ورود

View Full Version : گوگل پلی و حذف تحریم ها...

Americanboy
سه شنبه 18 فروردین 1394, 20:12 عصر
سلام دوستان وقتتون بخیر
اینطور که بوش میاد داره تمام تحریم ها به امید خدا حذف میشه
و میخواستم نظر استادید و کاربرای گرامی رو در این مورد بدونم که اگه گوگل پلی ایران رو در لیستش قرار بده اول از همه باید سراغ چه کاری رفت...

abbasi.naft
سه شنبه 18 فروردین 1394, 22:02 عصر
اگه تحریم ها حذف بشه که خوبه.
ولی تا دقیقه 90 هنوز چیزی مشخص نیست.
احتمال داره بازم نامردها قبل سوت پایان همه چیز رو بپیچونن و دست ماها رو بگذارن دوباره توی پوست گردو.

اما اگه خوشبینامه نگاه کنیم و این اتفاق بیفته
به عنوان اولین کار بازار رو از روی سیستمم به کل پاک میکنم، این از من
بقیه رو نمیدونم.

abbasi.naft
سه شنبه 18 فروردین 1394, 22:04 عصر
امیدوارم که گوگل پلی هم یه روزی مثل بازار نشه...
چون اون موقع دیگه کار اندروید دیگه مثل الان خیلی کم برکت میشه.

hey you
سه شنبه 18 فروردین 1394, 23:18 عصر
گوگل پلی قبل از بازار بوده و بعد از بازار هم هست فقط مبحث جدیدش اینه که برای «یو آی» از متریال دیزاین یا همون رنگ های شاد کنار رنگ های کدر به صورت کاغذی استفاده بشه. همین

نه سیاست هایی مثل بازار که فقط و فقط به نفع خود مارکت هستند.

گوگل پلی تحریم رو ورداره، بازار باید بره دفتر فنی بزنه ویندوز رو کیس نصب کنه...

Nevercom
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 00:57 صبح
بهتره کمی وضعیت موجود رو بررسی و تاریخ رو مرور کنیم.

سال 2010 کنگره ی آمریکا قانونی رو تصویب می کنه که به شرکت های امریکایی اجازه میده خدماتی رو مثل ایمیل، چت ، شبکه های اجتماعی به کاربران ایرانی ارائه بدن و این خدمات شامل تحریم ها نمیشن.
با این وجود شرکت یاهو با وجود اینکه هیچ منع قانونی نداشته، چندسال هست که ایران رو از لیست کشورها برای ثبت نام خارج کرده.

سال 2013 کنگره ی آمریکا قانونی رو تصویب می کنه که به موجب اون تمام خدمات الکترونیکی برای کاربران ایرانی (و چند کشور دیگه) آزاد هست و منع قانونی نداره. یعنی به موجب این قانون شرکت Apple میتونه نمایندگی رسمی تو ایران داشته باشه و گوگل همه ی خدماتش رو برای کاربران ایرانی آزاد کنه و شرکت Oracle محصولاتش رو به کاربران و شرکت های ایرانی بفروشه.

هنوز نمیتونید از سایت اوراکل حتی محصولات رایگانش رو دانلود کنید.
هنوز نمیتونید گوگل کروم رو که رایگان هست دانلود کنید.
هنوز نمیتونید وارد سایت مستندات اندروید بشید.

و البته توجه دارید که گوگل پلی برای کاربران ایرانی باز هست و محدودیتی نداره، اما کاربران ایرانی نمیتونن پرداختی انجام بدن (علاوه بر ایران چند کشور دیگه هم هستن مثل چین).
علاوه بر اون توسعه دهنده های ایرانی نمیتونن برنامه هاشون رو تو گوگل پلی بزارن و بخصوص برنامه ی پولی بزارن.

از اونجایی که تحریم ها مانعی برای اجازه ی فعالیت به توسعه دهنده های ایرانی نیست، و گوگل پلی هم برای کاربران ایرانی باز هست و میتونن برنامه هاشون رو از گوگل پلی بگیرن یا آپدیت کنن، تصور نمیکنم جریانات اخیر تاثیر خاصی روی این موضوع داشته باشه

شاید با کم شدن تحریم ها و بخصوص برداشته شدن موانع برای انجام تبادلات بانکی، پای شرکت های امریکایی برای سرمایه گذاری به ایران باز بشه و ایران تبدیل به بازاری بالقوه برای شرکت گوگل بشه.
در اون مرحله احتمالاً امکان ثبت نام توسعه دهنده های ایرانی فعال میشه و شاید کاربران ایرانی بتونن برنامه های پولی رو بخرن.

اما هنوز خیلی فاصله هست تا توسعه دهنده ی ایرانی بتونه برنامه ی پولی بزاره تو گوگل پلی و درآمدش رو از شرکت گوگل دریافت کنه.

پس اگر فکر می کنید مذاکرات تاثیری در کسب درآمد شما بعنوان توسعه دهنده داره و یا گوگل پلی به مارکت اول تبدیل میشه، نظر من این هست که اشتباه می کنید.

