View Full Version : وارد شدن به محیط طراحی گزارش ها در حالت اجرا
mahdy.asia
دوشنبه 25 اسفند 1393, 10:12 صبح
من یک محیط مدیریت گزارشات دارم که گزارشات در این محیط لیست شده است (گزارشات در دیتابیس ذخیره شده است) مشکلی که وجود دارد امکان اضافه کردن فیلد جدید از دیتاست به گزارش وجود ندارد زیرا اصلا گزارش به دیتاست وصل نیست (گزارش لیست پرسنل) حالا چطور می توانم این امکان را پیاده سازی نمایم.
hadisalahi2
دوشنبه 25 اسفند 1393, 10:53 صبح
با چه کامپوننتی میخوای گزارشات رو بسازی؟
mahdy.asia
سه شنبه 26 اسفند 1393, 16:21 عصر
فست ریپورت و دلفی 2010
hadisalahi2
سه شنبه 26 اسفند 1393, 17:55 عصر
یک کامپوننت داره به نام frxDesigner
تنها کاری که لازمه انجام بدی اینه که بندازیش توی فرم و با یک دستور اجراش کنی
محیط طراحی گزارش مثل یاقلوا برات باز میشه و هر کاری که دل تنگ میخواد انجام بده:لبخند:
mahdy.asia
چهارشنبه 27 اسفند 1393, 10:01 صبح
من وارد محیط طراحی شدم مشکلم چیز دیگه ایی برای مثال شما از فرم شماره یک و دو در دلفی از جدول پرینت می گیرید و آن را روی دیتابیس ذخیره می کنید حالا از یک فرم تحت عنوان مدیریت چاپ می خواهید چاپ های فرم یک و فرم دو را باز کنید و تغییرات انجام دهید و دوباره ذخیره کنید.
اینجاست که چون به دیتاست جدول فرم های یک و دو دسترسی ندارید فیلدهای تب data نمایش داده نمی شود تا بتوانید هنگام طراحی یک ستون به چاپ اضافه کنید.
در نظر داشته باشید که نمی توانم دیتاست ها رو به روی فست ریپورت انتقال دهم زیرا من 100 تا چاپ دارم که آن ها قبلا طراحی شده است و اکنون می خواهم نرم افزار مدیریت چاپ های مذکور را بنویسم
تنها امکانی که در اختیار دارم ذخیره اطلاعات مورد نیاز هنگام نمایش چاپ به کاربر مثال سعی کردم با ذخیره کردن tfrxdbdataset کنار چاپ به ستون ها دسترسی پیدا کنم اما هنوز به جواب نرسیدم
mahdy.asia
چهارشنبه 27 اسفند 1393, 10:18 صبح
من یک نرم افزار دارم که گزارشات آن با فرمت FR3 در دیتابیس ذخیره شده است اکنون می خواهم نرم فزار مدیریت چاپ را بنویسم که بتواند بصورت مستقل کار کند.
من نرم افزار مدیریت چاپ ها را طراحی و پیاده سازی کردم و کاربر می تواند لیست چاپ ها را مشاهده نماید و وارد محیط طراحی هر یک از چاپ شده و آن را تغییر و ذخیره نماید .
1- مشکلی که وجود دارد فیلدهای تب data در آن وجود ندارد تا کاربر بتواند فیلد جدیدی به چاپ خود اضافه نماید
2- کاربر نمی تواند وارد محیط نمایش چاپ شود تا طراحی چاپ را بهتر بررسی کند
منتظر راهنمایی های دوستان هستم
hadisalahi2
چهارشنبه 27 اسفند 1393, 15:12 عصر
1- مشکلی که وجود دارد فیلدهای تب data در آن وجود ندارد تا کاربر بتواند فیلد جدیدی به چاپ خود اضافه نماید
در این مورد شما باید از کنترلهای ADO داخل خود فست استفاده کنید نه دلفی
اسکریپت نویسی فست برای همین کارهاست دیگه
برای نمایش داده هات هم میتونی ، دستورات SQL رو خودت بسازی و اونا رو در داخل خود فست اجرا کنی .
