PDA

View Full Version : پیشنهاد برای نوشتن پروژه مدرن کاربردی

aliarya
یک شنبه 09 فروردین 1394, 00:23 صبح
با سلام

از دوستان میخوام در مورد نوشتن وب اپلیکیشنی بر پایه MVC 5 و Entity Code First پیشنهاد و راهنمایی بدن. هدفم یادگیری ام وی و انتتی کدفرست و همچنین تقویت سی شارپ هست. میخوام پروژه دربرگیرنده مفاهیم وب مدرن و همچنین نیازهای برنامه های سازمانی در کشورمون بشه . برام مهم نیس چقدر وقت بزارم . مهم برام اینکه در طی نوشتن برنامه کدنویسی و توسعه رو بخوبی یاد بگیرم. من کلا تازه کارم. تا کیسی هم کاربردی و به درد بخور نباشه نمیتونم خودمو درگیرش کنم و دلسرد میشم.

دوستان عزیز پروژه ای ، برنامه ای در ذهنشون هست لطف کنن پیشنها بدن توضیحاتی هم که صلاح میدونن همراش بگن.

پیشاپیش ممنونم.

salar IT man
یک شنبه 09 فروردین 1394, 00:55 صبح
سایت http://www.dotnettips.info/ .
اگه مردش هستی بسم الله.
http://www.dotnettips.info/learningpaths/details/2 :EF
http://www.dotnettips.info/learningpaths/details/16 :Asp.net MVC
#http://www.tolooco.com/programming/csharp/intermediate :C
پروژه های سورس باز در سایت: http://www.dotnettips.info/projects#/page/1/date/desc
میتونه هدفتون مشارکت در پروژه ها باشه و برای این کار به اجبار باید موارد مورد نیاز پروژه رو یاد بگیرید.
اینم پروژه فروشگاه http://www.dotnettips.info/projects/details/22
که خودم گذاشتم میتونی مشارکت کنی ولی قبل این مباحثی که پیش نیاز زدم رو یاد بگیر . در واقع هدف مشخص میشه انجوری. این سایت که معرفی کردم انجمن نیست بس سعی کن فقط یاد بگیری بعد خودت به مرحله ای میرسی که میشی از نویسندگان سایت .

میدونم موفق خواهی شد.

hadi0x7c7
یک شنبه 09 فروردین 1394, 01:20 صبح
شما اول باید یه سری اصول رو یاد بگیری که بتونی لول کاریت رو ببری بالا به نظر من اول باید با SOLID اشنا بشی!
بعد از اون معماری چند لایه یا بهتر Domain Centeric Design آشنا بشی و بتونی برنامتو بر اساس کلاسای دامین طراحی کنی.
تا اینجا شما میتونی پروژه ی خودتو بر اساس چند تا کلاس پایه بنا کنی!
بعد معماری Onion Architecture اشنا بشو که متوجه بشی کلاس های دامین کجا هستن، سرویس ها کجا هستن و لایه UI یا وب کجا هست!

اینا تا به اینجا ربطی به ام وی سی نداشت، ام وی سی رو میتونی سریع یاد بگری اگه کلا با وب آشنا باشی، اونم با نگاه کردن به دو پروژه ی ساده Music Store و همچنین Contoso University، همزمان با خوندن این دو پروزه ها میتونی اموزش های جناب نصیری رو دنبال کنی.

برای پروزه هم من یه سیستم ارتباط با مشتری یا بهتر یه سیستم Ticket رو پیشنهاد میکنم که میتونه یه نمونه کار خوب باشه!
این سیستم هم به این صورته که یه سری مشتری داریم و یه شرکت که شرکت سرویس میفروشه به مشتری ها، حالا مشتری ها میتونن به این شرکت در مورد سرویسشون ، به جای اینکه زنگ بزنن، یه تیکت ارسال کنن و مشکلشون رو پیگیری کنن، اکثر سایتای هاستینگ یه چنین سیستمی دارن، این پروژه میتونه تمرین خوبی باشه برای کار با دیتا همچنین Role های مختلف در یک برنامه، مثلا توی همین سیستم تیکت که گفتم، نقش "مدیر" داریم، "پشتیبان" "مشتری" و ....

