ورود

View Full Version : موضوع پروژه انروید- کمک - فوری :(

programer.s
جمعه 22 اسفند 1393, 21:58 عصر
سلام.استادمون واسه پروژه چند تا موضوع داده بهمون میشه راهنماییم کنید کدوم راحت تره واسم..اینم بگم تا حالا انروید کار نکردم :(..اما دوس دارم یاد بگیرم
خب حالا موضوعاتو بگم :افسرده:
. طراحی پیاد هسازی نسخه موبایل سایت دانشگامون
2 .طراحی و پیاده سازی یک شبکه اجتماعی کوچک ، خاص بچه های دانشگاه خودمون
3 .طراحی و پیاده سازی یک مسنجر که قابلیت ارسال تصویر و ویدئو را داشته باشد
4.طراحی و پیاده سازی یک نرم افزار در موبایل برای به دست آوردن پسورد
به نظرتون کدوم واسه منی که تا حالا انروید کار نکردم آسونه...
راهنماییم کنید :(:گریه:

tresa022
جمعه 22 اسفند 1393, 22:57 عصر
گزینه 1و 2 برای شما که کار نکردید راحت تره البته اگه با جاوا آشنایی دارید گزینه 3 خوبه اما پیشنهاد من به شما گزینه 1 و2 و برای شروع برید به سایت nikandroid.com و jafaripur.irفصل مقدماتی یاد بگیرید تا راه بیوفتید اول بعد اروم بشینید پا کارتون

programer.s
جمعه 22 اسفند 1393, 23:22 عصر
گزینه 1و 2 برای شما که کار نکردید راحت تره البته اگه با جاوا آشنایی دارید گزینه 3 خوبه اما پیشنهاد من به شما گزینه 1 و2 و برای شروع برید به سایت nikandroid.com و jafaripur.irفصل مقدماتی یاد بگیرید تا راه بیوفتید اول بعد اروم بشینید پا کارتون

مرسی از راهنماییتون
جاوا کار کردم ...
شما انروید کار کردین؟
خیلی سخته؟
خودم تمرکزم بیشتر رو مورد 3 بود...

Abbas Naghdi
شنبه 23 اسفند 1393, 04:22 صبح
سلام.استادمون واسه پروژه چند تا موضوع داده بهمون میشه راهنماییم کنید کدوم راحت تره واسم..اینم بگم تا حالا انروید کار نکردم :(..اما دوس دارم یاد بگیرمخب حالا موضوعاتو بگم :افسرده:. طراحی پیاد هسازی نسخه موبایل سایت دانشگامون 2 .طراحی و پیاده سازی یک شبکه اجتماعی کوچک ، خاص بچه های دانشگاه خودمون3 .طراحی و پیاده سازی یک مسنجر که قابلیت ارسال تصویر و ویدئو را داشته باشد4.طراحی و پیاده سازی یک نرم افزار در موبایل برای به دست آوردن پسوردبه نظرتون کدوم واسه منی که تا حالا انروید کار نکردم آسونه...راهنماییم کنید :(:گریه:ببین میخوام یه چیزی بهت بگم : ناراحت نشی ... دلم برات میسوزه :) کارت درومده :) (2) یا (3) رو انجام بده چون سورسش هست میتونی دانلود کنی بعد فارسی کنی و بعد تغییر بدی و خیلی شیک بدی استادت

programer.s
شنبه 23 اسفند 1393, 12:13 عصر
ببین میخوام یه چیزی بهت بگم : ناراحت نشی ... دلم برات میسوزه :) کارت درومده :) (2) یا (3) رو انجام بده چون سورسش هست میتونی دانلود کنی بعد فارسی کنی و بعد تغییر بدی و خیلی شیک بدی استادت

وای چرا اینجوریی میگین ینی انقد سخته؟ :گریه: سورسش هست؟ من که سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

gilas1368
شنبه 23 اسفند 1393, 12:21 عصر
دوست عزیز ببینید تمامی این پروژه های شما سخته
و ب مراتب سختتر برای شما ک دید کافی نسبت به اندروید ندارید
اما بنظر من برای شما آسونترینش همون طراحی و پیاده سازی نسخه اندروید سایت دانشگاهتون هستش

tresa022
شنبه 23 اسفند 1393, 12:21 عصر
این روزا سورس همه چی پیدا میشه تو نمونه برنامه ها بگرد فک کنم بود یادمه سورس لاین یبار سر کردم دیدم بگرد هست

programer.s
شنبه 23 اسفند 1393, 12:22 عصر
دوست عزیز ببینید تمامی این پروژه های شما سخته
و ب مراتب سختتر برای شما ک دید کافی نسبت به اندروید ندارید
اما بنظر من برای شما آسونترینش همون طراحی و پیاده سازی نسخه اندروید سایت دانشگاهتون هستش

ینی اون آسون تره :( ؟

programer.s
شنبه 23 اسفند 1393, 12:23 عصر
این روزا سورس همه چی پیدا میشه تو نمونه برنامه ها بگرد فک کنم بود یادمه سورس لاین یبار سر کردم دیدم بگرد هست

باشه مرسی :افسرده:

gilas1368
شنبه 23 اسفند 1393, 12:25 عصر
ینی اون آسون تره :( ؟

بنظر من از بقیه آسونتره

programer.s
شنبه 23 اسفند 1393, 12:30 عصر
بنظر من از بقیه آسونتره

تو نت سرچ کردم روشهای زیادی داره اما اکثرن بدون کدنویسی و ساده ان
آخه استادهمون گفته بیس کارتون باید کد نویسی باشه

gilas1368
شنبه 23 اسفند 1393, 12:51 عصر
ببینید،
برای انجام اینکار باید ببینید اول میخواید تا چ سطحی از سایت رو پیاده سازی کنین
برای ی ساختن یورز و login کردن به حساب کاربریت توی سایت کار زیاد سختی پیش روتون نیس
صرفا باید ی سرویس رو فراخوانی کنین و پارامترهاشو بهش پاس بدید

پس اگر میخواید این برنامه رو start بزنین باید با استادتون صحبت کنین و ازش بخواید جزئیات طراحی رو براتون مشخص کنه

بعد شروع کنین ب کار

programer.s
شنبه 23 اسفند 1393, 12:54 عصر
ببینید،
برای انجام اینکار باید ببینید اول میخواید تا چ سطحی از سایت رو پیاده سازی کنین
برای ی ساختن یورز و login کردن به حساب کاربریت توی سایت کار زیاد سختی پیش روتون نیس
صرفا باید ی سرویس رو فراخوانی کنین و پارامترهاشو بهش پاس بدید

پس اگر میخواید این برنامه رو start بزنین باید با استادتون صحبت کنین و ازش بخواید جزئیات طراحی رو براتون مشخص کنه

بعد شروع کنین ب کار

باشه مرسیی دوستت عزیززز:بوس: