View Full Version : کیبورد مجازی نوشته شده با جاوا !
dasssnj
شنبه 01 فروردین 1394, 06:35 صبح
سلام دوستان ، عید همگی مبارک .
از اونجایی که توی این تعطیلات عید کیبورد من خراب شد ، مجبور شدم یه کیبورد مجازی برای استفاده شخصی بنویسم . اما به نظرم کیبورد خوبی شد و گفتم بهتره اینجا قرارش بدم تا همه ی دوستان هم بتونن ازش استفاده کنن و هم نظرات شون را در موردش بیان کنند و هم یه عیدی خیلی کوچک باشه برای همه دوستان عزیز.
لینک دانلود (http://cld.persiangig.com/download/FAsIrpUFlm/dasssnj_virtual_keyboard_beta.jar/dl)
البته می دونم دکمه هایی مثل shift , ctrl , Alt هنوز باگ دارن اما اون هم قابل حله ، ان شا الله اگه دوستان خوش شون اومد بهترش می کنم و باگ ها را رفع می کنم.
خواهش می کنم نظرات تون را بگید تا نسخه ی بدون باگ را در تاپیک نمونه برنامه ها بگذاریم .
موفق باشید و سال خوبی داشته باشید .
abdoullah.aberi
شنبه 01 فروردین 1394, 08:19 صبح
سلام عید شما هم مبارک ، امیدوارم ساله خوب و پر از موفقیت داشته باشین و هر جا که هستین سالم و تندرست باشین .
و اگه بخوام از برنامه صحبت کنم برنامه باهالی دسته گلت درد نکنه حتما بعد از مشاهده باگ اطلاع میدم تا رفع بشه
با تشکر
dasssnj
شنبه 01 فروردین 1394, 10:46 صبح
راستی تم ها را نگاه کنید و بگید کدوم مورد علاقه ی شماس .
من تم Smart را دوست داشتم ، برای همین به طور پیش فرض تنظیم شده
اگه look & feel خوبی می شناسید که به دردش بخوره اسمش را بگید .
ممنون .
abdoullah.aberi
شنبه 01 فروردین 1394, 12:56 عصر
من از مینت خوشم اومد البنه اسمارتم قشنگه اگه مینت رنگ پشت زمینه کیبورد ابی کم رنگ بود خیلی قشنگتر میشد و اینکه سعی کن دکمه هایی که استفاده کردی جای del و .... رو کامل بنویسی یا دکمه ها رو بزرگ تر کنی یا همون فونتشو کوچیک کنی .
راستی میشه لینک تم هایی که استفاده کردی رو بزاری ممنون میشم ؟
dasssnj
شنبه 01 فروردین 1394, 15:37 عصر
من از مینت خوشم اومد البنه اسمارتم قشنگه اگه مینت رنگ پشت زمینه کیبورد ابی کم رنگ بود خیلی قشنگتر میشد و اینکه سعی کن دکمه هایی که استفاده کردی جای del و .... رو کامل بنویسی یا دکمه ها رو بزرگ تر کنی یا همون فونتشو کوچیک کنی .
راستی میشه لینک تم هایی که استفاده کردی رو بزاری ممنون میشم ؟
بفرمایید : http://www.jtattoo.net/
dele514
شنبه 01 فروردین 1394, 19:07 عصر
سلام.نوروز شما هم مبارک
برنامه خوبیه اما فکر می کنم هنوز خیلی کار داره.
در مورد کلید های تایپ باید بگم که وقتی این نوع کلید ها رو نگه میداری برنامه باید پشت سر هم یه کاراکتری رو چاپ کنه ولی در برنامه شما اینطور نیست.
وقتی کلید Caps Lock رو میزنم حروف و اعداد شکل دوم رو به خودشون نمیگیرن.
کلید start رو فکر میکنم باید جزء کلید های ترکیبی قرار بدی(من توی کیبورد مجازی ویندوز اینطور دیدم)
یه نکته ی دیگه اینکه کاش تم ها رو طوری تنظیم میکردی که بعد از هر بار اجرا کاربر مجبور نباشه تم خودشو انتخاب کنه یعنی با یه بار انتخاب تم خودشو حالت پیش فرض کنه.همچنین میزان شفافیت فرم.
من تم HiFi رو بیشتر دوست دارم البته نظر شخصیم هست.
راستی حروف فارسی رو هم میذاری توی کیبوردت یا نه؟
در ضمن کار خوبی کردی که در حالت مینیموم برنامه رو توی نوار وظیفه قرار ندادی.
در کل خیلی خوبه مخصوصا گرافیک و تم هاش.
موفق باشی.
dasssnj
شنبه 01 فروردین 1394, 20:51 عصر
سلام.نوروز شما هم مبارک
برنامه خوبیه اما فکر می کنم هنوز خیلی کار داره.
در مورد کلید های تایپ باید بگم که وقتی این نوع کلید ها رو نگه میداری برنامه باید پشت سر هم یه کاراکتری رو چاپ کنه ولی در برنامه شما اینطور نیست.
وقتی کلید Caps Lock رو میزنم حروف و اعداد شکل دوم رو به خودشون نمیگیرن.
کلید start رو فکر میکنم باید جزء کلید های ترکیبی قرار بدی(من توی کیبورد مجازی ویندوز اینطور دیدم)
یه نکته ی دیگه اینکه کاش تم ها رو طوری تنظیم میکردی که بعد از هر بار اجرا کاربر مجبور نباشه تم خودشو انتخاب کنه یعنی با یه بار انتخاب تم خودشو حالت پیش فرض کنه.همچنین میزان شفافیت فرم.
من تم HiFi رو بیشتر دوست دارم البته نظر شخصیم هست.
راستی حروف فارسی رو هم میذاری توی کیبوردت یا نه؟
در ضمن کار خوبی کردی که در حالت مینیموم برنامه رو توی نوار وظیفه قرار ندادی.
در کل خیلی خوبه مخصوصا گرافیک و تم هاش.
موفق باشی.
ممنون ، نظرات عالی و خوبی بود .
برای زبان فارسی می تونم قول بدم توی نسخه ی بتا 2 یا بتا 3 این مشل حل بشه
اون حالت مینی مایز به خاطر استفاده از تم های JTatto بود ، یعنی به طور ناخواسته یه قابلیت جالب اضافه شد :لبخند:
دکمه های دو زمانه و سه زمانه را هم توجه ویژه ای روش دارم . همچنین سیو اطلاعات برنامه در نسخه بعد اضافه میشه .
بقیه باگ ها هم ان شا الله رفع میشه . (با این کیبورد مجازی هم که نمیشه درست و حسابی کد نوشت:لبخند: )
باز هم ممنون از نظرات خوب تون :قلب:
dasssnj
دوشنبه 03 فروردین 1394, 07:17 صبح
این کیبورد را به دلیل خراب بودن کیبورد خودم با استفاده از کامپیوتر یکی از دوستان و قسمتی از کد ها را در کامپیوتر خودم با کیبورد مجازی ویندوز نوشتم ، اما برای نسخه beta 2 یه مقدار صبر کنید تا خودم یه کیبورد تهیه کنم چون اینجوری بهتر میشه کار کرد و قطعا چون زمان بیشتر و دسترسی سربع تر به کد های موجود در pc خودم در اختیار دارم ، برنامه با کیفیت بهتری ارائه میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.