View Full Version : یکی به من برنامه نویسی اندرویید رو یاد میده
takad53
سه شنبه 18 فروردین 1394, 14:35 عصر
سلام من میخوام برنامه اندروید بسازم ولی هیچ کدو از زبان های جاوا و... رو نمیدنم لطفا یکی یاد بده چطور برنامه بسازم!:گریه::گریه::گریه::گریه :
gjmkdyttyhujk
سه شنبه 18 فروردین 1394, 16:23 عصر
سلام. دوست عزیز برای اینکه بتونید برنامه بسازید و برنامه هاتون بتونه توی مارکت ها به فروش بره باید اول از همه اصول برنامه نویسی رو یاد بگیرید. به طور مثال باید کار با فایل رو یاد بگیرید- دیتابیس رو یاد بگیرید- حلقه ها و عبارت های شرطی رو یاد بگیرید- کلاس ها رو یاد بگیرید- بعد متغییر ها رو یاد بگیرید توابع و چگونگی پیاده سازی و خیلی مفاهیم دیگه که اگه سریع یاد بگیرید و بتونید برنامه تولید کنید حدودا 3 ماه طول خواهد کشید. این در صورتی هست که سابقه برنامه نویسی قبلا داشته باشید. یعنی اینکه قبلا با زبان های دیگری کار کرده باشید. ولی اگه کار نکرده باشید، این نظر شخصی من هست که چون تصویر ذهنی از ساخت برنامه ندارید احتمالا در بهترین حالت کمتر از 6 ماه طول نخواهد کشید که بتونید برنامه خوب بسازید که بتونه به فروش هم بره. این رو به خاطر تجارب خودم میگم. چون خود من حدود 2 سال طول کشید تا به محیط ویژوال استودیو تسلط نسبی پیدا کنم و رو موارد دیگه هم همچنین.
dalmif
سه شنبه 18 فروردین 1394, 16:45 عصر
سلام دوست عزیز
با مطالب خوبی که gjmkdyttyhujk (http://barnamenevis.org/member.php?189462-gjmkdyttyhujk) (عجب یوزرنیمی!! :کف:) عرض کرند من هم یه خورده تجربه ای دارم.
من قبلش php کار میکردم و کل اندروید رو حدودا 3 هفته یادگرفتم و شروع به برنامه نویسی کردم چیزی سختی نیست نمیخواد بترسی اصلا من خودم خواستم شروع کنم همه گفتن باید جاوا بلد باشی من هم خیلی نارحت شدم چون جاوا بلد نبودم اما اگه همون آموزش ها رو ببینی بعد از 3 هفته میفهمی که با زبون جاوا آشنا شدی.
اینا هم تجربیات من بود.
یا علی
darkhah1
سه شنبه 18 فروردین 1394, 16:50 عصر
بچه نشی بیایو من مجبورم یک سال و نیم عمرم را توی این راه صرف کردم تاحالاش که هیچی نشدم این وقتمو توی هر کاری گذاشته بودم الان یه پارس زیر پام بود
dalmif
سه شنبه 18 فروردین 1394, 17:15 عصر
خخخخخ باحال گفتی الان یعنی 1 سال و نیم داری کار میکنی با اندروید؟؟
من هنوز 5 ماه نشده و واقعا راضی هستم و میدونم که الان کسانی هستند که توی بازار بالای 20 میلیون در میارن.
واقعا توی ایران نمیشه کار کرد برنامه میدی فوق العاده که چند ماه روش کار کردی با بهترین اینترفیس بعد میبینی 100 تا خرید نداره
اما یکی میاد یه لیست ویو میسازه که کی داره از اینترنت وای فایت استفاده میکنه بعد باید 2 میلیون بگیره واقعا نه اینترفیسی نه هیچی فقط یه لیست ویو و دیگر هیچ...
اینه اوضاع این بازار با کاربرانش
خودت میدونی من که نخواستم گولت بزنم گفتی چجوریه منم گفتم که میتونی 3 هفته ای یاد بگیری همین.
