View Full Version : سوال: نحوه ایجاد ای پی های مجازی در یک سیستم
arman_Delta2002
جمعه 14 فروردین 1394, 08:15 صبح
سلام ایا راهی هست یک وی پی اس یا یک سیستم متصل به اینترنت رو به بی نهایت ای پی تقسیم کرد؟
به طور ساده به این صورت است که من یک سیستم دارم و میخواهم هر کامپیوتری که متصل میشه یک ای پی خواص داده بشه و داده ها با اون ای پی جا به جا بشن
مثال کامپیوتر های ط1 ط2 ط3 به سرور ص وصل میشه و سرور ص به ط1 یک ای پی میده و داده ها با اون انتقال پیدا میکنه و ط2 هم با یک ای پی دیگه ای وصل شده به سرور و همینطور ط3
من با ccproxy زیاد کار نکردم ولی نمیدونم این قابلیت رو داره یا نه
!Hidden Hacker
جمعه 14 فروردین 1394, 13:21 عصر
با سلام
منظورتون چیه؟
آخه سیستم ها که خودشون IP دارن و نیازی نیست سیستم IP مخصوص اختصاص بده بهشون
با توجه به نوع مودمتون و داشتن قابلیت IP Filtering میشه دسترسی محدود به IP های از پیش تعریف شده ایجاد کرد و فقط IP های لیست اجازه دسترسی به اینترنت رو داشته باشن
اگر پاسخ مورد نظرتون این نبود سؤالتون رو واضح تر بیان کنین
موفق باشید.
am_al_59
جمعه 14 فروردین 1394, 20:36 عصر
شما وقتی از پروکسی استفاده می کنید همین اتفاق میوفته و سیستم شما دارای یک ای پی دیگه میشه در محیط اینترنت
مثال کوچیکش همین مودم های اینترنت هست شما یک ای پی داری که ای پی مودمت در محیط اینترنته یک ای پی هم داری که مخصوص شبکه لوکال خودته
حالا چرا اون ای پی لوکاله؟
چون مودم شما با ای پی اتصالش اطلاعات رو میگیره و به ای پی که به شما اختصاص داده میفرسته و ای پی که به شما اختصاص داده در محیط اینترنت مخصوص شما نیست فقط کاربرد داخلی داره اگر دقت کرده باشی در بعضی مودم ها میتونی این رنج رو تغییر بدی
حالا بخوایم وسیعترش کنیم یک سرور پراکسی همین کارو میکنه با این تفاوت که رنج ای پی هاش در اینترنت ثبت شده هست و مخصوص خودشه و اگر از dns هایی مثل 8.8.8.8 و 8.8.4.4 یا 4.2.2.4 و 4.2.2.3 استفاده کنی این ای پی هارو به اسم اون سرور و ای پی مسیریابش میشناسن و ادامه مسیذیابی پکت هارو به اون سرور میدن
حالا این سیستم میتونه یکی یا کل ای پی هارو به یک سیستم اختصاص بده اما برای دریافت پکت ها روی سیستم شما نیاز به بستر نرم افزاری دارید که بتونه تفکیک کنه چون در همه پکت ها ای پی مقصد و مبداً وجود داره
نمونه ساده اینم میشه مثل وقتی که شما به مودمت هم با کارت شبکه وصلی هم با وایرلس که در این حالت دوتا ای پی در یک رنج داری
نمونه ای که توی این پاس دادن مسیر یابی میتونم معرفی کنم دستور tracert هست که دقیقاً با دریافت آدرس مسیریابهایی که پک هارو به هم پاس میدن بهت نشون میده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.