ورود

View Full Version : دلیل استفاده از Sql2000

arash21hhhh
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 20:37 عصر
سلام
من با حسابداری های زیادی کار کردم و چیزی که واسم سوال و عجیبه اینه که با اینکه الان سال 2015 هس خیلی از اونا هنوز دارن از sql 2000 استفاده می کنند. آیا این کار اونا دلیل خاصی داره ؟ چیز خاصی تو این نسخه از برنامه هس که من بی خبرم /؟/ از نظر حجم هم چک کردم از نسخه های express خیلی حجیم تره . باتشکر:متفکر:

golbafan
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 20:43 عصر
دلیلش تنبلی است و بس

وگرنه میتونن براحتی آپدیت کنن

akbar-agin
شنبه 15 فروردین 1394, 15:42 عصر
از exoress بخاطر محدودیتهاش نمیشه تو برنامه های حسابداری بزرگ استفاده کرد

sql2000 هم سبکتره هم نصبش برای کارمندان اداری که برنامه نویس تشخیص میده که شاید آشنایی کمی داشته باشن استفاده میکنه
و در بعضی مواقع تو یه برنامه ذخیره بازیابی ساده اتفاق میفته که لازم نمیدونه بخاطرش از ورژن های جدید استفاده بکنه که امکانات جدیدتری به همراه دارن
و . . . . خیلی دلایل دیگه که الان به فکرم نمیرسه

شاید هم من در اشتباهم

SabaSabouhi
یک شنبه 16 فروردین 1394, 08:47 صبح

sql2000 هم سبکتره هم نصبش برای کارمندان اداری که برنامه نویس تشخیص میده که شاید آشنایی کمی داشته باشن استفاده میکنه
و در بعضی مواقع تو یه برنامه ذخیره بازیابی ساده اتفاق میفته که لازم نمیدونه بخاطرش از ورژن های جدید استفاده بکنه که امکانات جدیدتری به همراه دارن
و . . . . خیلی دلایل دیگه که الان به فکرم نمیرسه

شاید هم من در اشتباهم

سلام
دوست عزیز، گمان می‌کنم همون‌طوری که گفتی در اشتباه باشی.
اول این که express edition محدودیت‌هایی نسبت به نسخه‌ی Server داره، اما به اندازه‌ی نیست که برای برنامه‌های حسابداری
مشکلی ایجاد کنه.
دوم این که نصب sql server 2000 به هیچ عنوان راحت‌تر از express edition 2014 نیست.
سوم این که گفته‌ی دوستمون arash21hhhh درسته که الان سال 2015 هست و شرکت تولید کننده‌ی اون نرم‌افزار باید حتماً نرم‌افزارش رو ارتقاء می‌داده
که نکردن این کار یا به قول دوستمون golbafan از تنبلی بوده، یا از نداشتن کارشناس مناسب.

متاسفانه بسیاری از نرم‌افزارها تو کشور ما توسط متخصصان غیر کامپیوتری تولید شده‌اند ( مثلاً برنامه حسابداری توسط حسابدارها ) و به همین
دلیل توان فنی برای ارتقاء نرم‌افزارها متناسب با تکنولوژی‌های جدید وجود نداره.

با کمال تاسف دیده‌ام که خیلی از نرم‌افزارهای داخلی حتا نمی‌توانند با sql server ای که default instance نیست کار کنن، که جای تاسف داره.
در شرکتی دیده‌ام که برای دو نرم‌افزار مجبور شده‌اند که دو سرور استفاده کنن. چون یکی از اون‌ها با sql server 2005 کار می‌کنه و دیگری با sql server 2008
و هر دو هم نیاز دارن که default instance باشن، و هیچ‌کدوم هم حاضر نیستن قبول کنن که نسخه‌ی sql server همون نسخه‌ی گفته شده نباشه.

صبا صبوحی

akbar-agin
یک شنبه 16 فروردین 1394, 13:16 عصر
سلام دوست عزیز ممنون که راهنماییم کردی

اول این که express edition محدودیت‌هایی نسبت به نسخه‌ی Server داره

کاملا باهات موافقم

دوم این که نصب sql server 2000 به هیچ عنوان راحت‌تر از express edition 2014 نیست.

همینطوره که میفرمایید ولی وقتی که گفتم

یعنی کلا express رو بیخیال شدم و منظور من نسخه سرور هست که سخت تره

سوم این که گفته‌ی دوستمون arash21hhhh درسته که الان سال 2015 هست و شرکت تولید کننده‌ی اون نرم‌افزار باید حتماً نرم‌افزارش رو ارتقاء می‌داده
که نکردن این کار یا به قول دوستمون golbafan از تنبلی بوده، یا از نداشتن کارشناس مناسب.