یا علی
gjmkdyttyhujk
سه شنبه 18 فروردین 1394, 17:38 عصر
از نوع صحبت کردن این دوستمون که این سوال رو پرسیده پیداست که ایشون می خواند سریع به نتیجه برسند. حالا من اینطوری برداشت می کنم. یعنی می خواند زود جاوا رو یاد بگیرند. هرچی شد شد فقط سریع باشه که بتونه برنامه بیرون بده و بعد درآمدهای بالا رو بزنه به جیب. به نظرم این شدنی نیست. برنامه ای که شما تولید می کنی باید مشکل خاصی نداشته باشه. رنگ بندی خوبی داشته باشه و بتونه کاربر رو جذب کنه و باگ بزرگی توش نداشته باشه. اگه این موارد رعایت بشه و برنامه واقعا برای رفع نیاز کاربر ساخته بشه اونوقت میشه گفت برنامه ی خوبیه. به نظر من، حالا این بازم نظر شخصی من هست که درک این موارد کار 3 هفته یا 4 هفته نیست. این مطالب باید تو ذهن موندگار بشه و مبنای کارتون بشه که همونطور که گفتم برای کسب درآمد خوب باید این موارد رعایت بشه. شما برای این که بتونید برنامه ای با فروش بالا بسازید باید بازار هدفتون رو بشناسید و بدونید نیازشون چی هست و بعد از اون متناسب با نیاز کاربر برنامه تولید کنید و به نظر شخصی من بازم این کار(فهمیدن نیاز بازار هدف) کار کمی نیست. شما باید از بازار اطلاعات خوبی داشته باشید که این چیزا رو باید تجربه کنید که به نظر من حداقل 6 ماه وقت لازم هست تا بتونید برنامه ی خوبی رو روانه ی بازار کنید. تمام.:لبخندساده:
storm_saeed
سه شنبه 18 فروردین 1394, 17:43 عصر
بچه نشی بیایو من مجبورم یک سال و نیم عمرم را توی این راه صرف کردم تاحالاش که هیچی نشدم این وقتمو توی هر کاری گذاشته بودم الان یه پارس زیر پام بود
هر کاری تلاش میخواد و صبر !
ما فقط یه برنامه رو یه سالو نیمه زدیم هنوز هم داریم دولاپش میکنیم
Moslem_Pc
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 10:40 صبح
زیاد نترس، من خودم اول اسفند شروع کردم الآن که 19 فروردینه 3-4 تا برنامه کامل و پولی و یکی دو تا رایگان بیرون دادم!
(البته قبلا با زبان های دیگه کار کرده بودم)
.
کارت رو از همین امروز استارت بزن، همه بچه های انجمن هم پشتتیم :چشمک:
takad53
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 20:53 عصر
ممنون از همه شما ها ولی برای ساخت یه برنامه باید زبان هاشو بدونیم فک کنم ولی من زبان برنامه نویسی رو نمیدونم
gjmkdyttyhujk
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 23:24 عصر
ممنون از همه شما ها ولی برای ساخت یه برنامه باید زبان هاشو بدونیم فک کنم ولی من زبان برنامه نویسی رو نمیدونم
دوست عزیز من میشه شما بگید رشته تون چی هست؟ یا شغلتون چی هست؟ و چرا می خواهید برنامه بسازید؟
بیتا حکمت
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 23:32 عصر
منم یه دشواری دارم . اونم اینکه میخوام برنامه نویسی اندروید یاد بگیرم اما گوشی اندروید ندارم . ولی یه کوچولو برنامه نویسی بلدم . به نظرتون وارد عرصه بشم یا نه ؟!:لبخند:
gjmkdyttyhujk
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 23:44 عصر
منم یه دشواری دارم . اونم اینکه میخوام برنامه نویسی اندروید یاد بگیرم اما گوشی اندروید ندارم . ولی یه کوچولو برنامه نویسی بلدم . به نظرتون وارد عرصه بشم یا نه ؟!:لبخند:
شما می تونید از emulator ها برای run کردن برنامه هاتون استفاده کنید.
