PDA

View Full Version : ایجاد مارکت قوی تر از بازار

keyhan.taktaz
سه شنبه 11 فروردین 1394, 14:35 عصر
دوستان نظرتون چیه؟
اگه یه سیستم قوی تر از بازار باشه با درصد کم و برخورد بهتر با برنامه نویس ها میتونه موفق بشه؟
چقدر سرمایه میخواد

dasssnj
سه شنبه 11 فروردین 1394, 14:41 عصر
-----خیلی تومان----

ali-star
سه شنبه 11 فروردین 1394, 15:09 عصر
برخورد بازار خوبه بد نیست.
ولی درسته درصد زیادی میگیرن... به نظر من نمیشه مارکت جدیدی ساخت که از بازار معروف تر بشه... یکیش هم مایکت هست...

keyhan.taktaz
سه شنبه 11 فروردین 1394, 15:35 عصر
مایکت که بدتر از بازاره

Shut Down
سه شنبه 11 فروردین 1394, 15:49 عصر
اره , چرا که نه , فقط چند میلیارد پول ناقابل میخواد

hosseinaryai
سه شنبه 11 فروردین 1394, 15:59 عصر
در این مورد یادمه قبلن هم بحث زیاد شده بود ..
مارکت های دیگه ای هم هست در حال حاضر اما با شرایط موجود فعلن فقط کافه بازار یکه تازه ..
به نظر من اگه مارکتی با درصد سود کمتری هم بیاد رو کار نمی تونه پا جای پای بازار بذاره ، تقریبن هر گوشی اندرویدی که می خری توش برنامه ی کافه بازار هست ، حالا به هر دلیلی ، دیزاینش ، حجم برنامه هاش یا هر چیز دیگه ای ، کاربر باهاش راحتتر برخورد می کنه .. یوزر معمولی نگاه نمی کنه بازار داره از برنامه نویس ها گرون میگیره یا ارزون ، اون می خواد برنامه های متنوع به راحتی در دسترسش باشن که هستن ..
اگرم مارکت جدیدی بخواد خودی نشون بده باید حجم تبلیغاتیه وسیعی رو حداقل واسه اوایل کار انجام بده که اونم بازم چشم آب نمی خوره .. تنها امیدم به مارکت ایرانسل بود که اونم رسمن رفت واسه خودش .. (ایرانسل با این قدرت تبلیغاتش می تونست راحت بازارو قورت بده)
البته تمام مطالب بالا تنها نظرات شخصی من بود و هیچگونه اعتبار قانونی دیگری ندارند :لبخند:

dalmif
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 10:16 صبح
چرا باید میلیاردی خرج داشته باشه؟
الان فکر کنم که همه ما اندرویدی ها به php تسلط کامل داریم پس میتونه راحت اسکریپتش رو بنویسه که کار سختی نیست.
بعد باید بیایم توی گوشی که اون هم اگه وب سرویس رو بلد باشیم می تونیم با جیسون همه کار ها رو ردیف کنیم. (لبخند)
حالا اینکه آیا میتونه موفق تر از بازار بشه بحثش جداست
فقط میگم که میلیاردی نمیشه ولی وقت زیادی میبره تا درست بشه.

keyhan.taktaz
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 10:39 صبح
من هم php ,android,html,jquery,css,rest,json همشو بلدم در حد حرفه ای.
فقط تنهایی نمیشه ، چون هر چقدر کار کنی بازم عقب میمونی.
مثلا وقتی material design اومد کافه بازار اونقدر رسورس داشت که سریعا رو برنامش اعمال کرد.ولی تا من تنهایی بیام اعمال کنم 1 ماه طول میکشه.پس یه تیم خیلی قوی میخواد

omid.n1990
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 12:10 عصر
حداقل برای سه بخش اصلی نیاز به سرمایه دارید:
1- تیم کاری
2- امکانات و پشتیبانی فنی
3- تبلیغات

