View Full Version : تغییر نکردن اجزای صفحه در رزولوشین های مختلف
lovee20002002
چهارشنبه 05 فروردین 1394, 15:48 عصر
سلام دوستان من میخوام صفحم به صورت ماکسیمایز باشه و تو همه رزلوشن ها آیکن ها اتومات خدشن رو وقف مدن آیا راح حل ساده ای داره ممنون
من یکی ساختم با رزلوشن بالا ولی وقتی ماکسیمایز میکنم تغییر میکنه همه جایه آیکونها
SabaSabouhi
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 09:27 صبح
سلام دوستان من میخوام صفحم به صورت ماکسیمایز باشه و تو همه رزلوشن ها آیکن ها اتومات خدشن رو وقف مدن آیا راح حل ساده ای داره ممنون
من یکی ساختم با رزلوشن بالا ولی وقتی ماکسیمایز میکنم تغییر میکنه همه جایه آیکونها
سلام
به صورت عادی و پیشفرض همین اتفاق میافته، مگه این که حکم کنی که اینطور نشه.
در ضمن یه مقدار تو تایپ کردن بیشتر دقت کن، پست شما به دلیلی غلطها زیاد بیشتر شبیه معما بود.
صبا صبوحی
lovee20002002
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 20:26 عصر
مرسی شرمنده کیبوردم فارسی نداره و کمی من بی دقتم تو تایپم الان من وقتی یک صفحه رو باز میکنم و داخلش بدون هیچ تغییری ایکون ها مو میچینم رو اتومات هم هست ولی تو بعضی مانیتورها واید هست ماکسیمایز به هم میریزه تو بعضی دیگه که واید نیست درست عمل میکنه کلا موندم طول و عرضم رو اتو گذاشتم ولی یک طول و عرض پیشفرض خودش قرار میده هیچ منبعی پیدا نکردم فقط چندجا زدن که برای تمام اجزا دونه دونه باید تعریف بشه که روش ها شم هست درستم عمل میکنه ولی زمانبره کلافم کرده تعداد ایکون هام خیلی زیاده موندم تو کارش:عصبانی++::عصبانی++:
Mori Bone
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 23:57 عصر
سلام سال نو مبارک
بعضیا واسه قابلیت ریسپاسیو(قابلیتی که شما بهش مشکل میگید) این فناوری که میاد سمتش. پس مشکل نیست. هر قابلیتی رو هم میشه غیر بعالش کرد به نحوی. که باید بگردید دنبالش. یکی از راهاش ایکه که مشخصه های زیر رو اینطوری تنظیم کنید:
HorizaontalAlignment = 'Left'
VerticaAlignment = 'Top'
و با مشخصه Margin به کنترلتون موقیت بدید. این یکی از راهاشه.:خجالت:
lovee20002002
جمعه 07 فروردین 1394, 08:59 صبح
درسته دوست عزیز ولی تنظیم دقیق زمان بر هست بنده دنبال راه ساده تر هستم به هر حال به همین روش درم تک تک انجام میدم اگر یکی از دوستان روشی داشت که با یک کد یا یک تغییر در ابتدا این مورد حل میشه ممنون میشم توضیح بده راستی مشکل تویه موقعیت نیست شاید بد بیان کردم بعد از تغییر رزولیشین ایکون ها تغییر نمیکنه رزولیشنشون الان 2 تا عکس میزارم کاملا مشخص بشه تا جایی که بنده فهمیدم چون از عکس برای باتم استفاده شده این اتفاق میوفته عکس اول تو حالت صحیح نمایش و دومی تو حالت ماکسیمایز که به هم میریزه
elec60
جمعه 07 فروردین 1394, 10:58 صبح
بهتره Height ردیفهای گرید و Width ستونهای گرید رو به صورت نسبی تنظیم کنی(با *)
SabaSabouhi
جمعه 07 فروردین 1394, 14:44 عصر
سلام
دوستمون elec60 درست میگه، این روش رو امتحان کن:
<Grid>
<Grid.RowDefinition>
<RowDefinition Height="*" />
<RowDefinition Height="*" />
</Grid.RowDefinition>
<Grid.ColumnDefinition>
<ColumnDefinition Width="*" />
</Grid.ColumnDefinition>
<Grid Grid.Row="0" Grid.Column="0">
<!-- Place your image here -->
</Grid>
</Grid>
اگه با این شکل Grid رو سطربندی و ستونبندی کنی، صفحه حالت شناور میگیره.
تو این حالت میتونی Grid داخلی رو به Horizontal/Vertical Alignment و MinWidth, MaxWidth, MinHeight, MaxHeight مجهز کنی.
صبا صبوحی
lovee20002002
جمعه 07 فروردین 1394, 23:46 عصر
با تشکر از دوستان روی گرید اصلی تو پوپرتیس این قسمت به راحتی تنظیم شد ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.