View Full Version : چطور یک نمونه ProgressBar واقعی درست کنم ؟
isaac23
یک شنبه 09 فروردین 1394, 17:07 عصر
سلام دوستان
می خواستم بدونم چطوری میشه یه ProgressBar واقعی درست کرد خودم با حلقه For درست کردم اما اصلا جالب نیست و خیلی زمان بره می خوام یه چیز واقعی باشه وقتی Form لود میشه زمان واقعیش رو تو ProgressBar نشون بده و بعد اطلاعات بیاد نشون بده .... با حلقه For نباشه مثل برنامه ها دیگه باشه
سورس رو میزام کسی بتونه درستش کنه ممنون میشم ..
http://s6.picofile.com/file/8179663992/P_Bar.rar.html
ایلیا آخوندزاده
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 01:53 صبح
باسلام
این ProgressBar که شما میگین شما دقیقا چه قصدی دارین میخواین آماده نباشه و خودتون بسازین؟ بعد از اونم که به فرم اشاره کردین یعنی میخواین تا لود کامل فرم ProgressBar نشون بدین خب در این مورد باید بگم چیزی که تو فرم لود میشه سرعتش بالاس و فکرکنم اصلا احتیاجی به ProgressBar نباشه چون اینی که میگین بیشتر تو سایت ها بدرد میخوره ولی در مورد اول سوالتون رو واضح تر یکم اگه میشه بیان کنید ممنون میشم.
isaac23
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 09:02 صبح
سلام
ببنید دوست عزیز من یه بانک اطلاعاتی دارم نزدیک به 950000 رکورد داره وقتی می خوام فرم رو اجرا کنم که اطلاعات داخل دیتا گرد نشون بده یه مدت زمانی طول میکشه تا این کار انجام بشه و کاربر نمی دونه باید چقدر منتظر باشه .... زمانی که اطلاعات بیشتر میشه این زمان هم بیشتر میشه
حالا ...
من میخوام یه پروگرس ایجاد کنم که همزمان با لود فرم اینم بره جلو یکی هماهنگ به زمان لود شدن فرم باشه ... وقتی فرم تمام شده و لود شد اونم تموم شه مثل برنامه های دیگه... در کل مدت زمانی رو که طول میکشه می خوام با پروگرس نشون بدم همین
vbhamed
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 10:47 صبح
سلام
اگر بخواین ProgressBar نشون بدین باید خودتون به صورت دستی گراید رو پر کنید که کار عاقلانهای نیست و ضمنا هیچ توجیحی برای لود کردن همزمان 950000 رکورد وجود نداره مگر اینکه مورد خیلی خاصی باشه
در اینطور مواقع که رکوردها زیاده فقط به تعداد رکورد قابل نمایش روی صفحه لود میشه و وقتی کاربر کلید Page Up, Page Down و ... رو زد دوباره رکوردهای بعدی لود میشن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.