تیم کاری: خوب شاید بگید چند نفر قوی به قول خودتون دور هم جمع کنید و درصدی برید جلو و رفاقتی و ... . ولی مدیریت اینجوری سخته تجربه بارها ثابت کرده. چون اواسط کار خیلیها زده میشوند و میروند و ادامه نمیدهند. بهترین کار واسه تیم کاری اینه که شما پول داشته باشید و چند نفر استخدام کنید و بهشون پول بدید کارتون رو انجام بدن (یا لاقل یک اسپانسر داشته باشید که پولو بده). اینطوری شما میتونید یک تیم حرفه ای دور هم جمع کنید و پول ماهانه بهشون بدید و قرارداد ببندید مطمئن باشید خیلی بهتر نتیجه میگیرید. تیم حرفه ای هم که طبعا چندتا برنامه نویس وب، چند برنامه نویس اندروید، طراح و گرافیک، طراح قالب، تحلیگر، طراح پایگاه داده، مشاور توی زمینه های مختلف مثل روانشناسی رنگ و تبلیغات و .... .چند نفر هم میخواهید که یکسری برنامه خارجی یا رایگان منتشر بکنن که خالی خالی نباشه اپتون و بررسی نظرات یا مثل کندو به برنامه نویساش پیام بده و ... حداقل ده الی بیست نفر تیم کاری میخواهید. برنامه نویساتون و طراحاتون هم باید حرفه ای باشند که ماهی لاقل دوتومن هزینه هرکدوم میشه. بیست تا چهل میلیون با این حساب لاقل ماهانه میخواهید فقط برای نیروی کار! یک دفتری چیزی هم میخواهید که اونم هزینه بر هست (بازم تجربه ثابت کرده واسه کار درست باید توی یک مکان مستقر باشید حالا حتی اگر شده پارکینگ خونه). شش ماه طول بکشه طبعا سیصد میلیون لاقل میخواهید برای این مورد (تازه به نظرم خیلی بیشتر به دلیلی اینکه نیروی زیادی نیاز دارید و نیروی حرفه ای هم کم پول نمیگیره مخصوصا که میخواهید با بازار هم رقابت بکنه!!!)

2- امکاناتی نظیر یک هاست قوی، طبعا شما به یک هاست قوی شخصی نیاز خواهید داشت. وگرنه هاستهای عادی که پهنای باند خاصی ندارن. طبعا تو این زمینه چندده میلیون یا چندصد میلیون هزینه شما بشود اطلاعی ندارم.

3- تبلیغات: اگر میخواهید مثل پلازا باشه تبلیغ نمیخواهید و مختصری تبلیغات توی سایتهای مختلف کافیست ولی اگر میخواهید با بازار رقابت بکنه چند میلیاردی هزینه تبلیغات تلویزیون میخواهید تا جا بیفته.

NitroPlus
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 13:36 عصر
این نظر شخصیه منه
در حال حاضر تو ایران ایده هایی که برای اولین بار تجاری شدند مثله کافه بازار آپارات دیجی کالا پونیشا و..... چون اوایل تک بودن به نظرم به جهت جذب کاربر امکانات خوبی دادند و الان هم بازهم به همون خاطر (حفظ کاربر) این سیاست رو دارن اعمال می کنن
پس در واقع برای رقابت با شرکت کافه بازار باید غول بود؛ یعنی یه تیم فوق حرفه ای از برنامه نویسای اندروید و php، یه شرکت هاستینگ فوق حرفه ای تبلیغات فوق حرفه ای و سرمایه زیاد داشت تا رقابت شروع بشه
البته می گم این نظر شخصیه منه
صمنا بد نیست این لینک (https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fdigiato.com%2Farticle%2F2015%2F01 %2F04%2F%25D8%25A7%25D8%25B2-%25DA%25A9%25D9%2581-%25D8%25A8%25D8%25A7%25D8%25B2%25D8%25A7%25D8%25B1-%25D8%25AA%25D8%25A7-%25DA%25A9%25D8%25A7%25D9%2581%25D9%2587-%25D8%25A8%25D8%25A7%25D8%25B2%25D8%25A7%25D8%25B1 %2F&ei=zsEbVZ33CY2zae2MgYgJ&usg=AFQjCNFJAd2lOvG9TelKQTl9BQdnrrfPYA&sig2=AXZcpIxvdg8U4mIayP1Zsw&bvm=bv.89744112,d.d2s) رو هم ببینید که کافه بازاریه شرکت ورشکسته بوده ولی الان به اینجا رسیده و غول شده!
راستی کافه بازار یه چیزی کم داره اونم بررسی اپلیکیشن ها و بازی ها به صرت تصویری یه چیزی مثله دیجی کالا
به نظرتون چه طور بهشون بگیم؟

keyhan.taktaz
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 15:46 عصر
این نظر شخصیه منه
در حال حاضر تو ایران ایده هایی که برای اولین بار تجاری شدند مثله کافه بازار آپارات دیجی کالا پونیشا و..... چون اوایل تک بودن به نظرم به جهت جذب کاربر امکانات خوبی دادند و الان هم بازهم به همون خاطر (حفظ کاربر) این سیاست رو دارن اعمال می کنن
پس در واقع برای رقابت با شرکت کافه بازار باید غول بود؛ یعنی یه تیم فوق حرفه ای از برنامه نویسای اندروید و php، یه شرکت هاستینگ فوق حرفه ای تبلیغات فوق حرفه ای و سرمایه زیاد داشت تا رقابت شروع بشه
صمنا بد نیست این لینک (https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fdigiato.com%2Farticle%2F2015%2F01 %2F04%2F%25D8%25A7%25D8%25B2-%25DA%25A9%25D9%2581-%25D8%25A8%25D8%25A7%25D8%25B2%25D8%25A7%25D8%25B1-%25D8%25AA%25D8%25A7-%25DA%25A9%25D8%25A7%25D9%2581%25D9%2587-%25D8%25A8%25D8%25A7%25D8%25B2%25D8%25A7%25D8%25B1 %2F&ei=zsEbVZ33CY2zae2MgYgJ&usg=AFQjCNFJAd2lOvG9TelKQTl9BQdnrrfPYA&sig2=AXZcpIxvdg8U4mIayP1Zsw&bvm=bv.89744112,d.d2s) رو هم ببینید که کافه بازاریه شرکت ورشکسته بوده ولی الان به اینجا رسیده و غول شده!
راستی کافه بازار یه چیزی کم داره اونم بررسی اپلیکیشن ها و بازی ها به صرت تصویری یه چیزی مثله دیجی کالا

آقا این لینک رو دیدم.تسلیم!

rezashiri88
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 00:32 صبح
این نظر شخصیه منه

پس http://appreview.ir/ جیه ؟! :))

storm_saeed
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 01:13 صبح
این بحث ها هیچ فایده ای نداره
بازار هدف اصلیش اینه چطور بتونه سر مردم کلاه بزاره تا بتونه بیشتر پول بگیره (منظورم از کلاه گذاشتن نادیده گرفتن اپلیکشن های درست حسابی و پیشنهاد دادن اپلیکیشن های مزخرف که احتمال خرید یوزر بیشتره ) برای مثال برنامه سه سوت شارژ یا برنامه رم پاک کن (یه همچین چیزی) هر کسی که یکم اندروید بلد باشه میفهمه اینا برنامشون الکیه یا بعضی از اپ های پولی که تو بازار خوب فروش کردن نمونه مشابه رایگان وکاربردی ترش موجود بود ولی بازار با علم به دونستن همه این مسایل به یوزر اینجور اپ ها رو با روش های مختلف نشون میده تا بخرن .
این عادت غلط باعث شده برنامه نویس ها هم به جا صبر و ساختن برنامه ی خوب میرن سراغ برنامه های تکراری و بیکیفیت .
الان کیفیت برنامه های بازار به شدت پایینه با یه همچین وضعی به نظرتون درسته یه مارکت قوی تر بیاد رویه کار ؟! یه مارکت قوی تر باید یه سری امکانات تازه تر بده که ۵۰ درصدش مستلزم اپ های درست حسابیه که ما همچین چیزی نداریم
درضمن الان چندین میلیون یوزر به بازار عادت کردن , تغییر عادت این تعداد یوزر کار سختیه !

اول بهتره برنامه نویس ها سطح کیفی برنامه ها بالاتر ببرن بعد درصورت نادیده گرفته شدن از سوی بازار اونوقت باید صدامون دربیاد

حداقل تا چندین سال کافه بازار یکه تازه ( تا اینکه تحریم ها به لطف خدا برداشته شه و بمرور کافه بازار کاربراشو از دست بده ) پس کاریشم نمیشه کرد پس باید دنبال ایده های نو باشیم یکی از راه های خوب اینه :
مثل خیلی از فروم های خارجی یه سری community تشکیل بدیم و افراد بصورت گروهی اپلیکیشن های با کیفیت وکاربردی بزنن اینطوری کم کم یه سری اتفاقات خوب میفته اولا اپ ها سریع کابر پسند میشن دوما رزومه قوی برای افراد گروه میشه سوما بعدا خیلی راحت یکی اومد یه اپی ساخت میتونه از قدرت گروه برای تبلیغ برنامه اش استفاده کنه
این یکی از حرکت های خیلی خوبیه که هم باعث پیشرفت قشر زیادی از برنامه نویس ها میشه هم باعث تغییر عادت یوزرها میشه

keyhan.taktaz
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 01:32 صبح
من فکر میکنم تیم تشکلیل بدیم و برنامه بسازیم با هم.تحریم ها هم برداشته میشه اگه برناممون درست حسابی باشه تو گوگل پلی با دلار 3500 تومن میلیاردر میشیم .
این بازار هم همیشگی نیست (البته شایدم باشه چون مردم حوصله انگلیسی خوندن ندارن و 80% بلد هم نیستن)

storm_saeed
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 01:44 صبح
من فکر میکنم تیم تشکلیل بدیم و برنامه بسازیم با هم.تحریم ها هم برداشته میشه اگه برناممون درست حسابی باشه تو گوگل پلی با دلار 3500 تومن میلیاردر میشیم .
این بازار هم همیشگی نیست (البته شایدم باشه چون مردم حوصله انگلیسی خوندن ندارن و 80% بلد هم نیستن)

تحریم بره گوگل پلی نسخه فارسیش میاد البته الانم نسخه دست پاشکسته فارسی داره

کلا community خوبیش اینه افراد مختلفی پیدا میشن که کارو سریعتر جلو میبیرن مثلا یکی گرافیست خوب میشناسه یکی فلان تخصص رو بلده یکی میتونه واسطه برای اونور داشته باشه مثلا من خودم واسطه دارم

keyhan.taktaz
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 02:01 صبح
تنها مشکلی که داره اینه که کسی همینجوری نمیاد کد بزنه
یا ماهانه باید پول بدی بش ، یا قرارداد ببندی (که وسط کار دیگه خسته میشن و میبرن از کار)
کلا همینجوری رو هوا کسی نمیاد کمک کنه،

weblox
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 02:30 صبح
کافه بازار چند درصد از فروش هر نسخه را برمیداره؟

storm_saeed
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 07:26 صبح
تنها مشکلی که داره اینه که کسی همینجوری نمیاد کد بزنه
یا ماهانه باید پول بدی بش ، یا قرارداد ببندی (که وسط کار دیگه خسته میشن و میبرن از کار)
کلا همینجوری رو هوا کسی نمیاد کمک کنه،

خب گروه های community اینطوری نیستن کلا یه جمع رفاقتی ماننده و اکثرا هم اپن سورس طور کار میکنن . مثلا قوی ترینشون xd هست که اکثرا اپن سورس میزنن درکنارش یه سری اپ خوبم خودشون میزنن

NitroPlus
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 11:43 صبح
آره ایده خوبیه ولی به قول دوستان شاید تو ایران جواب نده به نظرم تو ایران خیلی دنبال منفعتن و زیادی نتیجه گران شاید به خاطر اینه که زود در میرن ولی چرا مثلا برنامه ای مثل تی وی آنلاین زیاد شده یه کار نو هم توش نمیشه؟! همشون سرو ته یه کرباسند؟! به قول دوستان خیلی از آپ های کافه بی کیفیت هست و اگه نمونه هم داشته باشه از اون بدتره به جایی که بهتر باشه

Nevercom
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 17:55 عصر
در پاسخ به سوالتون که ممکنه یه مارکت دیگه کارش بگیره، باید بگم که خب ممکن هست اما به شرطی که وضعیت موجود رو بسنجید و کمبود ها رو پیدا کنید و راه حل خوبی براش ارائه بدید.
اینکه چقدر هزینه میبره رو خودتون باید کشف کنید.
اینکه درصد کمی به همکارها میده دلیل مناسبی نیست، از دید من خیلی هم مناسب هست، قبول دارم اگر بیشتر بود بهتر بود، اما اگر به ۳۰ درصد (حریان مالیات ارزش بر افزوده جریانش کمی پیچیده تره که چه کسی باید بده) ایراد میگیرید، شاید دلیلش اینه که به فکر ایحاد یه بیزنس پایدار که هدفش کاربران موبایل هست نیستید، درعوض میخواید از هر اپلیکیشن کسب درآمد کنید.
اگر به شکل بیزنس بهش نگاه کنید میبینید که این عدد غیرمنطقی نیست با توجه به پلتفرمی که بازار ایحاد کرده.

من شخصاً با مارکت های دیگه بصورت جدی کار نمیکنم، من میخوام یه بیزنس پایدار داشته باشم و برای پایداری بیزنس باید با یه شرکت حرفه ای کار کرد، بازار نمونه ی یک شرکت حرفه ای هست، این رو مقایسه کنید با مایکت که ایمیل داده باید تا فلان مدت سیستم تبلیغات مگنت رو تو برنامه تون بزارید وگرنه از مایکت برش میداریم، حتی به خودم زحمت ندادم که پاسخ این تیم غیرحرفه ای رو بدم، کل کاربری که مایکت بهم داد و در ماه خرید می کردن 29 عدد بود !!!!

و ضمن اینکه تا خودتون رو اثبات نکنید با مارکت شما هم بصورت جدی کار نمیکنم، بخصوص اون عزیزانی که برای چندروز ایمیلمون رو اسپم کردن و هی نق زدن که بازار فلانه بازار بهمانه، قطعاً اگر این عزیزان مارکتی بزنن بصورت جدی باهاشون همکاری نمیکنم حتی اگر تعداد کاربرهاشون زیاد باشه.

بازار ایراد داره، اما ایرادش به درصدی که میگیره نیست. ایرادش اینه که امکانات مناسب برای تبلیغ و Promote برنامه ها ارائه نداده، البته این منحصر به بازار نیست، بالاخره تعداد اپ ها به شدت زیاده.

در مورد کیفیت برنامه بازار به هیچ وجه مقصر نیست، اتفاقاً شرکت های مثل بازار میتونن به بهبود این صنعت کمک بزرگی بکنن، نمیدونم تا حالا سعی کردید اطلاعات آماری از سلیقه ی کاربران بدست بیارید یا خیر، من اینکار رو کردم، نتیجه این هست: کاربر عام در ایران، بنجل پسند هست، تفاوت دیزاین خوب و بد رو نمیدونه، خیلی مبتدی هست، و طراحی ضعیف تر و به اصلاح زرد رو ترجیه میده.

کاربرهای عام درصد زیادی از کل کاربران رو به خودشون اختصاص دادن که اگر برنامه تون یه برنامه ی عام باشه خیلی بیشتر این موضوغ رو مشاهده می کنید. شرکت های مثل بازار و دیجی کالا با حضورشون کم کم وضعیت و عادت اینترنتی کاربران رو تغییر میدن، سلیقه ی کاربران رو ارتقاء میدن و شاید بتونن تا چندسال آینده آشنایی عمومی مردم با تکنولوژی رو بهبود ببخشن.

تمام حرفم این هست که ترجیح میدم چرخه ای ایجاد بشه که بیزنس های پایدار و حرفه ای شکل بگیره، همه از خدماتی که ارائه شده بهره ببریم و هزینه ش رو بدیم و خودمون کسب درآمد کنیم. در این مدل اقتصاد با گذر زمان قوی تر میشه و این صنعت خیلی بیشتر رونق میگیره، شرکت های حرفه ای با منابعی که دارن میتونن زمینه سازی هایی کنن که بعدها برای همه مفید خواهد بود.

