View Full Version : قراردادن نرم افزار بر روی گوگل پلی
keyhan.taktaz
شنبه 15 فروردین 1394, 14:47 عصر
کی تا حالا نرم افزار "پولی" روی گوگل پلی قرار داده؟
میشه کلا توضیح بده که برای یک ایرانی چطور ممکنه این کارت؟
هزینه توضیح رو هم میدم
keyhan.taktaz
سه شنبه 18 فروردین 1394, 19:57 عصر
up..................
khoramshahr
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 02:49 صبح
منم پیگیره همینممم ...
ali_khodayar
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 08:13 صبح
فعلأ نرم افزار پولی روی گوگل پلی نمیشه قرار داد.
storm_saeed
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 13:20 عصر
يه حساب باید اونور داشته باشی به عنوان دولاپر ثبت نام میکنی اپت رو برای تایید میفرستی , تایید که شد در حالت عادی یک تا سه ماه طول میکشه تا تویه کل سرور های گوگل پخش شه (این میزان زمان بسته به مقدار بک لینک ها به برنامه داره یعنی شما باید تا میتونید اینور انور به برنامه لینک بدید )
android2015
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 15:18 عصر
يه حساب باید اونور داشته باشی به عنوان دولاپر ثبت نام میکنی اپت رو برای تایید میفرستی , تایید که شد در حالت عادی یک تا سه ماه طول میکشه تا تویه کل سرور های گوگل پخش شه (این میزان زمان بسته به مقدار بک لینک ها به برنامه داره یعنی شما باید تا میتونید اینور انور به برنامه لینک بدید )
دوست عزیز میشه در مورد این موضوع بیشتر توضیح بدید؟ مگه وقتی برنامه داخل گوگل منتشر میشه مثل بازار نیست که بیاد داخل برنامه ها ؟
بک لینک برای بالا اومدن داخل گوگل پلی ؟!؟
keyhan.taktaz
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 15:27 عصر
من خودم چند تا اپ رایگان دارم تو گوگل پلی
منظورم یه راه برای بایپس کردن پرداخت هاست.من ویزا کارت دارم، ولی متاسفانه گوگل برای پرداخت ها آدرس و قبض میخواد اینو نمیتونم دور بزنم.راهی هست؟
gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 15:31 عصر
من خودم چند تا اپ رایگان دارم تو گوگل پلی
منظورم یه راه برای بایپس کردن پرداخت هاست.من ویزا کارت دارم، ولی متاسفانه گوگل برای پرداخت ها آدرس و قبض میخواد اینو نمیتونم دور بزنم.راهی هست؟
میشه بگید برنامه هاتون چقدر دانلود داشته اند؟ می خواستم یه مقایسه ای با بازار ایران داششته باشم. بازار در ایران که می دونید میگن حدود 17 میلیون کاربر داره، می خواستم بدونم گوگل پلی چقدر کاربر داره؟
roboman78
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 18:25 عصر
سلام توی همین انجمن یادم نمیاد پستش یه سایت معرفی شده بود یه سر بزنین بد نیست
http://www.developergate.com/
اندرویدی
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 21:48 عصر
اون سایتی رو که این دوست ما نشون داد دیدم . اما مسئله اینجاست که بالاخره گوگل با نگاه کردن برنامه راحت می تونه بفهمه این رو چه کشوری درست کرده!!!!
Abbas Naghdi
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 21:59 عصر
خب یه مشکل اساسی این هست نام ایران از لیست گوگل حذف شده .
مشکل دوم اینه که کاربرای ایرانی به برنامه های پولی دسترسی ندارن و فقط رایگان
مشکل سوم تحریم بانکی ایرانه که شاید بشه دورش زد
مشکل چهارم اینه که اگر گوگل بفهمه ایرانی هستید اکانت و برنامه هاتون رو در تعلیق میبره
یادمه فروشگاه ماکروسافت هم ایران رو تحریم کرده بود و با 50 هزار رای ایرانی ها در همین چند ماه پیش این فروشگاه رو بدون در نظر داشتن تحریم ها دوباره باز کرد .
حالا خیلی دوست دارم دوباره کاربرا و برنامه نویس ها جمع بشن و این کار رو هم راجب گوگل انجام بدن .
گوگل نمیخواد ایران برنامه نویس اندروید داشته باشه به خواطر همینم سایت هایی اندرویدشو بسته .
ولی مایکروسافت اینطوری نیست و حتی آپدیت ها و اموزش ها رو به ایرانی ها ارائه میده حتی بعضی مواقع زبان فارسی رو هم پشتیبانی میکنه .
تشکر از مایکروسافت :)
storm_saeed
پنج شنبه 20 فروردین 1394, 19:09 عصر
دوست عزیز میشه در مورد این موضوع بیشتر توضیح بدید؟ مگه وقتی برنامه داخل گوگل منتشر میشه مثل بازار نیست که بیاد داخل برنامه ها ؟
بک لینک برای بالا اومدن داخل گوگل پلی ؟!؟
چرا مثل بازاره ولی گوگل یه سیستم لوکیشنی داره یعنی به افراد طبق موقعیت مکانی شون هم سرویس میده . گوگل کلا مثل بازار نیس که اپ های چرتو بیشتر به مردم معرفی کنه هر چی اپت به گوگل پلی تو سایت های مختلف لینک داشته باشه گوگل تشخیص میده که محبوبه یه چیزیم که خود گوگل گفته بود اینه که اپی که میزارید زمان میبره تا تو کل شبکه گوگل پلی پخش شه و مردم از جاهای مختلف بتونن ببیننش
مثلا ما اول اپ رو فقط از طریق خود کشوری که برنامه رو اپلود کرده بودیم میشد دید بعد یه هفته از هر کشوری میشد ولی هرچی اسم اپ رو سرچ میکردیم نمیومد که بعد یکم تبلیغات اینور اونور و بعد یکی دوماه اوکی شد
مشکل چهارم اینه که اگر گوگل بفهمه ایرانی هستید اکانت و برنامه هاتون رو در تعلیق میبره
گوگل نمیخواد ایران برنامه نویس اندروید داشته باشه به خواطر همینم سایت هایی اندرویدشو بسته .
این دوتا مورد غلطه
اولی که اصلا اینطوری نیست یعنی شما میتونید اپ بزارید (حتی پولی) و مشخص باشه ایرانی هستید
دومی هم طبق سیاست های امریکا نباید خدماتی به ما داده بشه نه اینکه کسی نمیخواد ما چیزی یاد بگیریم برا اونا فرقی نداره . بعدشم گوگل بیشتر از مایکروسافت مجبوره از سیاست های امریکا حمایت کنه و بهشون عمل کنه بنا به یه سری دلایل
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.