بیتا حکمت
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 00:46 صبح
شما می تونید از emulator ها برای run کردن برنامه هاتون استفاده کنید.
ممنونم . برا من که تاپیک پربرکتی شد با اجازه استارتر . دو سوال کوچیک دیگه هم دارم :
اولین سوالی که ذهنمو مشغول می کنه اینکه همانطور که می دونید که تو کامپیوتر برنامه هایی که تو رزولیشون 768*1024 تنظیم میشن در اکثر مانیتورها بدون مشکل دیده میشن و اینجوری نیست یه سیستم نصف برنامه دیده بیشه یا جای دیگه کل برنامه و .. حالا این رزولشین استاندارد برای گوشی های اندرویدی چی هست ؟
سوال دومم اینکه : emulator از فونت فارسی پشتبانی می کنه ؟!
gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 09:01 صبح
ممنونم . برا من که تاپیک پربرکتی شد با اجازه استارتر . دو سوال کوچیک دیگه هم دارم :
اولین سوالی که ذهنمو مشغول می کنه اینکه همانطور که می دونید که تو کامپیوتر برنامه هایی که تو رزولیشون 768*1024 تنظیم میشن در اکثر مانیتورها بدون مشکل دیده میشن و اینجوری نیست یه سیستم نصف برنامه دیده بیشه یا جای دیگه کل برنامه و .. حالا این رزولشین استاندارد برای گوشی های اندرویدی چی هست ؟
شما باید برنامه هاتون رو تا جای ممکن قابل حمل بنویسید تا توی اکثر گوشی ها اجرا بشوند یعنی به جای اینکه به یه تصویری به طور مثال عرض ثابتی بدید مقدار اون رو مثلا به اندازه 2/3 اندازه صفحه قرار بدید که در اینصورت توی هرصفحه ای تصویرتون به اندازه 2/3 اون صفحه خواهد بود. در مورد سوال دومتون هم من تا حالا تست نکردم. یعنی من با گوشی تست می کنم ولی فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه. اگر هم بود مشکلتون رو اینجا بیان کنید تا دوستان راهنمایی تون کنند.
tux-world
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 09:23 صبح
اینجا یه راهنما نوشتم ببینید
(http://barnamenevis.org/showthread.php?493489-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B4%D9%86-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81)
majid_7
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 10:18 صبح
سلام
هیچ وقت برای شروع یه چیز جدید دیر نیست
به شرطی که پشتکار وجود داشته باشه(خیلی کلمه ی تکراری و کلیشه ای شده اما حقیقته)
سنگ بزرگ نشونه ی نزدنه، هرکاری میکنید فقط کم کم ولی مداوم کار کنید!
به کارهای بزرگ هم میرسید ، عجله نکنید. سعی کنید اصولی یاد بگیرید ، روی پروژه تمرین کنید سریعتر یاد میگیرید(منظورم اینه که یه هدف داشته باشید و کم کم کاملش کنید)
مطالب آموزش برنامه نویسی هم به وفور توی نت هست
امیدوارم موفق باشید.
بیتا حکمت
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 11:03 صبح
دوستان اندرویدی gjmkdyttyhujk,tux-world,majid_7 بی نهایت از راهنمایی اتون ممنونم . همین روزا شروع می کنم به یادگیری
majid_7
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 19:48 عصر
اصلا این جمله رو دوست ندارم
"همین روزا"
هر وفت این جمله رو می شنوم یاد جملات خودم میافتم که از فردا شروع میکنم یا از همین شنبه :لبخند:
امیدوارم مال شما واقعی باشه
بیتا حکمت
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 21:06 عصر
اصلا این جمله رو دوست ندارم
"همین روزا"
هر وفت این جمله رو می شنوم یاد جملات خودم میافتم که از فردا شروع میکنم یا از همین شنبه :لبخند:
امیدوارم مال شما واقعی باشه
نه من وقتی میگم همین روزا ، یعنی همین روزا . الان نمی تونم شروع کنم چون در حال نوشتن پروژه ای هستم که دو فرمش مونده . میگم برا اینکه پست ام اسپم نباشه
یه سوال هم بپرسم :لبخند:
یکی از سوالات تکراری که تو بخش اندروید تیتیرشو زیاد می بینم پرداخت درون برنامه ای هست . من میخوام بدونم این پرداخت درون برنامه ای چی هست:لبخند:
می دونیم واسه فعالسازی نرم افزار شناسه منصحر به فرد سخت افزاری هر کامپیوتر استفاده ، کاربر توسط شناسه کامپیوترش کذ فعالسازی اشو دریافت می کنه .
