ورود

View Full Version : مبتدی: مشکل در پرستا شاپ

mahtab_67
سه شنبه 18 فروردین 1394, 12:22 عصر
سلام دوستان.من نمیدونم تاپیک رو جای درستی ایجاد کردم یانه،اما مشکل من توی نصب پرستا شاپ هست.نسخه فارسی ورژن 1.6 رو از سایت ipresta دانلود کردم اما هرچی روی زبان فارسی کلیک میکنم فارسی نمیشه.بعد از نصب هم توی قسمت بومی سازی قسمت ترجمه زبانش رو به فارسی تغییر میدم.اما قالب فقط راست چین میشه و فارسی نمیشه.احتیاج فوری دارم.ممنون میشم راهنمایی کنید.در ضمن این مشکل برای نسخه 1.5 که از همین سایت دانلود کردم وجود نداره.

mahtab_67
پنج شنبه 20 فروردین 1394, 04:19 صبح
دوستان عزیز کسی نبود منو راهنمایی کنه؟

parsiansoft
پنج شنبه 20 فروردین 1394, 09:34 صبح
تو خود سایت http://ipresta.ir/forum/index.php سوال کنید راحت تر به جواب میرسید .

mahtab_67
جمعه 21 فروردین 1394, 11:44 صبح
تو خود سایت سوالم گذاشتم تاپیکم حذف شد هیچ جوابی هم ندادن :(.مرسی بهرحال

پیام حیاتی
جمعه 21 فروردین 1394, 13:33 عصر
سلام
پیشنهاد می کنم از Opencart استفاده کنید.

mahtab_67
شنبه 22 فروردین 1394, 10:33 صبح
ممنون از پیشنهادتون.اما میشه دلیلتونم بگین؟چون من تنها اطلاعاتم مطالبیه که تو نت خوندم راجع به این دوcms.هنوزم دو دلم.چون بالاخره آدم یه وقتی میذاره رو چیزی وقت بذاره که ارزش داره.

پیام حیاتی
شنبه 22 فروردین 1394, 14:25 عصر
فروشگاه ساز اوپن کارت کاملا بومی سازی شده ، مشکل زبان ندارید ، اکثریت افزونه های پرداخت آنلاین بانک ها برای ان تعبیه شده است همچنین اگر بخواهید پرداخت را از طریق شر کت های واسط از جمله زرین پال انجام بدید ماژول رایگان برای ان اماده شده است.
انجمن پشتیبانی قوی تر و مطالب اموزشی بیشتری برای ان وجود دارد.

mahtab_67
شنبه 22 فروردین 1394, 18:38 عصر
مشکل اپن کارت اینه که اولا اکثر افزونه هاش رایگان نیستند،مثلا همون درگاههای بانک در حالی که پرستا شاپ هم همه رو داره تازه رایگان هم هستند.دوما قالب پیش فرض اپن کارت و قالبهای دیگه ای که دانلود و نصب کردم، بنظر من خیلی معمولی بود.اما چیزی که درپرستاشاپ بیشتر منو جذب کرد نگارش 1.6 ش هست که قالبش با بوت استرپ طراحی شده و خیلی شکیله و مدرنه.
هرچند میدونم این موضوع قبلا زیاد بحث شده.اما خب من با خوندن هیچکدوم از مطالب قبلی قانع نشدم.الانم دارم با جفتش کار میکنم که ببینم با کدومش راحتترم. اینها دلایلی بود که بااعث شد من تقریبا به پرستا شاپ متمایل بشم.من مبتدی هستم و خوشحال میشم اگه فکر میکنید دلایلم منطقی نیست و تجربه تون از من بیشتره، منو راهنمایی کنید.