View Full Version : راهنمایی مفید
3ajad.313
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 01:33 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
من هیچی در مورد برنامه نویسی نمیدونم ولی از بچگی دوست داشتم یاد بگیرم ولی تا حالا جدی دنبالش نرفتم
حالا میخوام شروع کنم ولی باهدف
هدفم اینه که نرم افزار رو تخصصی روی اندروید کار کنم
برای همین میخوام اولین پروژه رو برای اندروید بسازم
اما سوالات من
از چه برنامه ای شرو کنم که هم بشه برنامه حرفه ای درست کرد(در حد یک برنامه افلاین و انلاین مثلا کتاب یا روزنامه که از ی جایی که نمیدونم کجا بروز بشه)هم اینکه برای من که تازه کارم راحت بشه کار کرد
مدت زمانی که طول میکشه تا ساخته بشه مهم نیست مهم پروژه هست که نواقص کمی داشته باشه...
لطفا راهنماییم کنید
تشکر از همه دوستان
یا علی
reza_noei
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 01:54 صبح
سلام
دوست عزیز یه سر به این مبحث بزن :
http://barnamenevis.org/showthread.php?490435-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C
3ajad.313
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 01:56 صبح
سلام دوست عزیز خوندم اوشون میخوان بدون هدف شرو کنن ولی من میخوام فقط برنامه نویسی اندروید کار کنم
reza_noei
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 02:16 صبح
عجله نکن منم بدون هدف شروع کردم ولی در حال حاضر آنقدر هدف دارم که نمیدونم چکار کنم.
عجله زیاد کار دستت میده. اگر دوست داری واقعا برنامه نویس بشی روالش رو اونجا گفتم.
در ضمن شما هنوز نمیدونید از برنامه نویسی چی میخواهید چون دانش کافی ندارید.
بعنوان دوستی که چندتا کامپایلر بیشتر نصب کرده (: پیشنهاد میکنم عاقلانه تصمیم بگیرید.
3ajad.313
پنج شنبه 13 فروردین 1394, 03:47 صبح
من پایتون رو نصب کردم ولی ان که شبیه c:/ هست ....اصلا چطور باش کار میکنن...با اینم مگه میشه برنامه ساخت...؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجله نکن منم بدون هدف شروع کردم ولی در حال حاضر آنقدر هدف دارم که نمیدونم چکار کنم.
عجله زیاد کار دستت میده. اگر دوست داری واقعا برنامه نویس بشی روالش رو اونجا گفتم.
در ضمن شما هنوز نمیدونید از برنامه نویسی چی میخواهید چون دانش کافی ندارید.
بعنوان دوستی که چندتا کامپایلر بیشتر نصب کرده (: پیشنهاد میکنم عاقلانه تصمیم بگیرید.
reza_noei
جمعه 14 فروردین 1394, 00:08 صبح
سلام
یک محیط جالب تر به نام IDLE هم دارد. داخل منوی استارت جستجو کنید پیداش میکنید.
پایتون یک زبان مفسریه ودر این زبان دستورات خط به خط اجرا میشوند اگر میخواهید به شکل تمرینی کار کنید از این محیط استفاده کنید ولی اگر میخواهید برنامه ای رو که
نوشتید ذخیره کنید و فایل برنامه تان را داشته باشید در همین محیط روی منوی فایل کلیک کنید و new file را انتخاب کنید و در آخر برنامه تان را ذخیره کنید.
یکی از مزایای پایتون اینه که فایل دستورات شما همان برنامه ی اجرایی شماست و نیازی به ترجمه نداره
و هر زمانی که لازم باشه میتونید آنرا ویرایش کنید. کتاب یک بایت از پایت هم برای شروع خوبه (این کتاب رایگانه و میتوانید آنرا دانلود کنید).
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.