اگه میشه یه مقدار در این مورد توضیح بدین .
یه سوال دیگه هم دارم با Visul studio که که برنامه ای ساخته میشه ،یه برنامه نویس ایرانی برنامه حتی اگه مشکل تحریم هم نباشه ، چون از نسخه کرک شده VS استفاده می کنه
نمی تونه برنامه اشو بفروشه . ایا ابزارهای برنامه نویسی اندروید هم همین شرایط رو دارند یا اینکه رایگان هستند .
تا جایی که شنیدم اسم سیستم مدیریت دیتابیسی هم که اندروید باهاش سرو کار داره sqlite هست ، درسته ؟! (یا موارد دیگری هم هستند ؟! )
majid_7
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 08:56 صبح
و اما بعد!!! :لبخند:
پرداخت درون برنامه ای رو همون صفحه ی مربوط به آقای hamedjj که خودشون زحمت کشیدن ساخته اند مطالعه کنید یاد میگیرد(یه خورده گیج کننده هست اولش ولی یاد میگیرید ، چون مجبورید یاد بگیرید :قهقهه:). به نظرم توضیح بیشترش اینجا کار درستی نباشه
- (بنده با ویژوال استودیو کار نکردم(البته سی شارپ کد نوشتم ولی نه برای آندروید)) به نظرم شما که با سی شارپ کد می نویسید سوییچ کنید به جاوا ، خیالتون از بابت همه چیز راحت میشه و دیگه دغدغه ی دیگه ای غیر از کد نوشتن ندارید!
- بله درسته ، همونه ، خودشه،Sqlite ، برای آموزشش هم به راحتی میتونید بابت این تاپیک http://barnamenevis.org/showthread.php?441406-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-SQLite-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-DataBaseHelper
از آقای Poorman تشکر کنید،
سوال دیگه ای باشه در خدمتیم!
(الکی مثلا من خیلی میدونم :قهقهه:)
ببخشید
بیتا حکمت
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1394, 09:33 صبح
و اما بعد!!! :لبخند:
پرداخت درون برنامه ای رو همون صفحه ی مربوط به آقای hamedjj که خودشون زحمت کشیدن ساخته اند مطالعه کنید یاد میگیرد(یه خورده گیج کننده هست اولش ولی یاد میگیرید ، چون مجبورید یاد بگیرید :قهقهه:). به نظرم توضیح بیشترش اینجا کار درستی نباشه
- (بنده با ویژوال استودیو کار نکردم(البته سی شارپ کد نوشتم ولی نه برای آندروید)) به نظرم شما که با سی شارپ کد می نویسید سوییچ کنید به جاوا ، خیالتون از بابت همه چیز راحت میشه و دیگه دغدغه ی دیگه ای غیر از کد نوشتن ندارید!
- بله درسته ، همونه ، خودشه،Sqlite ، برای آموزشش هم به راحتی میتونید بابت این تاپیک http://barnamenevis.org/showthread.php?441406-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-SQLite-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-DataBaseHelper
از آقای Poorman تشکر کنید،
سوال دیگه ای باشه در خدمتیم!
(الکی مثلا من خیلی میدونم :قهقهه:)
ببخشید
بی نهایت ممنونم . لطفا" بازم به این تاپیک سر بزنید . سوال حاشیه ای داشتم می پرسم .