شاید خبر مهمتر که باید پیگیرش باشید این هست که چه موقع تحریم مربوط به مبادلات بانکی برداشته میشه و چه زمانی میتونی آزادانه از PayPal استفاده کنید، در این حالت میتونید برنامه هاتون رو تو گوگل پلی بزارید و توش از تبلیغات استفاده کنید و درآمدی که به حساب PayPal میره رو نقد کنید.

لیست کشور های که میتونن بعنوان توسعه دهنده ثبت نام کنند و جساب Merchant باز کنن: https://support.google.com/googleplay/android-developer/table/3539140?hl=en
لیست کشورهایی که میتونن از گوگل پلی برنامه های رایگان و پولی دانلود کنن: https://support.google.com/googleplay/android-developer/table/3541286

و توجه داشته باشید که بازار چین خیلی با ارزش تر از بازار ایران هست، مطمئن باشید اگر هم بخواد اتفاقی بیفته، چین در اولویت هست.

hamedjj
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 01:19 صبح
تحریم گوگل برای کشور چین الان چند ماهی هست که برداشته شده ... چون دیده خیلی داره ضرر میکنه ....یه سرچ کنید متوجه میشید

با توافق تمام تحریمات اروپا و تحریمات ثانویه آمریکا برداشته میشه .
تحریمات ثانویه تحریماتی هست که چند سال پیش برای مسئله هسته ای ایران گذاشته شده بود .
تحریمات بانکی شرکت های آمریکایی خیلی ساله که وجود دارند و جزو تحریمات اولیه هستند ... اینم یه سرچ کنید متوجه میشید

گوگل هم ارائه خدمات سرویس های خودش را برای ایران باز کرده اما چون ایرانی های نمی توانند خرید انجام دهند فقط دانلود برنامه های رایگان و سرویس های دیگر مثل یو-تیو-ب را در دسترس قرار داده است

در کل در صورت توافق هیچ اتفاقی برای ما برنامه نویسان نمیافته.
موفق باشید

negative60
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 03:45 صبح
اگر مذاکرت به نتيجه برسه فقط تحريم هايی که مربوط به برنامه هسته اي ايران هستند اون هم به گفته آمريکايی ها به صورت تدريجی رفع خواهند شد, شماری از تحريم های ديگه قبل از تحريم های هسته اي بوده اند که برداشته نخواهند شد.

اين رو هم فراموش نکنيد بعد از جنگ ويتنام با اينکه دولت آمريکا تحريم های خودش رو بر روی اين کشور لغو کرد تحريم های کنگره آمريکا به مدت 30 سال همچنان پا برجا بوده.

Americanboy
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 16:33 عصر
ممنونم از همه دوستان عزیز
اما نظر من این هست که اصل قضیه "" دوستی با آمریکا هست"" یعنی اینکه زمانیکه دوکشور شروع به مبادلات اقتصادی کنند و آمریکا ببینه واقعا ایران پتانسیل رشد و همچنین سوددهی بیشتر به آمریکا و شرکت های وابسته رو داره،امکانش زیاده که سایر تحریم ها که از زمان انقلاب وضع شده و ربطی به مسئله هسته ای نداره رو برداره و مثلا دقیقا بشیم مثل روابط ترکیه و آمریکا،پس اصل منظور من این بود و به قول دوستان تحریم های بانکی و حساب گوگل برای دریافت مبالغ از فروش بازی و نرم افزارها خیلی مهم هست که باید دید برداشتن تحریم های هسته ای اثری در برداشته شدن سایر تحریم ها داره یا نه... دوستان منتظر نظرات بیشتر شما هستم...

abbasi.naft
چهارشنبه 19 فروردین 1394, 23:21 عصر
یعنی دوست گلم ، شما به دوستی میان گرگ و بره اعتقاد دارید ؟؟ :متعجب:
از الان مطمئن باشید که باز هم دقیقه نودی یه ترفندی به سرمون میزنند .
هدف آمریکا ، پیشرفت امثال من و شما و جامعه ما نیست .
اگر هم در ظاهر کاری بشه ، بعید میدونم خیری از اون به جامعه برنامه نویس برسه...

Abbas Naghdi
پنج شنبه 20 فروردین 1394, 03:11 صبح
دوستان طی چند سال اخیر فقط ما رو تحریم کردن ولی در بحث IT تحریم ها رو برداشتن ! به نظرتون مشکوک نیست ؟
مشکوک تر اونجاست که کشور های اروپایی نقشی در صنعت IT ایران از لحاظ درامد زایی ندارن و مثلا ویندوز رو میدزدیم و ... و از همه مهم تر Device ها مون یا سونی هستند و یا سامسونگ و یا کلا چینی و آسیایی هستند ...

من استدلالم قد نمیکشه اینو تحلیل کنم ... وقتی تولیداتشونو میدزدیم چرا میگن بازم بدزدید!!
دقیقا باید IT رو تحریم میکردن ... حالا جالب تر اینه که سیاست های گوگل به نفع کاربرای ایرانی بوده و به ضرر تولید کننده های ایرانی یه نمونش مثلا موتور جستجوگرش بازه اما گوگل کد و یا سایت اندروید و ... بسته هست . جالا جالب تر اینه مایکروسافت دقیقا برعکسه و نه تنها تحریم های فروشگاهشو برداشته بلکه تقویم فارسی و ... هم اظافه کرده به ویندوز و در .net کاملا ایرانی ها رو پشتیبانی میکنه ...