aliarya
یک شنبه 09 فروردین 1394, 01:41 صبح
تشکر از کمک و راهنمایی دوستان
سالار عزیز میشه توضیحی در مورد روند مشارکتی پروژه ها در دان نت تیپ بدید من خیلی وقت پیش توی این سایت بودم ولی به این بخش توجه نکرده بودم. این مدیریت محتوا ایریس اینقدر بروز و کامل هست که وقت بزاریم و کدهاشو بخونیم؟ و اینکه از نظر خودت بهترین پروژه هاش کدوماس؟

هادی جان مواردی که گفتی رو به ترتیب بررسی میکنم. ببینم میتونم جلوبرم یا نه . راستش چند روز وقتم رو روی الگوریتم روی کتابهای زبان اصلی گذاشتم ولی چیزی نفهعمیدم یکم زده شدم چون رشتم کامپیوتر نیس و برق بوده . این contoso رو هم چند روز پیش دانلود و باز کردم و مدتی کدها شو نگاه و تحلیل کردم کلا ام وی سی چیزه سختی نیست. بیشتر مشکل در شروع و نحوه فکر کردن و استارت زدن پروژه دارم یعنی چطور تحلیلش کنم از کجا بفهمم از چه پترنی استفاده کنم. قانونی یا مبحثی برای این مورد هست؟
این پروژه تیکت هم فکر خوبیه هم فرونت اند اش میشه از تکنیک های مدرن استفاده کردو هم در بک اندش . و هم در هر سایت یا پروژه ای بکار میاد.

ممنون میشم چیزی مدنظرتون هست یا تجربه ای راهنمایی کنید.

salar IT man
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 01:27 صبح
دوست من باید وقت بگذارید و کار کنید . دوست ما هم آقا
هادی مواردی را که اشاره کردند فعلا برای شما به نظرم لازم نیست.ولی این مباحث پیشرفته هستند و باید ابتدا به مباحث شی گرایی (OOP) آشنایی داشته باشید و بعد از آن اصول پذیرفته در شی گرایی رو مطالعه کنید(همان اصول SOLID). توانایی های خودتون رو بگید بهتر میشه راهنماییتون کرد.

aliarya
سه شنبه 25 فروردین 1394, 14:53 عصر
سلام دوست عزیز
در این مدت یعنی از معرفی پروژه های سایت آقای نصیری تا الان درگیر مباحث توصیه شده بودم . OOP design مباحثی مطالعه و کورسهایی دیدم. چندبار هم به سراغ سورس های 2 پروژه آیریس و پروژه خودتون رفتم ولی با قالب طراحی که در پروژه های خارجی و بر روی سایت مایکروسافت است متفاوته و تست واحد ندارن. چون تفکر پشت TDD و اینکه اول کاری که میخوایم انجام بدیم رو مینویسیم به صورت تست ، و بعد کد مختص به اون رو با سعی و خطا بدست می آوریم رو علاقه دارم. ( یک نوع دید ساده برای طراحی بهم میده)
یکی دیگه هم از دلایل پلاگین های زیادی بود که در این پروژه ها استفاده شده بود و خواندن کدهای اصلی رو برام سخت میکرد. من تجربه زیادی در برنامه نویسی ندارم بیشتر با مقدمات 10 ها زبان از خیلی وقت پیش سر و کله زدم . روش یادگیریم هم به این صورته که باید روی یک چیز با دید کاربردی و دنیای واقعی کار کنم تا یادش بگیریم. همه پروژه توی ذهنم باشه
در جدیدترین اقدام هم شروع به کدنویسی پروژه contoso university مایکرسافت از روی کتاب 300 صفحه ای کردم که حوصلم رو سر برد ولی خوب بود.