پی نوشت : واقعا" جای خالی یه چت روم برنامه نویسی در فضای کشور احساس میشه :لبخند:
takad53
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 18:48 عصر
من فعلا بیکارم و به خاطر همین میخوام برنامه بنویسم حالا نمیدونم چیکار کنم که یه برنامه بنویسم فقط اگه میشه بگید چیکار کنم که برنامه نویسی رو بدون رفتن به کلاس اموزش ببینم و بتونم یه برنامه بنویسم ؟؟ ممنون
gjmkdyttyhujk
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 20:07 عصر
من فعلا بیکارم و به خاطر همین میخوام برنامه بنویسم حالا نمیدونم چیکار کنم که یه برنامه بنویسم فقط اگه میشه بگید چیکار کنم که برنامه نویسی رو بدون رفتن به کلاس اموزش ببینم و بتونم یه برنامه بنویسم ؟؟ ممنون
لازم نیست کاری بکنید. اگه با برنامه آروم و منطقی صحبت کنید اونم آروم شروع به نوشته شدن میکنه.:لبخند: ببینید این آدم های خوب این اینترنت رو برای شما درست کردند. برید توش شیرجه بزنید ولی فقط سعی کنید غرق نشید.:لبخند: توی اینترنت پر از آموزش ها و مثال ها و پی دی اف های خوب هست. فیلم آموزشی هم که حکم کلاس رو داره. توی گوگل در مورد "آموزش برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان" رو سرچ کنید یا اگه انگلیسی خوندن مشکل خاصی نداشته باشید توی گوگل "learning android for dummies" رو سرچ کنید کتاب های خوبی هست. فیلم هم که تو پوتیوپ و سایر سایت ها پر هست.
majid_7
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394, 21:49 عصر
چی یاد دارید ؟
منظورم برنامه نویسی با چه زبانی رو بلدید؟
اگه یاد ندارید اولین حرکت تون باید آموزش برنامه نویسی (اونم جاوا) باشه!
کم کم یاد بگیرید ، سرسری نگذرید ، آروم آروم همه چی رو یاد میگیرید فقط کافیه نا امید نشید
تا وقتی نایستاده اید ، مهم نیست چقدر آرام حرکت میکنید
majid_7
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394, 21:52 عصر
بی نهایت ممنونم . لطفا" بازم به این تاپیک سر بزنید . سوال حاشیه ای داشتم می پرسم .
لطفا سوالات تون رو توی تاپیک های مربوط به خودش بپرسید!
(البته اول سرچ بزنید توی سایت بعد بپرسید :لبخندساده:)
pbm_soy
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 00:58 صبح
حالا کی گفته که حتما باید برای آندروید و گوشی برنامه بنویسید؟!
برنامه را برای کاربردهای دیگه و دستگاههای دیگه هم میشه نوشت (برنامه های تحت ویندوز و غیره ) تب برنامه نویسی آندروید زیاد شده!
بیشتر برنامه هایی که تو مارکتهای آندرویدی ایرانی میبینم برنامه های به اصطلاح آموزشی هستند در واقع آمدن متن و تصاویر یک کتاب را گذاشتن توبرنامه (ارزش برنامه نویسی خاصی ندارد یا بهتر بگم برنامه نویسی ساده ای دارد) یا اینکه خیلی هنر کرده باشند بایک سایت و یا یک سرور تبادل اطلاعات میکنند
جالبه برنامه دیدم که صفحات یک کتاب را اسکن کرده و تو یک برنامه فقط آنها را نمایش میدهد! (شاید نشه اسم اینکار را برنامه نویسی گذاشت) اگر نرم افزار قرار است صرفا یک تعداد اطلاعات را نمایش دهد هم باید بهتر از اینها عمل شود (فقط آمدن متن کتاب را تایپ کردن گذاشتن و یا تصاویر صفحات کتاب را گذاشتن) ناگفته نماند که خیلی از این نوع نرم افزارها هم رایگان نیستند و پولی هستند!
