ورود

View Full Version : طریقه چک کردن اتصل به اینترنت در سرویس اندروید

gilas1368
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 10:09 صبح
سلام به همگی
دوستان من جستجو کردم در این زمینه اما به نتیجه خاصی نرسیدم
ببینید حتما شمام برنامه های شبکه ای اجتماعی مثل وایبر و واتس آپ رو دیدید
اگ به قسمت برنامه های در حال اجرا توی گوشیتون سری بزنین میبینید ک این برنامه ها همیشه ی سرویس دارن که داره کار میکنه و هیچوقت از قسمت برنامه های در حال اجرا حذف نمیشه. حتی اگ برنامه هم بسته باشه و به محضی ک شما اتصالتون به اینترنت برقرار میشه تمامی پیامهایی رو ک براتون ارسال شده رو دریافت میکنه
حال من میخوام ی سرویسی مثه این سرویسا بنویسم که هیچوقت از توی برنامه های در حال اجرا حذف نشه و اتصال کاربر به اینترنت رو چک کنه
با broadcast اینکارو کردم اما مشکلش اینه ک ب محض اینک برنامه بسته بشه broadcast هم از قسمت برنامه های در حال اجرا حذف میشه
نمیدونم چطوری باید اینکارو انجام بدم:متفکر:
اک کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم باهام ب اشتراک بذاره

rambod18
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 10:37 صبح
این برنامه ها از سرویس ها استفاده میکنن. بخاطر همین حتی وقتی بسته میشه نرم افزار بازم پیغام ها رو می خونه

rambod18
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 10:40 صبح
این هم لینک مرتبط با کار شما
http://stackoverflow.com/questions/1560788/how-to-check-internet-access-on-android-inetaddress-never-timeouts

#root#
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 11:04 صبح
با broadcast اینکارو کردم اما مشکلش اینه ک ب محض اینک برنامه بسته بشه broadcast هم از قسمت برنامه های در حال اجرا حذف میشه

Broadcast جایی نمایش داده نمیشه که بخواد حذف بشه، برای هر رویدادی که ثبت بشه حتی اگر برنامه force stop بشه ( process اون kill بشه) باز هم عمل خواهد کرد. از این بابت نگران نباشید.

سرویس هایی که اون برنامه ها استفاده میکنن برای کارهایی دیگه ای هست.

gilas1368
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 11:11 صبح
این هم لینک مرتبط با کار شما
http://stackoverflow.com/questions/1560788/how-to-check-internet-access-on-android-inetaddress-never-timeouts

دوست عزیز من میدونم اتصال ب اینترنت رو چطوری چک کنم
میخوام ی سرویسی همیشه run باشه و برام چک کنه
با run بودن همیشه اون سرویس مشکل دارم

gilas1368
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 11:13 صبح
Broadcast جایی نمایش داده نمیشه که بخواد حذف بشه، برای هر رویدادی که ثبت بشه حتی اگر برنامه force stop بشه ( process اون kill بشه) باز هم عمل خواهد کرد. از این بابت نگران نباشید.

من broadcast ام رو توی قسمت برنامه های در حال اجرا دارما
و زمانیکه از برنامه خارج میشم اون سرویس هم kill میشه

gilas1368
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 11:20 صبح

ممنون root عزیز
منظورتون رو متوجه شدم
متشکرم