ورود

View Full Version : فرستادن مدل از view به action از طریق json

mohammad-bahrami
یک شنبه 24 اسفند 1393, 08:39 صبح
با سلام

من در صفحه main یک دکمه گذاشته ام زمانی که روی دکمه کلیلک می کنم یه popup dialog باز میشه که لیست کلیه کاربران نشان می دهد که از طریق کنترل چک باکس ،حالا می خوام زمانی که چند کاربر انتخاب میکنم دکمه ok زدم در صفحه main کاربرانی که انتخاب کرده ام در یک table نمایش دهد

sempay_ninjutsu
یک شنبه 24 اسفند 1393, 09:11 صبح
با سلام

من در صفحه main یک دکمه گذاشته ام زمانی که روی دکمه کلیلک می کنم یه popup dialog باز میشه که لیست کلیه کاربران نشان می دهد که از طریق کنترل چک باکس ،حالا می خوام زمانی که چند کاربر انتخاب میکنم دکمه ok زدم در صفحه main کاربرانی که انتخاب کرده ام در یک table نمایش دهد
سلام
دوست عزیز آیا از کامپونننت استفاده میکنی مثلا کندو یا چیزه دیگه؟؟؟؟یا نه یه تیبل گذاشتی که دیتا رو با razor میسازی؟؟؟حالا اگر مرحله دوم باشه یه کاری میتونی بکنی...
فک کن در صفحه اصلیت دیتارو از جدول سلکت میزنی و پر میکنی بعد یه پنجره باز میشه یه رکورد جدید میزنی و دکمه ذخیره و میزنی بعد پنجرت بسته میشه خب یه راه حل سادش اینه که دوباره صفحتو لود کنی اگر با Razor زدی ....مثلا کندو یه گرید داره که دیتارو نشون میده بعد یه دکمه ادد میزنی یه پنجره باز میشه و دیتا ذخیره میشه و به محض بستن فرم خودش فقط گرید که حاوی دیتاس رو رفرش میکنه یا میتونی بگه رفرش بکنه....نحوه کار کردنتو میتونی بزاری اینجا تا بببینم چکار کردی...
موفق باشید

mohammad-bahrami
یک شنبه 24 اسفند 1393, 09:29 صبح
توی صفحه main

<tr id="tr1" style=" text-align:right;direction:rtl">
<td class="label">

@Ajax.ActionLink("گیرندگان نامه ", "Viewgirandegan", null, new AjaxOptions { UpdateTargetId = "Detiallistuser", HttpMethod = "Post", LoadingElementId = "imgLoading", LoadingElementDuration = 2000 }, new { @class = "modal-link btn btn-success button" })

<div id="Detiallistuser"></div>
<br />

</td>
برای پاپ دیالوگ

<script type="text/javascript">
$(function () {

$('body').on('click', '.modal-link', function (e) {
e.preventDefault();
$(this).attr('data-target', '#modal-container');
$(this).attr('data-toggle', 'modal');
});

$('body').on('click', '.modal-close-btn', function () {
$('#modal-container').modal('hide');
});

$('#modal-container').on('hidden.bs.modal', function () {
$(this).removeData('bs.modal');
});

$('#CancelModal').on('click', function () {
return false;
});
});
</script>

mohammad-bahrami
یک شنبه 24 اسفند 1393, 09:34 صبح
من در پروژه از هیچ کامپونتی استفاده نکرده ام فقط از کامپونت خود razor در ضمن زمانی که دکمه کلیک می کنم میره به یه اکشن و اکشن یه مدل از نوع tbl_user به ویو پاس میده و با چک لیست باکس نمایش میده