ورود

View Full Version : چگونگی مدیریت فایل در برنامه های تحت شبکه

godfather4ir
سه شنبه 13 تیر 1385, 06:49 صبح
سلام
من یک برنامه نوشتم که بروی شبکه اجرا میشه و از دیتابیس اس کیو ال استفاده میکنه

من توی برنامم میخوام این امکان رو به کاربر بدم که فایلی رو به برنامه بده و برنامه اون رو در جایی ذخیره کنه بعد خود کاربر یا کاربران دیگه بتونن از طریق برنامه من اون فایهال رو باز کنند

برای این کار من یک فولدر بروی سرور ایجاد کردم و اون رو به اشتراک گذاشتم و به همه کاربران دسترسی خواندن و نوشتن داده ام
به این ترتیب فایلهایی که کاربران اضافه میکنند در این فولدر ذخیره میشود و از همانجا هم باز میشود

ولی مشکل اینجاست که تمامی کاربران بدون نیاز به برنامه هم به تمامی فایلهای ذخیره شده در این فولدر دسترسی کامل دارند و حتی می تونن همه اونها رو پاک کنن

شما چه راه حلی برای این مشکل پیشنهاد میکنید

Identifier
سه شنبه 13 تیر 1385, 06:55 صبح
برای این کار من یک فولدر بروی سرور ایجاد کردم و اون رو به اشتراک گذاشتم و به همه کاربران دسترسی خواندن و نوشتن داده ام
به این ترتیب فایلهایی که کاربران اضافه میکنند در این فولدر ذخیره میشود و از همانجا هم باز میشود
این موضوع را ملاحطه بفرمایید :

http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=247733#post247733

موفق باشید.

godfather4ir
چهارشنبه 14 تیر 1385, 08:28 صبح
این موضوع را ملاحطه بفرمایید :

http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=247733#post247733

موفق باشید.

روش که گفتید خوبه ولی واسه کار من کافی نیست من باید بتونم به ممیز ثایت کنم که اطلاعات دارای امنیت است در روشی که شما فرمودید تنها برای کاربران عادی این دسترسی محدود شده ولی اگر کسی دانش کافی در این زمینه را داشته باشد به راحتی میتواند به فولدر ها دسترسی پیدا کند در ضمن من فولدری دارم که همه کاربران به آن دسترسی خواندن و نوشتن دارند یعنی هم باید بتونن فایل اضافه کنند هم بتونن فایل ها رو از طریق برنامه باز کند ولی خارج از برنامه من به فولدر دسترسی نداشته باشند

من بیشتر مطالعه کردم و فهمیدم که تنها راهی که برای این کار وجود داره استفاده از SQL Server به منظور نگهداری فایل هاست. یعنی به جای اینکه فایل ها را در یک فولدر شیر شده نگهداری کنیم باید آنها را در خود دیتابیس ذخیره کنیم با این کار تنها از طریق برنامه کاربران میتوانند فابل ها رو باز کنند

Identifier
چهارشنبه 14 تیر 1385, 08:56 صبح
روش که گفتید خوبه ولی واسه کار من کافی نیست من باید بتونم به ممیز ثایت کنم که اطلاعات دارای امنیت است در روشی که شما فرمودید تنها برای کاربران عادی این دسترسی محدود شده ولی اگر کسی دانش کافی در این زمینه را داشته باشد به راحتی میتواند به فولدر ها دسترسی پیدا کند
خیر، وقتی کاربران عضو Domain باشند و برای هر کاربر سطح دسترسی مناسی اعمال شود و موارد امنیتی رعایت شده باشد با فرض اینکه کاربران از مسیر های خصوصی یکدیگر مطلع هستند تنها هر کاربر امکان دسترسی به پوشه خود را دارد. فی الواقع در صورت رعیات موارد فوق کاربرانی که خارج از محدوده Doamin باشند و یا سطح دسترسی برای آنها اعمال نشده باشد امکان دستیابی به اطلاعات را ندارند.
در ضمن استفاده ازKerberos و راهکار های امنیتی فایل سیستم نظیر EFS و بکارگیری PKI می تواند نقش مهمی در این راستا داشته باشد.

من بیشتر مطالعه کردم و فهمیدم که تنها راهی که برای این کار وجود داره استفاده از SQL Server به منظور نگهداری فایل هاست. یعنی به جای اینکه فایل ها را در یک فولدر شیر شده نگهداری کنیم باید آنها را در خود دیتابیس ذخیره کنیم با این کار تنها از طریق برنامه کاربران میتوانند فابل ها رو باز کنند
من فکر نمی کنم تنها راه ممکن مورد ذکر شده باشد بلکه علاوه بر موارد فوق با استفاده از FTP - File Transfer Protocol نیز این کار امکان پذیر است.

موفق و پیروز باشید.