برای یک برنامه آموزشی به غیر از اینکه باید از محتوای استاندارد استفاده شود ، ساختار نرم افزار و ساختار آموزش هم باید استاندارد باشد مثلا محتوا تلفیقی از متن و تصویر و صدا و ویدئو باید باشد که اینها هم طبق رویدادها خاص باید پخش شوند باید نرم افزار با کاربر (آموزش گیرنده) در تعامل باشد که احیانا جلوی نرم افزار خوابش نبرد و همینطور باید قسمتهایی مانند آزمون هم داشته باشد که کاربر خودش را سنجش کند و موارد دیگر.....
البته برای کسائی که رشته اشون کامپیوتر نیست و یا کلا برنامه نویسی بلد نیستند و یا میخواهند تازه شروع کنند پیشنهاد میدم PhoneGap کار کنند ساده تر از جاوا است وسریعتر میشه نتیجه گرفت باتوجه به اینکه نتیجه کار یکی است
Danial_abdi
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 07:27 صبح
برای سوال دومت یک پاسخ وجود داره : بستگی به امولاتور داره که با چه سطحی از اندروید یا همان API میخوای اجرا بشود. در سطوح بالا پشتیبانی میکنه. نکته ای که در نظر داشته باش این است که امولاتور معمولا به مشکلات عجیب و غریب زیاد برمیخوره.
Danial_abdi
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 07:53 صبح
شاید من زیاد سخت میگیرم اما برنامه نوشتن با یک زبان تا فهمیدن عمق و ویژگیهای یک زبان باهم فرق داره. میتونی شروع به حفظ کردن متدها و روالها و تکه برنامه ها کنی و سریع یک برنامه آبدوخیاری بدی بیرون و شاید اگر مه و خورشید و فلک هم دست به دست هم بدهند پول دربیاری
راه دوم یادگیری اصولی و منطقی یعنی ابتدا بتونی درک کاملی از برنامه نویسی داشته باشی و بعد شروع به یادگیری زبان کنی و زندگی جغدگونه پیدا کنی یعنی شبها بیدار باشی و کد بزنی و روزها خواب باشی. وقتی گرم کار شدی میفهمی چرا جغدگونه! تو این راه ممارست و تمرین و یادگیری حرف اول رو میزنه. مدتش بستگی به پیش زمینه ها و هوش خودت داره. انگیزه ها و علاقه های شخصی حرف دوم رو میزنه. من سال 73 بیسیک رو خودم یادگرفتم بعد پاسکال بعدش هم FOXBASE پدرجد FOXPRO . اونموقع مثل الان اینقدر مرجع و آموزش و فلان و بهمان نبود نهایتا کتابهای خودآموز و معدود دوره های آموزشی. بعد سی ++ رو تو دوره کاردانی یاد گرفتم بعد رفتم برای کارشناسی ولی حرفه ای ادامه ندادم. ولی این چندسال گذشته جاوا رو شروع کردم فقط به صرف علاقه ایی که داشتم و الان هم اندروید.
اگر میخوای برنامه نویس بشی اصولی شروع کن و به این فکر نکن کی تمام میشه چون ته ندارد. باید از مطالبی مثل پایه های برنامه نویسی و ساختمان داده ها شروع کنی .
اگر میخوای برنامه سازی کنی و آبدوخیاری برنامه سازی کنی سعی کن متدها رو حفظ کنی ، گیرم کردی یک دوجین ضرب در میلیون مطلب و راهنما تو اینترنت هست.
پس بنابراین باید انتخاب کنی!
majid_7
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 09:20 صبح
حالا کی گفته که حتما باید برای آندروید و گوشی برنامه بنویسید؟!
برنامه را برای کاربردهای دیگه و دستگاههای دیگه هم میشه نوشت (برنامه های تحت ویندوز و غیره ) تب برنامه نویسی آندروید زیاد شده!
