gilas1368
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 10:09 صبح
سلام به همگی
دوستان من جستجو کردم در این زمینه اما به نتیجه خاصی نرسیدم
ببینید حتما شمام برنامه های شبکه ای اجتماعی مثل وایبر و واتس آپ رو دیدید
اگ به قسمت برنامه های در حال اجرا توی گوشیتون سری بزنین میبینید ک این برنامه ها همیشه ی سرویس دارن که داره کار میکنه و هیچوقت از قسمت برنامه های در حال اجرا حذف نمیشه. حتی اگ برنامه هم بسته باشه و به محضی ک شما اتصالتون به اینترنت برقرار میشه تمامی پیامهایی رو ک براتون ارسال شده رو دریافت میکنه
حال من میخوام ی سرویسی مثه این سرویسا بنویسم که هیچوقت از توی برنامه های در حال اجرا حذف نشه و اتصال کاربر به اینترنت رو چک کنه
با broadcast اینکارو کردم اما مشکلش اینه ک ب محض اینک برنامه بسته بشه broadcast هم از قسمت برنامه های در حال اجرا حذف میشه
نمیدونم چطوری باید اینکارو انجام بدم:متفکر:
اک کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم باهام ب اشتراک بذاره
دوستان من جستجو کردم در این زمینه اما به نتیجه خاصی نرسیدم
ببینید حتما شمام برنامه های شبکه ای اجتماعی مثل وایبر و واتس آپ رو دیدید
اگ به قسمت برنامه های در حال اجرا توی گوشیتون سری بزنین میبینید ک این برنامه ها همیشه ی سرویس دارن که داره کار میکنه و هیچوقت از قسمت برنامه های در حال اجرا حذف نمیشه. حتی اگ برنامه هم بسته باشه و به محضی ک شما اتصالتون به اینترنت برقرار میشه تمامی پیامهایی رو ک براتون ارسال شده رو دریافت میکنه
حال من میخوام ی سرویسی مثه این سرویسا بنویسم که هیچوقت از توی برنامه های در حال اجرا حذف نشه و اتصال کاربر به اینترنت رو چک کنه
با broadcast اینکارو کردم اما مشکلش اینه ک ب محض اینک برنامه بسته بشه broadcast هم از قسمت برنامه های در حال اجرا حذف میشه
نمیدونم چطوری باید اینکارو انجام بدم:متفکر:
اک کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم باهام ب اشتراک بذاره