ورود

View Full Version : سوال: چگونگی طراحی یک کامپوننت؟

Sina.iRoid
جمعه 29 اسفند 1393, 14:30 عصر
سلام
می خواستم در مورد طراحی کامپوننت ها بدونم؟ چطور می تونیم یه کامپوننت طراحی کنیم. مثلا من می خوام سیک باری که در اندروید هست و به صورت دایره ای طراحی کنم. (در اندروید به صورت خطی هست).
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

dasssnj
جمعه 29 اسفند 1393, 14:43 عصر
این seek bar دایره ای را برای اندروید می خواهید درست کنید یا دسکتاپ ؟؟

Sina.iRoid
جمعه 29 اسفند 1393, 17:30 عصر
این seek bar دایره ای را برای اندروید می خواهید درست کنید یا دسکتاپ ؟؟

سلام. بله، برای اندروید می خوام طراحی کنم. ولی در کل می خوام بدونم چطور می تونم یه کامپوننت طراحی کنم.

dasssnj
جمعه 29 اسفند 1393, 19:36 عصر
سوال تون را در بخش اندروید بپرسید ، ساختن کامپوننت در اندروید و دسکتاپ با هم خیلی تفاوت داره .

Sina.iRoid
جمعه 29 اسفند 1393, 22:25 عصر
سوال تون را در بخش اندروید بپرسید ، ساختن کامپوننت در اندروید و دسکتاپ با هم خیلی تفاوت داره .

دوست عزیز هدفم آشنایی با ساخت کامپوننت هست. در کل می خوام بدونم چطور باید اقدام کنیم؟ با چه مباحثی باید آشنا باشیم. به نظرم پیش نیاز هاش خیلی ربطی به دسکتاپ یا موبایل نداره.

dasssnj
شنبه 01 فروردین 1394, 05:51 صبح
دوست عزیز هدفم آشنایی با ساخت کامپوننت هست. در کل می خوام بدونم چطور باید اقدام کنیم؟ با چه مباحثی باید آشنا باشیم. به نظرم پیش نیاز هاش خیلی ربطی به دسکتاپ یا موبایل نداره.

پیش نیاز همون زبان برنامه نویسیه که حتما ابتدا یاد گرفتید و بعد اقدام به ساخت کامپوننت می کنید . ساخت کامپوننت نیاز به پیش نیاز آن چنانی نداره ، با خوندن API doc های مربوطه ، اون را به راحتی یاد میگیرید. اما من هم یه توضیحی میدم :

توی ساختن کامپوننت تنها کار اصلی اینه که یه کلاس جدید از کلاس مربوط به کامپوننت در سیستمی که می خواهید براش کامپوننت بسازید مشتق کنید و عملیات شخصی سازی و ایجادش را در اون پیاده کنید (در اندروید کلاس View و یا کلاس هایی که ازش مشتق شدن ، در دسکتاپ کلاس JComponent یا کلاس هایی که ازش مشتق شدن [برای ایجاد تغییرات در کامپوننت های موجود] )

شما وقتی بسته به نوع OS خواستید کامپوننت را طراحی کنید از کلاس مربوطه مشق می کنید و با ابزار های طراحی و بقیه ابزار های موجود ، اون را طراحی می کنید . پس دو تا از مهمترین چیز ها یکیش یاد گرفتن نحوه کار با کلاس مربوط به کامپوننت هست و دیگری نحوه کار با ابزار طراحی .(که نحوه ی کار با این دو در اندروید و دسکتاپ مقداری تفاوت داره چون خودشون تفاوت دارند . البته چیز های دیگه ای هم هست که در صورت نیاز باهاشون اشنا میشید )

نحوه ی ساخت کامپونننت (کاستوم ویو) در اندروید (http://examples.javacodegeeks.com/android/core/ui/component/android-custom-components-example/)

نحوه ی ساخت کامپوننت در دسکتاپ (http://www.codeproject.com/Articles/62099/UI-Component-Development-in-Java-Swing-Part-1-Desi)

عید تون مبارک !