بیشتر برنامه هایی که تو مارکتهای آندرویدی ایرانی میبینم برنامه های به اصطلاح آموزشی هستند در واقع آمدن متن و تصاویر یک کتاب را گذاشتن توبرنامه (ارزش برنامه نویسی خاصی ندارد یا بهتر بگم برنامه نویسی ساده ای دارد) یا اینکه خیلی هنر کرده باشند بایک سایت و یا یک سرور تبادل اطلاعات میکنند
جالبه برنامه دیدم که صفحات یک کتاب را اسکن کرده و تو یک برنامه فقط آنها را نمایش میدهد! (شاید نشه اسم اینکار را برنامه نویسی گذاشت) اگر نرم افزار قرار است صرفا یک تعداد اطلاعات را نمایش دهد هم باید بهتر از اینها عمل شود (فقط آمدن متن کتاب را تایپ کردن گذاشتن و یا تصاویر صفحات کتاب را گذاشتن) ناگفته نماند که خیلی از این نوع نرم افزارها هم رایگان نیستند و پولی هستند!
برای یک برنامه آموزشی به غیر از اینکه باید از محتوای استاندارد استفاده شود ، ساختار نرم افزار و ساختار آموزش هم باید استاندارد باشد مثلا محتوا تلفیقی از متن و تصویر و صدا و ویدئو باید باشد که اینها هم طبق رویدادها خاص باید پخش شوند باید نرم افزار با کاربر (آموزش گیرنده) در تعامل باشد که احیانا جلوی نرم افزار خوابش نبرد و همینطور باید قسمتهایی مانند آزمون هم داشته باشد که کاربر خودش را سنجش کند و موارد دیگر.....
البته برای کسائی که رشته اشون کامپیوتر نیست و یا کلا برنامه نویسی بلد نیستند و یا میخواهند تازه شروع کنند پیشنهاد میدم PhoneGap کار کنند ساده تر از جاوا است وسریعتر میشه نتیجه گرفت باتوجه به اینکه نتیجه کار یکی است
قبول دارم شدید!
مثلا نرم افزار Dulingo رو کیا استفاده کرده ن!؟
خیلی خوبه!
یکی از بهترین نرم افزارهای سال بوده تا حالا
takad53
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 13:47 عصر
ممنون از همگی توی این هفته اگه خدا بخواد کتاب های برنامه نویسی رو میگیرم و مطالعه میکنم.کدوم زبان برای برنامه نویسی خوبه هم اسونتر و هم بهترین زبان؟
dalmif
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 14:25 عصر
سلام دوست عزیز
شروع تایپیک :
سه شنبه 18 فروردین 1394
آخرین پیام شما جمعه 25 اردیبهشت 1394: با مضمون ممنون از همگی توی این هفته اگه خدا بخواد کتاب های برنامه نویسی رو میگیرم و مطالعه میکنم.کدوم زبان برای برنامه نویسی خوبه هم اسونتر و هم بهترین زبان؟
چرا شروع نمی کنید؟؟ اگه همون موقع شروع کرده بودید آلان برنامه چندمتون هم توی بازار منتشر شده بود.
فقط سریع تر شروع کنید....
به نظر من جاوا خوبه چون یه جا خوندم که پیشنهاد خود گوگل هم هست.
takad53
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 14:33 عصر
هربار میخوام شروع کنم نمیدونم از کجا و چطوری شروع کنم که تا اخر برم
dalmif
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 14:58 عصر
شما بسم الله رو بگید و شروع کنید از همین امروز
اصلا نترسید.
الان برنامه ها رو دانلود کنید.
بعد نصب کنید.
بعد شروع کنید از ابتدا ابتدا.
کم کم یاد میگیرد
شروع کنید:لبخندساده:
ali abedian
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 13:15 عصر
سلامبه همگی
من یه چند تا پست اول این مبحث رو خوندم و بقیه ش رو نه (حالشونداشتم ببخشید دیگه)
ولی کلا دوستی که این بحث رو راه انداخته به نظرم قصدش تولیدبرنامه ی اندرویدی هست برای کسب درآمد و هم اینکه میخواد خیلی زود به نتیجه برسه..
چند تا نکته ی مهم هست خوب دل بده بهش!!
البته اینجا نه.. همین الان شروع میکنم به تولید نرم افزاری اندرویدی! با موضوع ؟؟؟؟؟؟؟ که ایده ش از همین سوال دوستمون اومده.. اینو آماده میکنم میذارمش توی مارکتهای ایرانی قیمتش رو هم پایین در نظر میگیرم هر کی دوست داشت میتونه تهیه کنه و بفهمه که چطور میشه کمتر از یک هفته از صفر تا ۱۰۰ پولدار شدن با یک برنامه ی اندرویدی رو یاد گرفت..
از مدیر این بخش خواهش میکنم که اینو تبلیغ ندونه و حذفش نکنه میبینید که لینک تبلیغی هم نذاشتم.. از این هدفی دارم و میخوام هم این دوستمون که سوالو مطرح کرده به خواسته ش برسه و هم اون دسته از دوستانی که میگن یک سال و نیم ه که توی این کارن و هیچی به دست نیاوردن!!!!!
فقط همینقدر بگم خدمت دوستان که فقط نوشتن یه برنامه ی اندرویدی نمیتونه به پول برسه..
- شما باید نیاز کاربران اندرویدی ایران رو شناسایی کنی
- مجتوی مناسب با اون نیاز رو فراهم کنی
- رابط کاربری مناسب رو براش طراحی کنی
- در نهایت برنامه اندرویدی ت رو بنویسی
- برنامه نهایی رو در مارکتهای ایرانی و هر جا که میشه بفروش رسوند بذاری
- منتظر نباشی که کاربران اون مارکتها برن سراغش، خودت باید با روشهای مختلف کاربران رو به سمتش ببری
- و موارد مهم دیگه که ان شاء الله توی اون برنامه اندرویدی که میخوام آماده کنم حتما حتما مو به مو بهش اشاره میکنم
بیشتر از این جایز نیست اینجا بمونم، برم سراغ تولید محتوی برای ساخت این برنامه ی جدید.. ان شاء الله که بزودی آماده ش کنم
منتظر باشید دوستان
یا علی
ali abedian
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 01:54 صبح
خدمت جناب takad53 و سایر دوستان علاقه مند به برنامه نویسی اندروید و سایر سیستمها عرض کنم که بهتره تا آماده شدن نرم افزار مذکور، سراغ یادگیری طراحی صفحه ی وب ریسپانسیو با کمک فریم ورک بوت استراپ ۳ و بر پایه ی html5 , css3 برید!
اینو یاد بگیری و بهش مسلط بشی ، در آینده ی خیلی نزدیک، خیلی خیلی خیلی به دردت میخوره.. مزیتهای زیادی داره این حتما از اینجا شروع کن و تمرکزت رو روی این بذار در این مرحله و تا یاد نگرفتی ازش بیرون نیا!!!
برای یاد گیری یه سرچ توی گوگل بزنی نتایج خوبی به دست میاری ولی به طور کل سراغ سه مورد زیر رو بگیری بهتر جواب میده:
۱. آموزش های سایت 7learn.ir
۲. آموزشهای سایت http://www.totaldesign.ir/tutorials/bootstrap3-tutorial-part2-dl-sass.html همه ی مباحث این بخش آموزشی ش رو حتما دنبال کن
۳. جالب تر از همه سراغ ویدئو های آموزشی آقا معلی رو توی آپارت بگیر و روی این مواردی که اول گفتم تمرکز کن
موفق باشید دوستان
:قلب:
majid_7
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 19:43 عصر
هربار میخوام شروع کنم نمیدونم از کجا و چطوری شروع کنم که تا اخر برم
هر بار؟؟؟؟
من که چند باره ؟؟؟
بیخیال بابا شروع کن جاوا یاد بگیر، خودت میای سراغ آندروید و تمام
نترس، ازش واسه خودت غول نساز:لبخندساده:
takad53
جمعه 29 خرداد 1394, 15:56 عصر
:متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::متفکر::متفکر::م فکر::متفکر::متفکر::متفکر::مت کر:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.