PDA

View Full Version : سوال: حذف فونت و سایز از CkEditor



ABZiko
جمعه 29 اسفند 1393, 10:31 صبح
سلام، ببخشید نمی دونم جای درستی سوال کردم یا نه ، به هر حال شرمنده ! یک سوال داشتم می خوساتم بدونم چطور می شه Font و سایز رو از Toolbar این CkEditor حذف کرد ؟
ممنون

hamidhassas
شنبه 01 فروردین 1394, 10:11 صبح
آموزش استفاده از ادیتور متن CKEditor + فایل منیجر CKFinder + پلاگین Syntax Highlight (http://www.hassas-computer.com/preview.php?post=993)

ABZiko
شنبه 01 فروردین 1394, 14:31 عصر
ممنون، من اصلا خود CKEditor رو از روی سایت شما نصب کردم ولی سوالم ربطی به این موضوع نداشت ....

hamidhassas
یک شنبه 02 فروردین 1394, 13:06 عصر
عزیز دلم اگه آموزش رو خونده بودی میفهمیدی چطوری باید حذف میکردی


این دو تاFont, FontSize رو از داخل فایل editor_custom_config.jsدر قسمت config.toolbar حذف کن





حال کلیه اطلاعاتی که در فایل editor_custom_config.js میباشد را حذف کنید و مجموعه کد زیر را در آن کپی نمائید.
سپس ابزار های آن را بر حسب دلخواه خود تنظیم نمائید




/** * @license Copyright (c) 2003-2014, CKSource - Frederico Knabben. All rights reserved. * For licensing, see LICENSE.html or http://ckeditor.com/license */CKEDITOR.editorConfig = function( config ) { // تعیین زبان فارسی برای محیط برنامه config.language = 'fa'; // تعیین یک پوسته به دلخواه خود برای ظاهر برنامه config.skin= 'moonocolor', // تعین زبان نوشتاری از راست به چپ config.contentsLangDirection= 'rtl', // غیر فعال کردن تغییر سایز در برنامه config.resize_enabled= false, // حذف پلاگین تعیین موقعیت متون در استاتوس بار برنامه //config.removePlugins = 'elementspath'; // انتخاب رنگ منو های ابزار در برنامه //config.uiColor = '#AADC6E'; // تعیین میزان عرض ادیتور متن config.width='800px' // تعیین میزان ارتفاع ادیتور برنامه config.height='300px' // افزودن پلاگین های اضافه به ادیتور config.extraPlugins = "syntaxhighlight,codemirror"; // نمایش کلیه امکانات در منو ابزار برنامه config.toolbar = [ { items:[ 'Templates', 'clipboard', 'Cut', 'Paste', 'Redo', 'Undo','Find', '-', 'basicstyles', 'cleanup', 'Link', 'Unlink', 'Iframe', 'Anchor','Image', 'Smiley', 'Flash', 'Table', 'SpecialChar', 'Syntaxhighlight', 'HorizontalRule', 'PageBreak', 'ShowBlocks','-', 'Form', 'Checkbox', 'Radio', 'TextField', 'Textarea', 'Select', 'Button', 'ImageButton', 'Blockquote' , 'Maximize', 'Preview'] }, { items: [ 'Format', 'Font', 'FontSize','-','Bold', 'Italic', 'Underline', 'Strike', '-', 'Subscript', 'Superscript', '-','NumberedList', 'BulletedList', 'Indent', 'Outdent', '-', 'JustifyBlock', 'JustifyRight', 'JustifyCenter','JustifyLeft', 'BidiRtl', 'BidiLtr', 'TextColor', 'BGColor', 'Source' ] } ];};

ABZiko
یک شنبه 02 فروردین 1394, 14:26 عصر
یک سوال، اگر از اون config.php یک کپی نگیریم، اون کد های خاص رو درون همون اصلیه بریزیم، آیا باید حتما اون کد javascript ای که شما گذاشتی رو ؟ چون من کپی نگرفتم و و کد ها رو ریختم ولی چیزی نمایش نمی ده، چون از اسکریپت استفاده می کنم، اجازه نمی ده که به فایل اصلی دسترسی پیدا کنم که اون کد js رو بزارم...

hamidhassas
یک شنبه 02 فروردین 1394, 14:43 عصر
هر کاری بجز مراحل گفته شده باعث عدم کارکرد صحیح در کد ها میشود

ABZiko
یک شنبه 02 فروردین 1394, 17:32 عصر
خب حالا اگر بخواییم که بدون ساخت یک کانفیگ custom، از همون کانفیگ اصلی استفاده کنیم و چیزی رو ویرایش کنیم، چطوری هست ؟

hamidhassas
یک شنبه 02 فروردین 1394, 18:09 عصر
در قسمت customConfig: 'custom/editor_custom_config.js' آدرس فایل خودتون رو بدین