بله منم موافقم و اگه متنو کامل خونده باشید به زبان ساده گفتم که

یعنی یجورایی نداشتن کارشناس مناسب

پس یجورایی 90% حرف همو تایید کردیم "ممنون" :قهقهه: :قلب:

akbar-agin
یک شنبه 16 فروردین 1394, 13:26 عصر
راستی فک نکنم این موضوع اونقد مهم باشه که بخایم روش اینقد مانور بدیم
اصلا بزار هر ورژنی که میخان استفاده کنن
من واسه یه سازمان برنامه نوشتم چون برنامه های دیگشون با sql2000 کار میکرد منم برناممو با 2000 نوشتم

arash21hhhh
یک شنبه 16 فروردین 1394, 17:00 عصر
ضمن تشکر از بحث و پاسخ دوستان .
اگه بخوام جمع بندی کنم با توجه به بحث دوستان و اطلاعات خودم جز موارد سازگاری استفاده از نسخه 2000 منطقی نیست .
در موردی هم که دوستمون فرمودند ساده بودن عمل نصب ، تو نسخه های بالاتر با استفاده از یک فایل پیکربندی میشه sql به صورت خودکار نصب کرد .

SabaSabouhi
سه شنبه 18 فروردین 1394, 11:33 صبح
سلام دوست عزیز ممنون که راهنماییم کردی

یعنی کلا express رو بیخیال شدم و منظور من نسخه سرور هست که سخت تره
پس یجورایی 90% حرف همو تایید کردیم

سلام
این جالب‌ترین چیزی بود که اینجا خوندم.
دوست عزیز، شما چطور از نوشته‌ی من برداشت کردی که من موافق جمله‌ی نادرست
« از express به خاطر محدودیت‌هاش نمی‌شه استفاده کرد » هستم؟

دوست عزیز، گمان می‌کنم یا متن من رو درست متوجه نشدی یا من بد گفتم.
express edition محدودیت‌هایی داره، اما اون برنامه‌ی «حسابداری بزرگ» شما شامل اون
محدودیت‌ها نمی‌شه.

شما حداقل یک مورد از محدودیت‌های express edition رو نام ببر که برای ساخت برنامه‌ی
«حسابداری بزرگ» یا حتا خیلی بزرگ مشکل‌ساز بشه.

این لینک‌ها رو یه نگاهی بنداز:
http://stackoverflow.com/questions/1169634/limitations-of-sql-server-express
http://sql.dzone.com/articles/what-are-limitations-sql

من نمی‌دونم چه مشکلی با express edition داری که این شکلی محکومش می‌کنی.
همونطور که تو این لینک‌ها می‌بینی، سایز فایل دیتای express edition نمی‌تونه از 10GB بیشتر بشه
که البته محدودیت خیلی مهمی هست. اما نه برای «حسابداری بزرگ» شما که در بدترین حالت طراحی دیتابیس
بعد از 100 سال کار هم به این حجم نخواهد رسید.

یا این که فقط از یه CPU استفاده می‌کنه که این هم محدودیت بزرگیه.
اما دیتابیس حسابداری شما واقعاً چه نیازی به بیش از یک cpu داره؟

یا این که فقط می‌تونه از یک Gigabyte فضای حافظه استفاده کنه.

یا این که فقط 16 تا دیتابیس می‌تونن بهش Attach بشن.
مگه برنامه‌ی شما چند تا دیتابیس رو می‌خواد Attach کنه؟

وقتی SQL Server Enterprise رو می‌خریم 5 هزار تومن، من هم به کارفرمایی که کامپیوتری برای Server تخصیص می‌ده
توصیه می‌کنم که این نسخه رو نصب کنه. اما اگه Express Edition هم نصب کرد، مانعی نداره

ضمن این که من ترجیح می‌دم از Express Edition 2014 استفاده کنم یا سرور نسخه‌های پایین‌تر.

صبا صبوحی

SabaSabouhi
سه شنبه 18 فروردین 1394, 11:38 صبح
ضمن تشکر از بحث و پاسخ دوستان .
اگه بخوام جمع بندی کنم با توجه به بحث دوستان و اطلاعات خودم جز موارد سازگاری استفاده از نسخه 2000 منطقی نیست .
در موردی هم که دوستمون فرمودند ساده بودن عمل نصب ، تو نسخه های بالاتر با استفاده از یک فایل پیکربندی میشه sql به صورت خودکار نصب کرد .

سلام
دوست عزیز، نصب نسخه‌های Sql Server صرف نظر از تغییرات جزیی در فرم‌ها و شکل نصب عملاً تفاوت زیادی ندارن.
برای حالت خودکار ( حالتی که از کاربر سوال/جواب نخواد ) این لینک رو مشاهده کن:
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms144259(v=sql.110).aspx

صبا صبوحی