یه چیزی پست پرده ی این داستان ها هست ... هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره .

raha_jon
پنج شنبه 20 فروردین 1394, 07:54 صبح
دوستان طی چند سال اخیر فقط ما رو تحریم کردن ولی در بحث IT تحریم ها رو برداشتن ! به نظرتون مشکوک نیست ؟
مشکوک تر اونجاست که کشور های اروپایی نقشی در صنعت IT ایران از لحاظ درامد زایی ندارن و مثلا ویندوز رو میدزدیم و ... و از همه مهم تر Device ها مون یا سونی هستند و یا سامسونگ و یا کلا چینی و آسیایی هستند ...

من استدلالم قد نمیکشه اینو تحلیل کنم ... وقتی تولیداتشونو میدزدیم چرا میگن بازم بدزدید!!
دقیقا باید IT رو تحریم میکردن ... حالا جالب تر اینه که سیاست های گوگل به نفع کاربرای ایرانی بوده و به ضرر تولید کننده های ایرانی یه نمونش مثلا موتور جستجوگرش بازه اما گوگل کد و یا سایت اندروید و ... بسته هست . جالا جالب تر اینه مایکروسافت دقیقا برعکسه و نه تنها تحریم های فروشگاهشو برداشته بلکه تقویم فارسی و ... هم اظافه کرده به ویندوز و در .net کاملا ایرانی ها رو پشتیبانی میکنه ...

احسنت بردار واقعا احسنت بهت چرا چیزای مفیدو برامون تحریم می کنن و اونای که برای سرگرمیه یا چیزای که می تونن با اونا وارد زندگی خصوصی مردم بشن اونا را آزاد میزارن و ...
لحظه ای باید اندیشید ......

abbasi.naft
پنج شنبه 20 فروردین 1394, 11:30 صبح

یاد یه مطلبی افتادم.
یادمه چند وقت پیش داشتم یه خبرگزاری رو مطالعه میکردم که داخلش نوشته بود در سال چندین هزار تن موادی نظیر توتون و تنباکو و ... از امریکا به ایران ، بدون هیچگونه تحریمی صادر میشود !!!!

واقعا جای فکر و تامل داره که چرا ؟؟؟؟
دوست گلمون درست گفتند که چرا به این راحتی میگذارند که ما از محصولات نرم افزاریشون استفاده کنیم ؟؟ فقط یک جواب در ذهن بوجود میاد که اونم اینه که دارن از راه همین نرم افزارهایی که به ظاهر کرکشون کردیم ، دارن مارو زیر نظر میگیرند.

Nevercom
پنج شنبه 20 فروردین 1394, 14:23 عصر
عزیزان اینجا انجمن برنامه نویس هست، لطفاً بحث رو منحرف نکنید.

سوال ایشون چیز دیگری هست و پاسخ شما داره صورت مساله رو پاک می کنه.

Abbas Naghdi
پنج شنبه 20 فروردین 1394, 17:58 عصر
عزیزان اینجا انجمن برنامه نویس هست، لطفاً بحث رو منحرف نکنید.

سوال ایشون چیز دیگری هست و پاسخ شما داره صورت مساله رو پاک می کنه.

همه چیز به هم مربوطه ما از اوباما یا سیاست و ... حرف نمیزنیم از اندروید و نرم افزار و ... حرف میزنیم .
تحریم های نرم افزاری برداشته نمیشه همونطور که اولین تحریم هایی که گزاشته شد بر زد تولید کننده ها هست .

اونها نه تنها نمیزارن ما تولید کنیم بلکه با محصولاتشون مارو تحریم میکنن ... به نظرم باید از فکر گوگل و ... در اومد و به فکر جهانی شدن محصولاتی مثل بازار بود .

Americanboy
پنج شنبه 20 فروردین 1394, 18:03 عصر
با سلام خدمت همه عزیزان
حرف دوستمون صحیح هست،لطفا مسئله رو سیاسی نکنید،سوالیکه من پرسیدم و شاید در ذهن خیلی دیگه از عزیزان باشه اینه که آیا با رفع تحریم ها امکان داره برنامه نویس های ماهم بتونن از این مارکت معتبر جهانی درآمدی حالا چه کم یا چه زیاد داشته باشند یا نه ،کلا ارتباطی به تحریم نداره...؟
البته من هنوز روی حرفم هستم و فکر میکنم اگر روابط دوستانه در یکی از زمینه ها ایجاد بشه شاید شاهراهی درست بشه برای رفع محدودیت ها در حوزه IT ،عزیزان فقط لطفا جنبه اقتصادی رو بررسی کنید و از مسائل سیاسی که برای این محیط چندان هم مناسب نیست اجتناب کنید،از تمام عزیزانی که اینجا پست گذاشتن بی نهایت سپاسگزارم،بحث رو ادامه میدیم و منتظر سایر نظرات شما عزیزان هستیم...:تشویق: