View Full Version : درخواست راهنمایی برای شروع کار برنامه نویسی
unknowme
سه شنبه 11 فروردین 1394, 19:34 عصر
سلام دوستان خسته نباشید من میخوام تازه برنامه نویسی رو شروع کنم میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید منو از کجا شروع کنم با کدوم زبان شروع کنم سر درگم هستم چون برنامه نویسی طیف وسیعی داره شاید یکی بگه هدفت چیه و چکار میخوای بکنی من در کل میخوام برنامه هایی رو یاد بگیرم که برای پایه برنامه نویسی لازم هستش شاید بعضی برنامه ها دیگه امروز زیاد کاربردی نداشته باشند میخوام چیزهای پایه ای که حتما باید بدونم رو شروع کنم بعد اون برم سراغ اون طیفی که میخوام (الان هم مشخص نیست :لبخند:)شما بگین دوست عزیز از اینا شروع کن و یک سوال دیگه آیا مثلا دونستن مثلا دونستن C++ کمکی به یادگیری دلفی یا سایر زبانها میکنه یا اینا مباحثشون از هم جداست ممنون میشم راهنمایی کلی کنید
reza_noei
سه شنبه 11 فروردین 1394, 20:34 عصر
سلام
من پیشنهاد میکنم برای شروع با زبان های راحت تر مثل پایتون شروع کنید. دنبال یک کتاب مرجع خوب باشید و بعنوان راهنما ازش استفاده کنید بعد از اینکه پایتون رو یاد بگیرید میشه گفت با برنامه نویسی آشنا شده اید. بعد از پابتون میتوانید دنبال زبان سی و سی پلاس پلاس بروید به نظر من سواد برنامه نویسی یعنی دانستن این دو زبان، بعد از این دو خودتون میتوانید تصمیم بگیرید که دوست دارید در چه راهی حرکت کنید. برخی از آدمها دوست دارند یک کاری رو یاد بگیرند و آن کار رو بخوبی انجام بدهند، بعضی ها مثل من دنبال دردسر میگردند (: و از روبه رو شدن با چالش ها لذت میبرند و بعضی ها هم حتما یه جور دیگه هستند (: در این مقطع این شما هستید که بر اساس قابلیتها و تمایلاتتان آینده خوذتون رو مشخص میکنید.
در اول کار خودتون رو با مسائل آینده درگیر نکنید برنامه نویسی یک روال زمانبره و تعلل شما دشمن شما خواهد بود. در بهترین حالت 6 ماه تا 1 سال طول میکشه که با پایتون اُخت بگیرید و حدود دو سال هم طول میکشه که سی و سی پلاس پلاس رو یاد بگیرید. البته اگر بخواهید با هر کدام از اینها وارد بازار کار بشوید واقعا 5 سال طول میکشه که به یکی از این زبان ها تسلط پیدا کنید. فکر زمان رو نکنید با این زبان ها لذت ببرید تا آینده خوبی در پیش داشته باشید.
C-man 15
سه شنبه 11 فروردین 1394, 21:00 عصر
قطعا توصیه می شه زبان اولی که می خواهید کار کنید به سمت c و c++ نروید چون سینتکس این زبان ها دشوار هست و شما دچار سردرگمی می شید و سرعت پیشرفت شما کم می شود اگه زبان اولی هست که می خواهید یاد بگیرید توصیه می کنم به طرف زبان پایتون و پاسکال بروید که سینتکس راحتی دارن
دوما اگز یک زبان را به خوبی یاد بگیرید می تونید زبان های دیگر را هم به خوبی یاد بگیرید
علی متقی پور
سه شنبه 11 فروردین 1394, 21:18 عصر
سلام
فقط ویندوز ==> سی شارپ
وب و ویندوز ==> سی شارپ
فقط وب ==> php
وب، ویندوز و موبایل (آندروید) ==> جاوا
موبایل (IOS) ==> سی و سی پلاس پلاس
پیشنهاد من : php یا سی شارپ
C-man 15
سه شنبه 11 فروردین 1394, 21:30 عصر
سلام
برای شروع فکر کنم php بهتر باشه
reza_noei
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 01:52 صبح
سلام
فقط ویندوز ==> سی شارپ
وب و ویندوز ==> سی شارپ
فقط وب ==> php
وب، ویندوز و موبایل (آندروید) ==> جاوا
موبایل (IOS) ==> سی و سی پلاس پلاس
سلام
اونوقت چرا ؟؟؟؟؟
برای حرفهاتون دلیل قانع کننده ارائه بدید ....
اینطور برداشت میکنیم که شما فقط با این زبانها کار کردیدا !!!
unknowme
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 02:20 صبح
دوستان ممنون فقط یک سوال آیا مثلا با پایتون مثل میشه برنامه ای نوشت که مثل همتای ++c خودش کار کنه و آیا پایتون هنوز کاربرد داره ما رو نفرستید دنبال یک برنامه مثلا دیگه کار نمیشه باهاش (حالا نمیدونم پایتون چقدر کاربرد داره :لبخند:) بزارین اینجوری بگم مثلا یکی میخواد ویندوز یاد بگیره من قطعا بهش نمیگم برو اول ویندوز 98 نصب و کار کن باهاش چون دیگه کاربری نداره در مورد برنامه اگر یک برنامه که کاربرد زیادی نداره یاد بگیرم حاظرم با کم پشتکار برنامه ای سختر از اون ولی کاربردی یاد بگیرم امیدوارم منظورمو رسونده باشم
#target
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 20:45 عصر
پایتون قدیمی و منسوخ نیست
بقیه هم نیستن
اصول رو یاد داشته باشی معمولا با هر زبانی میشه هر تیپ برنامه ای نوشت
این که گفتن پایتون واسه اینکه الکی گیر نده و راحت باشه شروع راه دلزده نشی ، با پایتون هم میشه برنامه ها مختلف نوشت مثل بقیه
reza_noei
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 21:29 عصر
دوستان ممنون فقط یک سوال آیا مثلا با پایتون مثل میشه برنامه ای نوشت که مثل همتای ++c خودش کار کنه و آیا پایتون هنوز کاربرد داره ما رو نفرستید دنبال یک برنامه مثلا دیگه کار نمیشه باهاش (حالا نمیدونم پایتون چقدر کاربرد داره :لبخند:) بزارین اینجوری بگم مثلا یکی میخواد ویندوز یاد بگیره من قطعا بهش نمیگم برو اول ویندوز 98 نصب و کار کن باهاش چون دیگه کاربری نداره در مورد برنامه اگر یک برنامه که کاربرد زیادی نداره یاد بگیرم حاظرم با کم پشتکار برنامه ای سختر از اون ولی کاربردی یاد بگیرم امیدوارم منظورمو رسونده باشم
تو دانشگاههای بزرگی مثل stanford به دانشجویان تازه کار پایتون درس میدهند. البته شاید اونا هستند چند سال از ما عقب هستند و اشتباه میکنند (: . هدف من از معرفی پایتون سهلوت برنامه نویسی در پایتونه. ولا اگر توان تحمل ارورها (و نفهمیدن مسائل سطح پایین) زبان سی و سی پلاس پلاس رو دارید خودتون مختارید. من یک روش معقول و استاندارد رو به شما پیشنهاد دادم. و دوست دارم شما از برنامه نویسی لذت ببرید.
unknowme
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 10:50 صبح
ممنون دوستان گل لطف کنید یک لینک تصویری آموزشی پایتون به زبان فارسی از یک استاد خوب بذارید یا معرفی کنید میخوام شروع کنم به کار
یک قسمت از ویدیو آموزشی گرفتم پسره پایتون یاد می داد آدم خندش می گرفت این خودشم نمیدونه چی میگه :قهقهه: منظورم اگه لینک میدین آموزشش روان باشه
reza_noei
جمعه 14 فروردین 1394, 00:13 صبح
ویدئوی فارسی رو نمیدونم ولی سایت مکتب خونه یک سری آموزشی خوب به زبان انگلیسی داره ( خیلی هم سخت نیست) . کتاب یک بایت از پایتون هم کتاب خوبیه و از اون مهمتر رایگانه و ترجمه فارسی هم داره.
پیشنهاد میکنم که دنبال یک کتاب خوب باشید به این دلیل که اغلب مطالب کمی را میشود در قالب ویدئو آموزش داد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.