View Full Version : برنامه نویسی تحت شبکه
محسن بابائی
سه شنبه 13 تیر 1385, 03:50 صبح
من یک برنامه تحت شبکه را میخوام شروع به نوشتن کنم ولی نمی دونم از چه ابزاری برای ارتباط با بانک اطلاعاتی استفاده کنم و نمی دونم حتی برنامه های شبکه چطوری کار میکنند. اگر راهنمایی کنید
ممنون می شم (بانکاطلاعاتیSQL)
اگر ابزاری را معرفی می کنید لطفا نحوه ارتباط با بانک اطلاعاتی را هم ذکر کنید
msalari
سه شنبه 13 تیر 1385, 08:55 صبح
با سلام
شما برای برنامه نویسی تحت شبکه نیاز به ابزار خاصی ندارید. فقط باید حواستان به Refresh شدن اطلاعات توسط دیگر کاربران باشد.
شما کافی است پس از نوشتن برنامه :
1- برنامه خود را در Server نصب کنید.
2- Sql Server را بر روی کامپیوتر Server خود نصب کرده و فایل های دیتابیس خود را به آن Attach کنید.
3- کامپاننت های مورد نیاز برنامه را در Client ها نصب نمائید. (بدون نصب فایل اجرایی)
4- Map نمودن فولدر شاخه ای از سرور که برنامه در آن نصب شده است و ایجاد Shortcut به فایل اجرایی آن برای کاربر استفاده کننده از کلاینت مورد نظر
همین
برای نوشتن برنامه می بایست ابتدا به دیتابیس متصل شوید تا بتوانید در آن ویرایش نمائید. برای کار با دیتابیس در برنامه ها می توانید از شیء ADO استفاده کنید. برای متصل نمودن شی ADO به دیتابیس می بایست توسط خصوصیت ConnectionString شی ADO نوع و یوزر و کلمه عبور دیتابیس و فایل را مشخص کنید که این رشته براحتی توسط ویزارد این خصوصیت قابل ساخت می باشد. پس از این مرحله کافی است تا از ADO برای نوشتن و خواندن در دیتابیس استفاده کنید. بقیه مراحل نحوه برنامه نویس با ADO می باشد.
برای اطلاعات بیشتر به راهنمای ADO رجوع نمائید. (مثلا این شیئ خصوصیتی به نام curserType دارد که بدرد شبکه می خورد.)
همانطور که دیدید برنامه نویس برای شبکه کار خارق العاده ای نیست و صرفا نیاز به دانش برنامه نویس با دیتابیس دارد.
موفق باشید.
محسن بابائی
سه شنبه 13 تیر 1385, 11:57 صبح
سلام
از چه provider ی استفاده کنم.
بیشتر توضیح بدین
ممنون
msalari
یک شنبه 15 مرداد 1385, 17:05 عصر
معذرت می خواهم از این که این قدر دیر جواب دادم
فکر کنم به احتمال 99 درصد تا حالا جواب را پیدا کرده باشی. آخر یک مدت نتواستنم از این سایت استفاده کنم در ضمن هشدار به ایمیل هم فرستاده نمی شود که به پست شما جواب داده شده است یا خیر.
در هر صورت اگر مایل به جواب هستی گفتگو را ادامه بده.
محسن بابائی
سه شنبه 17 مرداد 1385, 07:16 صبح
معذرت می خواهم از این که این قدر دیر جواب دادم
فکر کنم به احتمال 99 درصد تا حالا جواب را پیدا کرده باشی. آخر یک مدت نتواستنم از این سایت استفاده کنم در ضمن هشدار به ایمیل هم فرستاده نمی شود که به پست شما جواب داده شده است یا خیر.
در هر صورت اگر مایل به جواب هستی گفتگو را ادامه بده.
با تشکر از شما
بله جوابم را پیدا کردم. ولی دوست دارم نظر شما را هم بدونم
amirhosein
یک شنبه 22 مرداد 1385, 07:08 صبح
4- Map نمودن فولدر شاخه ای از سرور که برنامه در آن نصب شده است و ایجاد Shortcut به فایل اجرایی آن برای کاربر استفاده کننده از کلاینت مورد نظر
میشه این قسمت رو توضیح بدین و بگین چه جوری
در ضمن این امکان وجود نداره که از بانکهایsql server استفاده بشه ولی نیازی به نصب اون نباشه. ممنون
shayana
یک شنبه 22 مرداد 1385, 20:05 عصر
سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه . قبلاً vb کار می کردم و لی حالا می خوام vb.net کار کنم . برای شروع کار اگر کسی تجربه مناسبیداره خوشحال میشم منو در جریان بذاره .
msalari
یک شنبه 29 مرداد 1385, 08:12 صبح
کافی است به My Computer بروید. از منوی Tools گزینه Map Network Drive را انتخاب نمائید. حال بر روی دکمه Browse کلیک نمائید و فولدر مورد نظر را از کامپیوتر سرور انتخاب کنید. به این ترتیب فولد مورد نظر انتخاب می شود. حال بایستی به این درایور مجازی یک اسم تخصیص دهید که می توانید یکی از حروف را انتخاب نمائید. به طور پیش فرض یکی انتخاب شده است. سپس بر روی دکمه Finish کلیک کنید. حال یک درایو اضافه می شود که به فولدر برنامه تان در سرور Map شده است. حال می توانید یک شورتکات بر روی دسکتاپ درست نمائید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.