PDA

View Full Version : سوال: گرفتن سر تیتر اخبار سایت های مختلف



ABZiko
شنبه 01 فروردین 1394, 15:08 عصر
سلام، من می خوام سر تیتر سایت های خبری به همراه متنشون و ... رو بگیرم. می شه راهنمایی کنید چطوری می تونم این کار رو بکنم؟

ho3ein.3ven
شنبه 01 فروردین 1394, 15:44 عصر
سلام . از RSS استفاده کنید

ABZiko
شنبه 01 فروردین 1394, 15:55 عصر
خب چطوری ؟

ho3ein.3ven
شنبه 01 فروردین 1394, 16:43 عصر
http://phpro.ir/%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D9%85%D8%B1-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%B1-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%A8/

ABZiko
یک شنبه 02 فروردین 1394, 12:40 عصر
آقا حسین ممنون، خیلی عالی بود، یک سوال داشتم در مورد این پلاگین، چرا ای پلاگین فقط یک سری سایت های خاص رو پشتیبانی می کنه؟ مثلا همین سایتی که این کلاس رو قرار داده، یک نمونه قرار داده که سر تیتر سایت خودش رو نشو می ده یا مثلا من چک کردم دانلود ها رو نشون می ده ولی مثلا فارس نیوز رو نشون نمی ده، یعنی صفحه خالی هست، چی کار کنم؟

ho3ein.3ven
یک شنبه 02 فروردین 1394, 13:26 عصر
شما لینگ RSS رو قرار بده

ABZiko
یک شنبه 02 فروردین 1394, 14:13 عصر
مثلا فارس نیوز این هست؟ http://www.farsnews.com/feed/

ABZiko
یک شنبه 02 فروردین 1394, 14:14 عصر
اصلا یک سوال، لینک RSS سایت ها رو باید از کجا پیدا کنیم؟

ostadsho
یک شنبه 02 فروردین 1394, 15:15 عصر
بدون rss هم میشه همچین کاری رو انجام داد، البته برای اینکه به صورت خودکار انجام بشه از cronjobs باید استفاده بشه،

این لینک ها رو ببینید :

لینک اول (http://clicksite.ir/article.php?id=146)

لینک دوم (http://clicksite.ir/article.php?id=147)

ho3ein.3ven
یک شنبه 02 فروردین 1394, 16:33 عصر
آدرس RSS را باید در خود سایت جستجو کنید . در صورتی که خود سایت RSS داشته باشه لینکش رو صفحه اول قرار میده .
مثلا برای فارس نیوز از لینک زیر استفاده کنید :
http://www.farsnews.com/rsslinks.php
موضوع مورد نظر رو انتخاب کنید و لینکش رو در نرم افزار قرار بدین .
برای مثال ورزش :
http://www.farsnews.com/rss.php?srv=4

ABZiko
یک شنبه 02 فروردین 1394, 17:36 عصر
ممنون، آقا حسین، یک سوال دیگه هم داشتم، اگر مثلا بخوایم متن اصلی پست که در ادامه مطلب قرار می گیره رو بدست بیاریم، چی کار باید بکنیم؟
مثلا می خوام توی صفحه اول سایت سر تیتر و متن همون قسمت رو بگیرم و بیاد توی یک صفحه ادامه مطلب متن ادامه مطلب رو بنویسه ...

ho3ein.3ven
یک شنبه 02 فروردین 1394, 23:13 عصر
لینگ خبر رو بگیرین و بعد سورس اون لینک رو دریافت کنید و از سورس اون مطلب موردنظرتون رو استخراج کنید .
فک می کنم که تنها راه همین باشه البته شاید راه های دیگه ای هم باشه که بنده اطلاع نداشته باشم.