ورود

View Full Version : سوال: راهنمایی در نصب sql server همراه setup اپلیکیشن برنامه

hamed767676
جمعه 22 اسفند 1393, 11:38 صبح
سلام خسته نباشید

همونطور که میدونید از داخل ویژوال استودیو به راحتی میشه برای برنامه ای که ساخته شده setup ساخت

و میتوان پیش نیاز هارو کنار برنامه قرار داد و در هنگام نصب، اون ها هم روی سیستم کاربر نصب شوند.

---------

موقعی که sql server express کنار برنامه قرار داره رو میخوام نصب کنم به صورت نسخه کامل کانفیک و نصب میشه (منظورم اینه به همون روش نصب نسخه کامل )

در بعضی از نرم افزار ها (مثل هلو و ...) موقعی که نصب میشوند، sql server به صورت خودکار نصب میشه یعنی اینکه موقعی که داره نصب میشه احتیاج نیست کسی کانفیگش کنه و خودش اتوماتیک نصب میشه.

البته اگه در تنظیمات setup در داخل ویژوال استودیو پیش فرض تنظیم کنم که پیش نیاز هارو کنار برنامه قرار نده و از سایت خودش دانلود کنه، به صورت تعجب آوری خودش دانلود میکنه و خودش اتوماتیک نصب میکنه

خیلی مایلم بدونم به چه روشی دانلود و نصبش میکنه که نیازی نیست کاربری که از نصب سخت Sql server سردرگم میشه ، خیلی راحت خودش همه کارو میکنه و نصبش میکنه

nasrin55
جمعه 22 اسفند 1393, 19:41 عصر
از طریق نرم افزاز InstallShield هم میشه، باید تنظیمات مربوط به نصب sql رو از طریق کامند وارد کنید، فایل قابل نصب sql رو هم add می کنیم، در setup موقع نصب پیش نیاز ها با توجه به کامند وارد شده، نصب sql رو انجام میده.

hamed767676
شنبه 23 اسفند 1393, 20:03 عصر
سلام
خیلی دنبال command گشتم اما هر کدوم رو که استفاده میکنم یا ارور میده یا silent نصب نمیشه

command من این گونه است:

SQLEXPRWT_x86_ENU.EXE /QS /IACCEPTSQLSERVERLICENSETERMS=True /INSTANCEID="SQL2008R2"
/SAPWD="pass" /SECURITYMODE="SQL" /INSTANCENAME="SQL2008R2" /ACTION="Install"
/FEATURES=SQLEngine,Replication,SSMS /ISSVCACCOUNT="NT AUTHORITY\NetworkService"
/ASCOLLATION="Latin1_General_CI_AS" /SQLCOLLATION="Latin1_General_CI_AS"
/ADDCURRENTUSERASSQLADMIN=True /SQLSVCACCOUNT="NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE"

لطفا اگه مشکلی هست لطف کنید منو راهنمایی کنید

hamed767676
یک شنبه 24 اسفند 1393, 12:14 عصر
کسی نمیدونه؟

nasrin55
یک شنبه 24 اسفند 1393, 20:34 عصر
کامند شما ظاهرا درسته ولی با سایت خود مایکروسافت چک کنید و همه دستورات اجباری رو بگذارید.
توی این لینک : http://barnamenevis.org/showthread.php?404700-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-InstallShield-2010-(%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C)
کامندی که گذاشتم، واسه نصب sql server r2 تحت شبکه کار می کرد. اونا امتحان کنید.
دقت کنید که فاصله اضافی یا کم نباید داشته باشه. ممکنه به این خاطر هم باشه.
وقتی نصب sql رو با یه خطا متوفق میشه، در فولدری که log اون قرار داره، دلیلش رو می نویسه، log ها رو حتما بخونید،