PDA

View Full Version : سوال: قابلیت مقایسه در سایت



elhamgolkhah
یک شنبه 02 فروردین 1394, 12:49 عصر
با سلام
من دانشجوی رشته ی نرم افزارم.تا حدودی با phpو html و cssوjavascript، اشناییی دارم. و همچنین سایتی در مورد خرید و فروش لپ تاپ با همین زبان ها که نام برده شد ایجاد کردم.حال میخاهم قابلیت مقایسه در سایتم بگذارم(مثلا کاربر بتواند چندین لپ تاپ را با هم مقایسه کند).
اگر ممکنه با ذکر مثالی راهنماییم کنید .

elhamgolkhah
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 00:53 صبح
کسی نیس جوابمو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:افسرده::ا سرده:

id1385
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 01:41 صبح
اگه پراپرتی های شما برای اجناس فرق میکنه یعنی موقعی که شما دارید لب تاپ رو ادد میکنید یک سری چیزها مثل مدل و پردازشگر و صفحه نمایش و ... رو باید پرکنید و بصورت html وارد نمیکنید بلکه فیلد هستن به راحتی میتونید اینکارو انجام بدید ، یعنی چند جنس رو در کنار هم نمایش میدید که ساختار جدولشون یکیه و کاربر میتونه به راحتی اونا رو مقایسه کنه ولی اگه نه خودتون وارد میکنید یه کم کار سخت میشه و بهتره برای این روش یک تمپلت برای هر جنس مثلاً توی ورد ایجاد کنید و بعد از پر نمودن ردیفها اونو توی ادیتور پیست کنید که بازم مثل روش اول جوابگو نیست، بهتره شما اطلاعات رو بصورت json بگیرید و ذخیره کنید و بعد موقع نمایش در تمپلت اون محصول قرار بدید

elhamgolkhah
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 11:26 صبح
مرسی از راهنماییتون.
ولی من زیاد متوجه منظورتون نشدم.
ببینید من یه همچین قابلیتی مانند این سایت میخام.http://www.zanbil.ir/comparison/show
میشه خواهش کنم کدش را برام بفرستید.

m.esmaeilzadeh
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 11:35 صبح
چیزی که شما احتیاج داری به این صورت نیست که کسی بهت یک خط کد بده و کارت انجام بشه !
باید طبق نیاز سیستم و کدهای قبلی بشینی و کدنویسی کنی تا ساختار مورد نظر اجرا بشه ...
زیاد برای نمونه کد وقت صرف نکن !!! :چشمک:

elhamgolkhah
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 11:46 صبح
خب من نیازم سیستمم را گفتم.
مشکل من اینه که من نمیدونم از چه کدی باید استفاده کنم.(ینی با دستوارت php اشنا هستم ولی نمیدونم باید از چه کدی استفاده کنم.)
ولی اگه قطعه کدی باشه من میتونم با تغییرات جزئی اونو در پروژم استفاده کنم...

m.esmaeilzadeh
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 11:55 صبح
خدمتتون عرض کردم , قطعه کدی وجود نداره که بتونه کاری انجام بده ...
شما باید طبق نیاز و با توجه به ساختار سیستم ات بیای یک کوئری select بزنی و محصولات رو بیاری کنار هم نمایش بدی !!!
یعنی یک کوئری select و یک where ساده بر روی id هر محصول ...
جدا راهکار بهتری ندارم !

ABZiko
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 12:09 عصر
یک سوال می تونم بپرسم؟ چرا از اسکریپت های آماده مثل OpenCart استفاده نمی کنید؟ واقعا به نظر خودم الان نوشتن کد هایی مثل فروشگاه، چت روم و ... واقعا اشتباهه، چون شما توی زمان بسیار کمی می تونید سایتتون رو راه اندازی کنید ...

elhamgolkhah
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 13:42 عصر
یک سوال می تونم بپرسم؟ چرا از اسکریپت های آماده مثل OpenCart استفاده نمی کنید؟ واقعا به نظر خودم الان نوشتن کد هایی مثل فروشگاه، چت روم و ... واقعا اشتباهه، چون شما توی زمان بسیار کمی می تونید سایتتون رو راه اندازی کنید ...
این اسکریپ ها را از کجا باید بگیرم؟؟؟؟میشه بیشتر راجبش توضیح بدید.