2- کاربر نمی تواند وارد محیط نمایش چاپ شود تا طراحی چاپ را بهتر بررسی کند
من نمیفهمم این محیط نمایش چاپ که میگید چی هستش؟
اگه منظورتون همون Print Preview هستش ، که خوب معلومه نمیشه وارد این قسمت بشه ، چون این حاصل اون طراحی فایل ریپورت شماست.
من توصیه میکنم ، برای ایجاد گزارشات سفارشی ، یک Select کلی از همه فیلدهای جدول بزنید و بعد برای فیلدها Alias اختصاص بدید ، بعد به کاربر بگید که چطوری گزارشات سفارشی خودش رو اجرا کنه.
یا حق
mahdy.asia
چهارشنبه 27 اسفند 1393, 16:10 عصر
شما فرض کنید نرم افزار های حسابداری ، حقوق دستمزد، اموال و ... را دارید حالا می خواهید یک نرم افزار بنویسید که کلیه چاپ ها از داخل آن مدیریت شود کاربر بتواند گزارشات را طراحی کند یا تغییر دهد یا اینکه نتیجه تغییرات خود را مشاهده و ذخیره نماید.
چه روشی را برای پیاده سازی این کار پیشنهاد می کنید، با توجه به اینکه کلیه گزاشات قبلا طراحی شده است و دیتاست آن هم بعضا روی فرم ها قرار گرفته و انجام تغییرات روی گزارشات زمان بر و تقریبا غیر ممکن است.(تنها شما به دیتابیس دسترسی دارید و می توانید کدی بنویسید که اطلاعات مورد نیاز شما را هنگام کار با نرم افزارها در دیتابیس ذخیره نماید مثلا فایل FR3.*)
مثال: آیا می شود گزارش را با تمامی کامپوننت های مرتبط با آن ذخیره کرد تا هر جا نیاز بود آن را لود کنیم (frxDBDataset1,Adoquery,dataset ...)
hadisalahi2
پنج شنبه 28 اسفند 1393, 11:43 صبح
این چیزی که شما میخواید طراحی کنید رو من قبلا توی یک نرم افزار حسابداری دیدم
فست ریپورت این امکان رو راحت در اختیار کاربر میزاره
ولی اینکه شما بخواید همه چیز رو در اختیار کاربر و کاملا سفارشی بزارید ، نه اینکه غیر ممکن باشه ، ولی خیلی زمان بر هست که بخواید طراحی کنید
من خودم توی برنامه هام ، یک بخش گزارش سفارشی یا پیشرفته دارم که کاربر میتونه با ادغام جداول ، هر نوع گزارشی رو از جداول طراحی کنه ، و این کار با ساختن دستورات SQL توی برنامه هستش
اما اینی که شما میخواید ، طراحی در محیط فست هستش ، که مسلما خیلی پیچیده تر هستش
پیشنهاد من اینه که شما یک گزارش مرجع برای هر فرم داشته باشید و بعد برای ستونهای خودتون alias (نام مستعار) تعریف کنید و به کاربر اجازه بدید تا ستونها رو خودش بچینه
و فقط شما روش کار رو به کاربر آموزش بدید
خیلی از نرم افزارهای توی بازار هم همینطوری هستن
ولی چیزی از این فراتر ، نیاز به زمان زیاد تری می بره
یا حق
mahdy.asia
پنج شنبه 28 اسفند 1393, 12:41 عصر
روشی که در حال حاضر انتخاب کردم در کنار گزارش frxdbdataset رو هم ذخیره می کنم و تو نرم افزار مدیریت چاپ ها هم چاپ را از دیتابیس لود می کنم هم دیتاست رو اما preview نداره به هر حال متشکرم
mahdy.asia
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 09:32 صبح
frxdbdataset را به همراه گزارش ذخیره می کنم و هنگام لود کردن گزارش (جهت در اختیار قرار دادن محیط طراحی به کاربر نهایی) آن را به گزارش اضافه می کنم مشکلی که وجود دارد بعضی اوقات فیلدها در تب Data نمایش داده نمی شود.
چرا بعضی اوقات فیلدها را نمایش نمی دهد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.