ورود

View Full Version : سوال: سرور برای آپلود

farhad.u
دوشنبه 17 فروردین 1394, 14:06 عصر
سلام

8 تا سوال در مورد سرور دارم:

این تاپیک رو در تالار: مدیریت دیتابیس (Database Administration) (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?179-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%28Database-Administration%29) هم پرسیدم.چون به نظرم اومد سرور کمی در ارتباط با دیتابیسه.

1-برای کاری که میخوام بکنم (کاربران فایل هاشون رو یک جا آپلود کنن) آیا به سرور نیاز داره؟

2-اصلا سرور به چه دردی میخوره؟

3-برای ساختن برنامه ی دریافت و ذخیره ی فایل کاربران آیا برای ویندوز هم سرور میخواد؟ اگه بله چرا؟

4-برای ساختن برنامه ی دریافت و ذخیره ی فایل کاربران نمیشه کاری کرد که به سرور نیاز نداشته باشه؟

آخه هزینه سرور خیلی زیاده.

5-به نظر شما برای یک پروژه کارشناسی انقدر ارزش داره که آدم بره سرور بخره یا اجاره کنه؟

6-میشه این برنامه رو بسازم اما تعداد کاربران رو تا 5 نفر بدارم و تحویل بدم و دیگه سرور نخرم؟

7-مقیاس همه ی کارهایی که باید روی برنامه انجام بدم رو میشه کم کنم؟

مثلا تعداد کاربران 5 نفر
یک دیتابیس با چند تا جدول

8-نظرتون چیه؟

هر کدوم از سوالاتم رو که تونستید و وقت کردین پاسخ بدین خیلی خیلی ممنون می شم.

لطفا پاسخ بدین خیلی گیج شدم.

mehbod.rayaneh
دوشنبه 17 فروردین 1394, 16:37 عصر
درود
کلا نگفتین میخواید چیکار کنید!
1. هاست، سرور مجازی، سرور اختصاصی کلا فقط سطح دسترسی هاشون ب فضای اجاره شده متفاوته! برای این ک شما بتونید 1 آپلود سنتر بسازید، از هر 3 تاش میتونید استفاده کنید!
2. سرور 1 فضای ذخیره سازی اطلاعاته ک متصل ب اینترنته و شما میتونید سیستم عامل دلخواهتون را روش نصب کنید! حالا این ک بعدش چطور ازش استفاده کنید ب خودتون مربوطه!
3. ینی چی برا ویندوز هم سرور میخواد؟
4. چرا! هاست بخرید! هزینشم کمتره!
5. من بودم شاید 1 سرور مجازی با ماهی 20-30 تومن برا نهایتا 2-3 ماه اجاره میکردم! از سر پروژه کارشناسی هم زیاده!
6-7-8- کلا برا آشنایی بیشتر با این جور فضاها ب سایتایی مثل "پرشین گیگ" , "www.uploadboy.com" , "www.picofile.com" سر بزنید و بیشتر باهاشون آشنا بشید! مطمئنا هر نوع محدودیتی قابل اعماله!
پیروز باشید

abdoullah.aberi
جمعه 21 فروردین 1394, 13:35 عصر
سلام
بستگی به کارتون داره که بخواین چیکار کنین ؟
اینطوری که من از حرفاتون فهمیدم شما میخواین مثلا یه برنامه انبارداری تحت شبکه بنویسی درسته مثلا یه جایی باشه برای ذخیره اطلاعات و بعد از روی یه سیستم (سرور) اطلاعات رو بخونی (منظورم سیستم خودت بود - کلاینت) درسته ؟
برای اینکار خیلی راه پیش روت هست بستگی به کارت داره میتونی سرور مجازی بسازی یعنی شبیه سازی کنی اونو یا اینکه از روی بستر اینترنت اطلاعات رو بخونی بستگی به خودت داره به خورده موضوع رو باز کن تا دوستان بهتر بتونن راهنماییت کنن (راه ها خیلی خیلی زیاده ) ؟