ABZiko
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 14:01 عصر
اپن کارت فارسی یکی از بهترین و قدرتمندترین فروشگاه سازهای جهانی است که با قدرت چند زبانه بودن، قادر به فروش در سطح جهان است که امروزه برای بیش از ده ها زبان زنده ی دنیا از جمله زبان شیرین فارسی نیز ارائه شده و در اختیار کاربران قرار گرفته که می توانند فروشگاه خویش را به زبان های دلخواه ایجاد نموده و حتی کار و تجارت خود را در سطح جهانی و بین الملی نیز به راحتی با این سیستم قدرتمند توسعه داده و یه فروشگاه بین المللی فوق العاده را ایجاد نمایند.
جدا می تونم بگم که این اسکریپت بهترین فروشگاه ساز دنیا هست، بهترین و برترین فروشگاه های داخل ایران از همین اسکریپت اسفتاده می کنن ...
این هم سایت نسخه فارسی :
http://opencart.ir/
هم می تونید از اون جا دانلود کنید و هم توی انجمنش سوالاتون رو بپرسید ...
یکی دیگه از مزایای این اسکریپت این هست که شما چه در بخش مدیریت و چه در بخش قالب سایت، می تونید اون ها رو شخصی سازی کنید ، ماژول های رایگان و خیلی دیگر از این امکانات باعث شده که استفاده از این اسکریپت زیاد شده باشه ...

برخی از این امکانات :
چندین زبانه بودن فروشگاه
اضافه به سبد خرید
عضویت کاربران
ماژول های رایگان مثل پرفروش ترین کالا ها، برجسته ترین کالا ها و ...
آمار فروش در سال و ...
اضافه کردن خصوصیات مربوط به کالا
اضافه کردن عکس تولید کنندگان در قالب فروشگاه
نظر دادن برای هر کالا
کلا های مرتبط
اسفتاده از Google Talk
پشتیبانی آنلاین
اسلاید شو
جدیدترین کالا ها
مدیریت آگهی های فروشگاه
اضافه کردن بازاریابن فروشگاه
بیست سفراش ها و برگشتی ها
مشخص کردن مشتریان
فروش کارت هدیه برای محصول
ارائه دادن کوپن و کد تخفیف
گروه های کاربری
وضعیت انبار، وضعیت سفارش ها،مالیت ها، مناطق جغرافیایی، کشور ها
نحوه ارسال محصول، پیک موتوری و ...
کلاس های وزن، طول و ...
گزارش مشتریان، کالا ها، فروش ها، برگشتی ها و ...

ABZiko
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 14:03 عصر
129718

یک نمونه از شکل کلی قالب های OpenCart که خود بنده در حال کار روش هستم ...
جدا می گم، برای بنده چیزی، در آمدی و ... نداره که بخوام تعریف کنم، ولی اصلا از دستش ندید ...
موفق باشید ...

ABZiko
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 14:04 عصر
129719
قالب کلی قسمت محصول ...

ABZiko
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 14:05 عصر
قالب کلی قسمت کالا جستجو شده و موضوعات :
129720

elhamgolkhah
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 15:43 عصر
اولا ممنون از راهنماییتون.
دوما من قالب کلی سایتمو زدم و فقط چند تا قسمتش از جمله( امکان مقایسه و سبد خرید و...) را هنوز درست نکردم. اگه از opencart استفاده کنم میتونم این قسمت ها را کامل کنم.
ولی نمیخوام سایت را از نو پیاده سازی کنم....

elhamgolkhah
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 15:59 عصر
بزنی و محصولات رو بیاری کنار هم نمایش بدی !!!

!


ینی باید یه جدول درست کنم و تمام لپ تاپ هامو داخل اون بذارم. و تمام ویژیگی هاشون به همراه id داخل جدول بنویسم.
بعد با یه select اون ها را لیست کنم...
این درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

elhamgolkhah
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 17:15 عصر
http://opencart.ir/




مرسی از پیشنهادتون.
دانلودش کردم ولی در هنگام نصبش پیغام میده که curl نصب نیس.
میشه بگید اینا از کجا باید نصب کنم؟؟؟؟؟؟

ABZiko
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 19:53 عصر
فکر کنم اونجا هم این سوال رو پرسیدین (هر دو جا می زارمش) :




