ورود

View Full Version : سوال: مشکل فضای خالی بالای هدر قالب وردپرس

ali_hbz
سه شنبه 26 اسفند 1393, 19:15 عصر
سلام دوستان ، خسته نباشید.
جدیدا یک قالب طراحی کردم رو لوکال هاست همچی مرتبط بود وقتی بردم رو هاست نصبش کردم بالای هدر و دقیقا پایین نوار مدیریت وردپرس(هنگام حضور در مدیریت) یک فضای خالی به انداره 30 پیکسل ایجاد شد...وقتی به لوکال هاست هم برگشتم که ببینم اونجا چطوره دیدم اونجا هم همین مشکل وجود داره...تو سورس کد انگار یه سری متاتگ ها وارد بخش body شدن!!! فقط مشکل در صفحه اول هست چون وارد ادامه مطلب میشم همچی مرتبه...تو سورس کد یه همچین چیزی اضافه میشه

"

"
وردپرس هم آپدیت هست.
نظرتون چیه؟
پیشاپیش ممنون.

mehbod.rayaneh
سه شنبه 26 اسفند 1393, 20:47 عصر
درود
آدرس سایتتون را بذارید تا بررسی بشه!
پیروز باشید :چشمک:

omidparkour
سه شنبه 26 اسفند 1393, 22:07 عصر
سلام
فایل header.php رو با notepad++ باز کنید و از منوی encoding گزینه ی Encoding in UTF-8 without BOM رو بزنید و ذخیره کنید

دانیال دزفولی
سه شنبه 26 اسفند 1393, 23:33 عصر
سلام دوستان ، خسته نباشید.
جدیدا یک قالب طراحی کردم رو لوکال هاست همچی مرتبط بود وقتی بردم رو هاست نصبش کردم بالای هدر و دقیقا پایین نوار مدیریت وردپرس(هنگام حضور در مدیریت) یک فضای خالی به انداره 30 پیکسل ایجاد شد...وقتی به لوکال هاست هم برگشتم که ببینم اونجا چطوره دیدم اونجا هم همین مشکل وجود داره...تو سورس کد انگار یه سری متاتگ ها وارد بخش body شدن!!! فقط مشکل در صفحه اول هست چون وارد ادامه مطلب میشم همچی مرتبه...تو سورس کد یه همچین چیزی اضافه میشه

"

"
وردپرس هم آپدیت هست.
نظرتون چیه؟
پیشاپیش ممنون.
فایل header رو بفرست

ali_hbz
پنج شنبه 28 اسفند 1393, 17:19 عصر
دوستان ممنون واسه وقتی که گذاشتین و جواب دادین.

سلام
فایل header.php رو با notepad++ باز کنید و از منوی encoding گزینه ی Encoding in UTF-8 without BOM رو بزنید و ذخیره کنید

دوست عزیز با این کار مشکلم حل شد...میشه یه توضیح بدین که چرا و چه وقت هایی این مشکل پیش میاد؟