفتن بهتره اول آموزش های html و css رو نگاه کنید بعدش شروع کنید به کد زدن..
همه که اولش طراح وب نیستن..میرن آموزش میبینن بعد طراح میشن و توی کار تجربه به دست میارن ...شما انگار آموزش ندیده اومدین تجربه به دست بیارین و این غلط هست..
وقتی شما این کد به این سادگی رو نتونستین نتیجه بگیرین معلومه یه جای کار میلنگه..درسته؟
به نظر منم اول آموزش ببینید به یه حدی که رسیدین بعدش میتونین شروع کنید به پروژه های کوچیک طراحی کردن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.