bety ahmadpour
دوشنبه 10 فروردین 1394, 13:00 عصر
سلام عید نو روز هر کی که این سوال رو می خونه مبارک
من یه مشکل دارم اونم اینه که می خوام یه پی اچ پی رو به یه جاوا اسکریپت ربط بدم ولی نتونستم
می خوام یه سری دا ه رو از توی پایگاه داده بخونم و براشون دیو درست کنم و توی دیو ها نشون بدم برای این کار اومدم داده هامو توی یه کد پی اچ پی استخراج کردم بعد اومدم اسکریپت نوشتم توی یه پی اچ پی دیگه داده ها رو جلوی innerHTML اکو کردم ولی نتیجه ای نداده چه کار کنم
خیلی خیلی ممنون کسی میشم که جواب سوال منو بده بازم عیدتون مبارک
$result0 = mysql_query("select * from `sended_files` where `user_name` = '".$user."' ");
if($result0){
while($r=mysql_fetch_assoc($result0)){
$heading=$r['heading'];
$content=$r['content'];
$thank_num=$r['thank_num'];
$file_id=$r['file_id'];
$state=$r['state'];
$i++;
?>
<script>
var a=document.createElement("div");
a.innerHTML=<?php echo $heading; ?> ;
//<?php echo $heading; ?>+ "<br/>"+ <?php echo $content;?>+ ":تعداد تشکر"+<?php echo $thank_num;?>+":وضعیت"+<?php echo $state;?>;
var b=document.createAttribute("class");
b.value="a2";
document.body.appendChild(a);
a.setAttributeNode(b);
</script>
<?php
}
من یه مشکل دارم اونم اینه که می خوام یه پی اچ پی رو به یه جاوا اسکریپت ربط بدم ولی نتونستم
می خوام یه سری دا ه رو از توی پایگاه داده بخونم و براشون دیو درست کنم و توی دیو ها نشون بدم برای این کار اومدم داده هامو توی یه کد پی اچ پی استخراج کردم بعد اومدم اسکریپت نوشتم توی یه پی اچ پی دیگه داده ها رو جلوی innerHTML اکو کردم ولی نتیجه ای نداده چه کار کنم
خیلی خیلی ممنون کسی میشم که جواب سوال منو بده بازم عیدتون مبارک
$result0 = mysql_query("select * from `sended_files` where `user_name` = '".$user."' ");
if($result0){
while($r=mysql_fetch_assoc($result0)){
$heading=$r['heading'];
$content=$r['content'];
$thank_num=$r['thank_num'];
$file_id=$r['file_id'];
$state=$r['state'];
$i++;
?>
<script>
var a=document.createElement("div");
a.innerHTML=<?php echo $heading; ?> ;
//<?php echo $heading; ?>+ "<br/>"+ <?php echo $content;?>+ ":تعداد تشکر"+<?php echo $thank_num;?>+":وضعیت"+<?php echo $state;?>;
var b=document.createAttribute("class");
b.value="a2";
document.body.appendChild(a);
a.setAttributeNode(b);
</script>
<?php
}