Close WAMP (if running)
Navigate to WAMP\bin\php\(your version of php)\
Edit php.ini
Search for curl, uncomment extension=php_curl.dll
Navigate to WAMP\bin\Apache\(your version of apache)\bin\
Edit php.ini
Search for curl, uncomment extension=php_curl.dll
Save both
Restart WAMP

elhamgolkhah
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 20:18 عصر
:لبخندساده:دمتون گررررررم....
جواب اون سوالمم میشه بدید

elhamgolkhah
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 21:00 عصر
Search for curl, uncomment extension=php_curl.dll
Navigate to WAMP\bin\Apache\(your version of apache)\bin\
Edit php.ini
Search for curl, uncomment extension=php_curl.dll





معنی فارسی این خطوط را میشه بگید...:خجالت:

ABZiko
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 21:42 عصر
خواهش می کنم، کدوم سوال؟
بله چرا که نه ...
1. اگر ومپ باز هست، آن را ببندید ...
2. به پوشه Wamp و PHP و ورژن PHP (مثلا نوشته 5.0.1) و bin بروید ...
3. فایل php.ini را باز و ویرایش کنید ...
4. دنبال curl بگردید (با Find نرم افزاری مثل NotePad ++)، این را (extension=php_curl.dll) از حالت کامنت در بیاورید (فکر کنم اولش یک ستاره یا همچین چیزی قرار داده است.)
5. این بار به Wamp و bin و Apache و ورژن Apache و bin بروید ...
6. فایل php.ini را باز و ویرایش کنید ...
7. دنبال curl بگردید (با Find نرم افزاری مثل NotePad ++)، این را (extension=php_curl.dll) از حالت کامنت در بیاورید (فکر کنم اولش یک ستاره یا همچین چیزی قرار داده است.)
8. هر دو فایل رو Save کنید ...
9. روی Wamp کلیک کنید و Restart All Service رو بزنید ...

ABZiko
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 21:45 عصر
اگر خواستید فایل ها (php.ini) رو براتون بزارم ...
سوالی هم داشتید بپرسید ...

elhamgolkhah
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 00:50 صبح
خیلی خیلی متشکرم.....این لطف شما را میرسونه...
سوالمم این بود:من قالب کلی سایتمو زدم و فقط چند تا قسمتش از جمله( امکان مقایسه و سبد خرید و...) را هنوز درست نکردم. اگه از opencart استفاده کنم میتونم این قسمت ها را کامل کنم.؟؟؟
ولی نمیخوام سایت را از نو پیاده سازی کنم....

ABZiko
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 10:45 صبح
خواهش می کنم، نه اینطوری نمی شه، چون بعضی از همین قسمت ها توسط ماژول هایی طراحی شده که مخصوص OpenCart هست ... از طرفی هماهنگ سازی قالبتون با OpenCart سخته، و هر قسمت کد های مربوط به خودش رو داره، مثلا توی فقط توی یک پوشه OpenCart که قسمت header و footer در اون هست، (بنده می خواستم زبان انگلیسی رو حذف کنم) خیلی کد بود که کلا شما اون ها رو (بیشترش رو) باید وارد قالبتون کنید که این به صرفه نیست، شما از همون قالب اصلی و Default اپن کارت استفاده کنید (یک قالب به صورت پیش فرض داره)، مثلا برای شروع بیاین فایل Style اش رو تغییر بدین و رنگش و ... این ها رو عوض کنید، بعد که یکم در این کار خبره شدید برید سراغ تغییر چیدمان سایت، مثلا من نمی خوام ارز ها که در بالای قالب سایت هست ، این شکلی باشند و مثلا می خوام در سمت پایین قالب باشند که برای این کار باید به Template های اصلی و کلی اپن کارت دسترسی پیدا کرد ...
موفق باشید ...

