ورود

View Full Version : تشخیص سرعت اینترنت

NitroPlus
شنبه 15 فروردین 1394, 17:28 عصر
سلام برای پروژه تی وی آنلاین چند تا ایده دارم که برای عملیاتی کردنشون به کمک اساتید محتاجم

می خوام انتخاب کیفیت رو بسته به سرعت ارسال و دریافت اطلاعات هوشمند کنم چه طور این کار رو انجام بدم؟
اگه بخوام کیفیت بالا رو با پرداخت درون برنامه فعال کنم ایده خوبیه؟ چه طور این کار رو انجام بدم
می خوام از پلیر داخلی برای پخش استفاده کنم که rtmp رو هم پشتیبانی کنه چه کنم
قابلیت ضبط فیلم رو هم اگه بخوام اضاف کنم چه کنم؟

keyhan.taktaz
شنبه 15 فروردین 1394, 17:47 عصر
سوالات خیلی کلی هست!
ببخشید ولی یه بار میتونستی بگی این برنامه رو برام بنویسید!

NitroPlus
شنبه 15 فروردین 1394, 18:25 عصر
سوالات خیلی کلی هست!
ببخشید ولی یه بار میتونستی بگی این برنامه رو برام بنویسید!
اینم حرفیه! ولی کیهان جون کجای سوالم کلیه؟

ولی یه بار میتونستی بگی این برنامه رو برام بنویسید!
من میخوام یاد بگیرم چه جوری بنویسمش مگرنه پونیشا هست!

اگه اطلاعات داری ممنون میشم کمکم کنی کیوان جان

NitroPlus
شنبه 15 فروردین 1394, 18:29 عصر
خب برای جزئی کردن سوالات
مورد اول خب من می خوام سرعت ارسال و دریافت رو بسنجم چه طور این کار رو بکنم که دستور بگم اگه سرعت x بود کیفیت پایین فعال شه اگه y بود کیفیت متوسط و اگه z بود کیفیت بالا رو فعال کنه؟ در واقع من گیرم روی سرعت ارسال و دریافت هست

keyhan.taktaz
شنبه 15 فروردین 1394, 18:39 عصر
خوب میتونی برای این قضیه از این روش استفاده کنی
اول باید نوع اینترنت رو مشخص کنی
3g,wifi,edge
بعد اینکه اینو مشخص کردی
مثلا اگه وایوای بود
WifiInfo wifiInfo = wifiManger.getConnectionInfo();
int speedMbps = wifiInfo.getLinkSpeed();

اما برا شبکه های دیگخ (3g , ...) راهی وجود نداره ( مگر اینکه بخوای با تست سرعت اینترنت رو بفهمی، مثلا یک قطعه کد سمت سرور میخواد که این کارو برات انجام بده که زمان میبره سرعت اینترنتت مشخص بشه .آنتایم نیست)
میتونی از اطلاعات پایین استفاده کنی برای شکه های موبایل.ولی یه چیز نسبی هست.در کل روش داخل پارانتز بهتره به شرطی که برسی کنی که چطور استفاده بشه که کاربر منتظر نباشه.

GPRS up to 128 kbps, for EDGE up to 236.8 kpbs, for 3G up to 2 Mbps, for HSDPA up to 7.2 Mbps

------
ولی از نظر من :
شما request رو میزنی به سرور، سرور باید سرعت اینترنت شمارو تشخصی بده و بر اساس اون ویدئو مناسب رو برات بده
کلا سوال اوب شما رو اگه بخوام توضیح کامل بدم که چطور و چه زمانی باید این کارو انجام بدی تا تو هر ریکوست کاربر منتظر تست شدن اینترنت نشه 100 صفحه میشه
خواستی پ.خ بده

اینم یه کد سمت سرور برا تشخصی سرعت اینترنت
http://jan.moesen.nu/code/php/speedtest/index.php?source=1
ولی نباید تو هر ریکوست ازش استفاده کنی، وقتی استفاده کن که استریم قطع میشه و بر اساس جواب این ریکوست کیفیت ویدئو رو عوض کن(یه بارم بار اول چک کن فقط)
خیلی راه وجود داره باید خودت ببینی کدوم به دردت میخوره، ولی در کل سمت سرور راحت تره و بهتر.