ورود

View Full Version : سوال در اتصال اپلیکیشن با دیتایس

farhad-deh
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 12:17 عصر
سلام و خسته نباشید . این سوالو توی یه تاپیک مربطو به کار با جیسون پرسیدم خب تا حدی کمکم کردن اما گفتن اینجا بهتره بپرسم !

من یه سایت دارم که با sql server کار میکنه و وب سرویس xml حالا یه اپلیکیشن اندروید دارم مینوسیم که میخوام به اون دیتا بیس متصل بشه و یه سری اطلاعات به دیتا بیس بده و یه سری اطلاعات مثل اخبار از اون دریافت کنه . post و get .

اینکار اینجوری که من فهمیدم توسط شی json قابل انجامه . حالا اگه اون صاحب دیتا بیس یه خروجی jason واسم بفرسته . من چطوری میتونم اون خروجی رو تبدیل کنم به چیزی که بشه دریافت و ارسال انجام داد !

تا اونجایی که من بلد بودم با mysql و یه صفحه ی php اینمارو انجام میدادم ! الان بحث فرق میکنه !!!

حالا اگه کسی چیزی بلده یا لینک اموزشی مثالی چیزی داره ممنون میشم کمکم کنید !!! :قلب:

s3rv3r
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 13:27 عصر
هیچ فرقی نمیکنه php کار خاصی نمیکنه دیتارو به شکل json میزاره رو خروجی

حالا با C# و asp.net میتونی اینکارو انجام بدی. نمونه هم فراوونه تو نت

farhad-deh
پنج شنبه 06 فروردین 1394, 22:14 عصر
هیچ فرقی نمیکنه php کار خاصی نمیکنه دیتارو به شکل json میزاره رو خروجی

حالا با C#‎ و asp.net میتونی اینکارو انجام بدی. نمونه هم فراوونه تو نت

ممنون که جواب دادی . اما چون تازه کارم میشه بیشتر توضیح بدی ؟ اگه لینکم بدی که ممنونت میشم . چون واقعا نمیدونم چی سرچ کنم . هرچی سرچ میکنم با mysql و یه صفحه ی php انجام دادن !

farhad-deh
جمعه 07 فروردین 1394, 21:27 عصر
دوستان ممنون که انقدر کمک میکنین ! :|

یه جور دیگه سوالو میپرسم ! اقا دیدن RSS مثلا باشگاه خبر نگاران رو به صورت XML میگیری میزاری واسه سایت خودت به صورت لینک و اینا !

حالا اگه برنامه نویس سمت سرور به صورت XML واسم کد های اخبار و اینارو بفرسته ! من چجوری اونارو دریافت کنم و به اون چیزی که میخوام تبدیل کنم ؟

یا برعکس من اطلاعات کاربرا رو یا نظراتشون رو واسه اون بفرستم ؟

اصلا میشه همچین چیزی !؟ (( البته یه دوستی تو همین انجمن میگفت تو برنامه نویسی همه چیز ممکنه )) فک کنم میشه ارتباط مستقیم app با سایت یا دیتا بیس .