دوست عزیز به نظرتون عملی هست که بخوام کدهای Nopcommerce که یک CMS آشنا هست بخونم . چون توی stackoverflow یکی شدیدا توصیه کرده بود؟
این رویه test Driven Development رویه درستی هست برای من؟ چون کدنویسی رو یاد میگیرم به هر صورتی میخوام طراحی و استارت زدن یک پروژه با هر ابعادی رو یاد بگیرم؟
و شما روشهای خاصی برای خواندن کدهای پروژه ها برای یادگیری دارید؟ یعنی از کجا شروع به خواندن و بررسی وقایع میکنید ابزاری ؟ چیزی؟ مراحل ساخت ساختارMVC رو میدونم از کجا به کجا برم و ادامه بدم. قبل از اون مشکل دارم برای تهیه دامین کلاسها و مادل انتتی های مورد نیاز.

از شما و دیگر دوستان بسیار ممنونم.

salar IT man
دوشنبه 31 فروردین 1394, 23:48 عصر
"تست واحد ندارند"
1-پروژه ها سورس باز هستند یعنی اینکه شما که تاره میخواین این مباحثو کار کنید ، از اینا میتونید دید بگیرید .
2-مشتری پول بده تست هم براش مینویسیم.
3-TDD : بله توضیح هم دادید برامون ممنون (کمی هم ما باهاش آشنا هستیم خوشبختانه) ولی چی هزینه بره یعنی چی؟یعنی زمان لازم داره ولی در مقابل مشتری پروژه شو زود میخواد . (برای هر پروژه ای نمیشه از این رویکرد استفاده کرد)
4- شما تا پروژه عملی کار نکنید نخواهید توانست با کد خواندن یا مقاله خواندن در مبحثی تسلط داشته باشید.
5- "
مراحل ساخت ساختارMVC رو میدونم از کجا به کجا برم و ادامه بدم"، نمیشه ! همه میدونند ماشاالله همه میدونند ولی تئوری ... بسم الله شروع کنید یه پروژه N-tier با Asp.net MVC کار کنید و تست هم براش بنویسید ...
6-"در مورد پلاگین ها" شما بشنید از اول برا خودتون پلاگین هارو طراحی کنید که شاید همچین کاری کنید ببخشید عمرتون قد نخواهد داد که پروژه ای را تموم کنید. (البته اگر میخواهید به چیز مدرن در بیارید)
این پلاگین ها و کتابخونه ها خیلی وقته داره روشون کار میشه و خیلی از باگ هاشون رفع شده.
7-وقتی من یا کسی دیگه پروژه ای رو به صورت سورس باز ارائه میده هدفش کمک به تازه کارایی است که میخوان شروع کنند فعلا این راه رو . یاد بگیرید فعلا ایراد نگیرید

aliarya
سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 07:41 صبح
عزیز دل برادر من که نخواستم چیزی رو به شما یاد بدم. در ثانی تست به نظر بنده ضروری کار رو شسته رفته میکنه واسه کسی مثل من که وسواس داره خیلی هم خوبه.
کجای این متن گفتم میخوام پلایگن بنویسیم یا علاقه ای به پلاگین نوشتن دارم. میگم در این پروژه ها پلاگین زیاد داره هر پلاگین هم به روش خودش ساختار کد رو تغییر میده و اثری از خودش بجا میزاره اونوقت همزمان باید چند مبحث را با هم بخونم.
منم گفتم مراحل رو میدونم به صورت تئوری اگه عملی بلد بودم از شما نمیپرسیدم عزیز
من تازه مایکروسافت رو شروع کردم نه همه چیزو تاره کار باشم. همونطور که پروژه سورس بازه ایراد گرفتن هم ازش بی شخص خاصی مربوط نمیشه که خوشش بیاد یا نه . ایراد هم میشه گرفت اساس کار بر اینکه. البته یادم نمیاد ایراد گرفته باشم از یک پروژه ناقص در پستی که گذاشتم.
شما هم بجای ترجمه متون فارسی سلیس به زبانی که من بلد نیستم. راهنمایی مفیدی بکنید.