ABZiko
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 10:47 صبح
البته خوده بنده هم هنوز بلد نیست که این چیدمان ها رو تغییر بدم و هنوز در حال یاد گیری OpenCart هستم ... و هنوز دارم فایل های Style رو تغییر می دم (مثل همون عکس هایی که در خدمتتون گذاشتم)

elhamgolkhah
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 11:58 صبح
نظرتون راجب وردپرس چیه؟؟؟؟
با این میشه پروژمو تکمیل کنم؟؟؟

ABZiko
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 14:53 عصر
نظرتون راجب وردپرس چیه؟؟؟؟
با این میشه پروژمو تکمیل کنم؟؟؟

در مورد وردپرس که شما باید از افزونه استفاده کنید مثل wooCommerce ، که باز هم این افزونه مثل قالب های وردپرس نیاز به یک سری توابع برای گذاشتن و جاسازی در قالب تون داره ...، مثلا شما برای یک کالا به احتمال زیاد یک فرم برای ثبت کالا ها ساختید، در صورتی که در وردپرس دیگه نیازی به این نیست چون باید از خوده وردپرس استفاده کنید ...
wooCommerce خوبه، ولی یک چیزی در نظر بگیرید که امکاناتی که توی یک اسکریپت چندین مگابایتی هست توی یک افزونه چند کیلو بایت نیست ...
قدرت، اعتبار سنجی فقط بخش کوچکی از این اسکریپت بی نظیر هست ... در صورتی که وردپرس به دلیل داشتن افزونه های زیاد و متاسفانه بدون امنیت و دارای حفره های امنیتی بسیار دارای مشکل هستند ... و گاهی اوقات منجر به SQL Injection و تخریب دیتابیستون می شن ...
پیروز باشید ...

elhamgolkhah
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 22:54 عصر
کار کردن باهاش چطوره؟؟؟ اسونه؟؟؟؟ اخه من باید تا هفته ی اینده سایتم تکمیل باشه:ناراحت:
کیک php چطوره؟؟؟ کیکم مثل ورد پرس هست؟؟
از کدومش به نظرتون استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ABZiko
جمعه 07 فروردین 1394, 00:23 صبح
کار کردن باهاش چطوره؟؟؟ اسونه؟؟؟؟ اخه من باید تا هفته ی اینده سایتم تکمیل باشه:ناراحت:
کیک php چطوره؟؟؟ کیکم مثل ورد پرس هست؟؟
از کدومش به نظرتون استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره ساده هست، یک سری توابع هست، البته این رو بگم که قدرت یک اسکریپت از یک افزونه خیلی بیشتره، به همین دلیل یک سری اطلاعات جمع کنید و ببینید که اون چیزی که شما می خواین این افوزنه داره یا نه ...
والا کیک PHP کلا یک قضیه دیگه هست، کیک یک فریمورک هست، مثل bootstrap برای HTMl , CSS ! کیک در واقع یک سری کد های آماده در اختیارتون قرار می ده تا از نوشتن تکراری اون کد ها راحت بشید ...
به نظر خوده بنده، از همین OpenCart استفده کنید ولی اگر نمی خواین فقط وردپرس باقی می مونه ...

ABZiko
جمعه 07 فروردین 1394, 00:25 صبح
می تونم بپرسم این فروشگاه برای مشتری هست یا خیر؟

ABZiko
شنبه 08 فروردین 1394, 10:34 صبح
اگر دستتون باز هست که از همون OpenCart استفاده کنید، و گرنه از ببینید می تونید قالبتون رو با چیز های دیگه تکمیل کنید یا نه ...
موفق باشید ...

elhamgolkhah
شنبه 08 فروردین 1394, 12:33 عصر
یه سوال :اگر بخام فقط با php خام کد بزنم باید چیکار کنم؟؟؟

ABZiko
شنبه 08 فروردین 1394, 13:34 عصر
اونو اطلاعی ندارم ...

Pedram77
شنبه 08 فروردین 1394, 22:23 عصر
سلام. من یه سیستم مقایسه ساده تو قالب یه پروژه ساده تر (خخخ) براتون نوشتم ببینید به درد میخوره؟:چشمک:
این پروژه چند خط آجاکس داره که سادس زیاد گیج کننده نیست و کلا سه صفحه داره و یه دیتابیس...
اول یه دیتابیس به همون نامی که تو فایل ReadMe گذاشتم بسازید بعد برین توی دیتابیس و توی قسمت SQL کد های فایل dbCategory.sql را کپی و در آنجا پیست کنید. پروژرو اجرا کنید. اگه ارور گرفت برید قسمت username و password وصل شدن به دیتابیسو تو صفحه index.php چک کنید من پیشفرض بهشون مقدار root و "" دادم. من اجرا کردم مشکلی نداشت.
یا علی