PDA

View Full Version : سوال: اشتباه در نوشتن یک کد ساده



ABZiko
سه شنبه 04 فروردین 1394, 16:59 عصر
سلام، بنده کد زیر رو نوشتم، ولی فکر کنم اشتباه نوشتم ، می شه لطفا ویرایشش کنید؟
ممنون


return '<div style="margin-top:50px">

<i class="icon-link" style="font-size:25px"></i>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="'.$atts['textLink'].'">'.$atts['text'].'</a><br><br><br>
<i class="icon-info-2" style="font-size:25px"></i>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a>Size : '.$atts['size'].'</a><br><br><br>
<i class="icon-key" style="font-size:25px"></i>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a>Password (If Needed) : www.ZikoWeb.ir</a><br><br><br>
<i class="icon-droplet" style="font-size:25px"></i>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="'.$atts['demoLink'].'">Demo : '.$atts['demo'].'</a><br><br><br>
<i class="icon-globe" style="font-size:25px"></i>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="'.$atts['sourceLink'].'">Source : '.$atts['source'].'</a><br><br><br>

</div><br>';}

ABZiko
سه شنبه 04 فروردین 1394, 17:01 عصر
از این کد برای گذاشتن ShortCode در وردپرس استفاده می کنم ولی لینک های دانلود و منبع رو وقتی وارد می کنم، خود وردپرس به جای لینک های، لینک مربوط به پست رو می زاره !؟

ABZiko
سه شنبه 04 فروردین 1394, 21:24 عصر
دوستان ممنون می شم کمک کنید ...

ABZiko
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 14:00 عصر
دوستان، این کد مشکلی داره؟

abolfazl-z
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 15:00 عصر
شما یکم بیشتر در مورد خطا هایتان توضیح دهید !

چه خطایی میده ؟ خطای syntax میده ؟ خطای منطقی ؟

دقیقا مشکلتون چی هست ؟

ABZiko
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 15:18 عصر
نه خطا نمی ده، فقط برای مثال این کد شورت کد بنده هستش :






باید لینک Flat UI ، لینک دانلود فایل باشه، ولی نمی دونم چرا به همون صفحه ادامه مطلب پست لینک می ده ...

ABZiko
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 15:20 عصر
http://zikoweb.ir/Blog/?p=1
اینو ببینید، وقتی می رید روی Ziko Flat Icons (http://zikoweb.ir/Blog/?p=1) باید لین کبشه به فایل .Zip که برای دانلود قرار دادم ولی به همون صفحه لینک داده شده ...

abolfazl-z
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 15:57 عصر
شما اول از متغیر $atts یک خروجی بگیرید ببینیم داخل چی هست !

ABZiko
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 16:11 عصر
،Array این رو بر می گردونه ..

abolfazl-z
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 16:18 عصر
،Array این رو بر می گردونه ..

نه دیگه . خروجی را بگذارید

اینطوری بنویسید :


var_dump($atts);

بعد خروجی را اینجا بگذارید.

ABZiko
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 21:11 عصر
ببخشید :


array (size=7)
'textlink' => string 'http://parseh.tehranhost.com:2082/cpsess6954833043/download?skipencode=1&amp;file=%2fhome%2fzikowebi%2fpu blic_html%2fUploads%2fZiko%20Flat%20Icons.zip' (length=150)
'text' => string 'Ziko Flat Icons' (length=15)
'size' => string '636.16 KB' (length=9)
'demolink' => string '#' (length=1)
'demo' => string 'No Demo !' (length=9)
'sourcelink' => string 'http://www.ZikoWeb.ir' (length=21)
'source' => string 'www.ZikoWeb.ir' (length=14)

abolfazl-z
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 22:33 عصر
مشکل شما در این است که به حروف بزرگ و کوچیک دقت نکرده اید.

بجای textLink از textlink استفاده کنید. به این آرایه ها میگن آرایه های انجمنی که حساس به حروف بزرگ و کوچیک هستن.(case sensitive)

دوست عزیز هیچ وقت خروجی رو اینطوری نزارین یعنی منظورم این هست که داری محتوای اضافی دیگری نباشد.