درعوض مدل فعلی شعارش اینه که تا این تب اندروید وجود داره ازش پول در بیاریم. من ترجیح میدم با بازاری کار کنم که تو بخش نرم افزار سرمایه گذاری کرده، برای آینده برنامه داره و خیلی چیزها داره از دست تا با شرکتی که هیچ برنامه ای برای آینده نداره و خیلی راحت میتونه شرکتش رو تعطیل کنه.

به هرحال اگر فکر می کنید مارکت جدید جایگاهی داره و برنامه های مناسبی دارید و قصد دارید بصورت حرفه ای وارد این عرصه بشید، مارکتتون رو بسازید و بعد تاپیک بزنید، این بحث ها هیچ خروجی ای ندارن؛ به عمل کار برآید به سخن‌دانی نیست.

storm_saeed
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 21:44 عصر
در مورد کیفیت برنامه بازار به هیچ وجه مقصر نیست، اتفاقاً شرکت های مثل بازار میتونن به بهبود این صنعت کمک بزرگی بکنن، نمیدونم تا حالا سعی کردید اطلاعات آماری از سلیقه ی کاربران بدست بیارید یا خیر، من اینکار رو کردم، نتیجه این هست: کاربر عام در ایران، بنجل پسند هست، تفاوت دیزاین خوب و بد رو نمیدونه، خیلی مبتدی هست، و طراحی ضعیف تر و به اصلاح زرد رو ترجیه میده.

کاربرهای عام درصد زیادی از کل کاربران رو به خودشون اختصاص دادن که اگر برنامه تون یه برنامه ی عام باشه خیلی بیشتر این موضوغ رو مشاهده می کنید. شرکت های مثل بازار و دیجی کالا با حضورشون کم کم وضعیت و عادت اینترنتی کاربران رو تغییر میدن، سلیقه ی کاربران رو ارتقاء میدن و شاید بتونن تا چندسال آینده آشنایی عمومی مردم با تکنولوژی رو بهبود ببخشن.

قسمت اول خیلی نکته مهمیه (سلیقه بنجل پسند)
دیجی کالا , اپارات بازار و چند سایت دیگه زیر نظر چند نفره از جمله یه سهام دار معروف هدف گذاری اون ها هم بهترین راه رسیدن به پوله بخاطر همینه بازار خیلی اپ های بنجل رو به کاربرا بیشتر پیشنهاد میده . یه سری از اپ های پر فروش زیر نظر بازار زده شده و اگه شما نمونه مشابه هشو بزنید و کلی هم دانلود شه وکلی هم بهتر باشه بازار هیچوقت یا به ندرت برنامه تون رو تو لیست بهترین هاش میاره
در کل چیزی که من بهش خوشبینم اینه که بازار میدونه تا یه مدت دیگه فقط سوددهی داره هر طور هم شده میخواد پول در بیاره .الان بهترین کار اینه اگه هدفتون بازی سازیه خیالتون باید از بابت بازار راحت باشه اگه هم اپلیکیشن میخواید بزنید کلی واسطه برای قرارگیری تو گوگل هست تو ایران هم میتونید با همین سیستم فعلی بسازید (اونقد هم داغون نیس :لبخند: )

keyhan.taktaz
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 22:53 عصر
تحریم ها رفت امروز.منتظر باشیم ببینیم چی میشه.
من که میخوام برم یه حساب خارجی باز کنم برم دنبال گوگل پلی

saeed-71
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 23:22 عصر
تحریم ها رفت امروز.منتظر باشیم ببینیم چی میشه.
من که میخوام برم یه حساب خارجی باز کنم برم دنبال گوگل پلی
تا ده تیر صبر کن بعد برو:چشمک:

