View Full Version : سوال: بنظرتون این آمار درسته؟
i-php-i
سه شنبه 26 اسفند 1393, 01:36 صبح
مدیر سایت بازار گفته بود تو یه هفته 20 میلیون بازدید کننده داشته سایتمون و 6 درصد ترافیک اینترنت ایران رو به خودش اختصاص داده! و 2 میلیارد تومن فروش داشته! الان رنک الکسای این سایت حدود 150 هست. بنظرتون این اعداد و ارقام با هم جور در میاید؟
<?php?>
سه شنبه 26 اسفند 1393, 08:33 صبح
سلام .
نه میشه تکذیب کرد و نه میشه گفت درسته .
نظر من اینه که اینا دارن به قضیه تجارت الکترونیک جو میدن .
برای مثال سایت پی سی دانلود الان پول سرور هاش در ماه 50 تا 60 ملیونه . ( اینو میدونم )
خب همه ملت فقط به بنر های سایتش نگاه میکنن . در صورتی که به هزینه سرور ها و نویسنده ها و ..... اصلا نگاه نمیکنن
همین سایت بازار هم یکم بزرگش میکنه ماجرای درامد زاییشو , تا مردم ازش به عنوان یک ایده یاد کنن . ( الان تو هر خونوانده یک برنامه نویسی اندروید هست . با این تبلیغات که سایت زومیت کرد و باندی که ایجاد شده برای ایجاد جو منفی برای برنامه نویسی اندروید دیگه بعید میدونم کسی پول بد برای این چیزا )
- تو هر صنفی ما ایرانی ها تا شورشو در نیاریم بیخیال نمیشیم اصولا . یه مدت هممون رفتیم تو کاره بسازو بفروش و این صنفو منفجر کردیم که الان بازار مسکن خوابید . بعدش رفتیم تو کاره پرورش کرم های ابریشم که اینجوری سره ملت کلاه رفت . و بعدشم رفتیم تو کاره سرمایه گزاری در شاندیز مشهد و اونم این جوری شد . به مدت هم هر کی میگفت من طراح سایتم دیگران میگفتم wow:قهقهه:
در ضمن اینکه 2 ملیارد فروش داشته بعید میدونم . چون دیجی کالا با اون همه قدرتش که از رویه هر جنسش داره 100 هزارتومن سود میگیره میانگین < این چرا گفته 1 ملیاردو 200 ؟
جای تعجب نداره؟:متفکر:
بازم میگم تا سوئ تفاهم پیش نیاد . نمیشه حرفشونو تکذیب کرد . شایدم راست بگن . غیبت نکنیم بهتره .
i-php-i
سه شنبه 26 اسفند 1393, 17:40 عصر
خب اگر 6 درصد ترافیک ایران به سایت رنک 150 برسه، 149 سایت دیگه باید درصد بیشتری از ترافیک رو بگیرن که مجموع ترافیک حدود 400 در 100 یا بیشتر می شه! مثلا دیجیکالا که رنکش 7 هست چند درصد ترافیک رو گرفته؟! البته من هم نه رد می کنم و نه تکذیب.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.