elham1611
شنبه 15 فروردین 1394, 15:42 عصر
یادمه سال 83 که تازه سایت اورکات orkut رو گوکل معرفی کرده بود و آقای اورکات در کانون توجهات دنیای فناری قرار گرفته بود به خاطر ایدش همین بحثها رو در فرومهای خارجی میخوندم.
آیا امکان داره سایتی بتونه اورکات رو شکست بده؟ آیا امکان داره شرکتی بتونه از پس اورکات گوگل این غول دنیا بر بیاد؟
تقریبا همه میگفتند خیر و هر سایت مشابهی محکوم به شکست هست.حتی مایکروسافت هم تو این زمینه قدرت رقابت با اوکات گوگل رو نداره و هزینه چند میلیون دلاری میخواد و ...
در اون زمان یک پسر گوشه گیری به نام مارک زوکربرگ در خوابگاه دانشگاه روی زمین نشسته بود و لپ تاپش روی پاش گذاشته بود و داشت کد php میزد (عکس همون لحظه هم دیدم که دوستاش گرفتن)تا سایت فیس بوک رو درست کنه. تنهای تنها بدون یک دلار بودجه.
و در آخر همه شما خبر دارید که فیس بوک چ بر سر اورکات و کلا شرکت گوگل آورد

اپ کافه بازار هم همینطور.چون رقیب نداره هم درست بالا میگیره هم اپ های اشغال ریخته توش تا فقط پول در بیاره.
من خودم هر برنامهای ازش گرفتم اینقدر پر تبلیغات بود و پول درون برنامه میخواست و بی کیفیت که کلا دیگه هیچی ازش نمیگیرم.
محاله شما توی گوگل پلی با همچین بی کیفیتی رو به رو باشید.

---------------------------------------------------------------------------------
نکته مهم: قرار نیست بهترین باشیم تا وارد رقابتی بشیم...بلکه قراره وارد رقابتی بشیم تا شاید بهتریم باشیم:لبخندساده:

NitroPlus
شنبه 15 فروردین 1394, 17:20 عصر
یادمه سال 83 که تازه سایت اورکات orkut رو گوکل معرفی کرده بود و آقای اورکات در کانون توجهات دنیای فناری قرار گرفته بود به خاطر ایدش همین بحثها رو در فرومهای خارجی میخوندم.
آیا امکان داره سایتی بتونه اورکات رو شکست بده؟ آیا امکان داره شرکتی بتونه از پس اورکات گوگل این غول دنیا بر بیاد؟
تقریبا همه میگفتند خیر و هر سایت مشابهی محکوم به شکست هست.حتی مایکروسافت هم تو این زمینه قدرت رقابت با اوکات گوگل رو نداره و هزینه چند میلیون دلاری میخواد و ...
در اون زمان یک پسر گوشه گیری به نام مارک زوکربرگ در خوابگاه دانشگاه روی زمین نشسته بود و لپ تاپش روی پاش گذاشته بود و داشت کد php میزد (عکس همون لحظه هم دیدم که دوستاش گرفتن)تا سایت فیس بوک رو درست کنه. تنهای تنها بدون یک دلار بودجه.
و در آخر همه شما خبر دارید که فیس بوک چ بر سر اورکات و کلا شرکت گوگل آورد

اپ کافه بازار هم همینطور.چون رقیب نداره هم درست بالا میگیره هم اپ های اشغال ریخته توش تا فقط پول در بیاره.
من خودم هر برنامهای ازش گرفتم اینقدر پر تبلیغات بود و پول درون برنامه میخواست و بی کیفیت که کلا دیگه هیچی ازش نمیگیرم.
محاله شما توی گوگل پلی با همچین بی کیفیتی رو به رو باشید.

---------------------------------------------------------------------------------
نکته مهم: قرار نیست بهترین باشیم تا وارد رقابتی بشیم...بلکه قراره وارد رقابتی بشیم تا شاید بهتریم باشیم:لبخندساده:
احسنت!
در مورد کیفیت زیر صفر برنامه ها باید بگم این مشکل بازاره که برنامه ها رو از نظر کیفیت تست نمیکنه و (معذرت می خوام لحن تنده) هرکی هر برنامه ای که عشقش کشید و از نظر امکانات ویژگی ها قابلیت ها و.... به شدت پیش پا افتاده بود رو تولید می کنه و زرتی میزاره تو بازار؛ همین میشه دیگه!
بهتره مسئولین بازار فکری درباره ی کیفیت برنامه ها بکنن! مثلا طرف میاد برنامه میسازه اینقدر گرافیکش افتضاحه که آدم میخواد باهاش کار کنه به مرض استفراغ مبتلا میشه و.....
به قول فامیل دور

من دیگه هیچ حرفی ندارم