ورود

View Full Version : میخواهم Progress Bar نشان بدهم در حین اجرای یک دستور زمان بر SQL

Babak-Aghili
پنج شنبه 15 تیر 1385, 16:50 عصر
سلام؛

مشکلم اینه که که یک جدول داریم مثلا با 1000 تا رکورد...
که باید روی تک تک رکوردهای اون ، حرکت کنیم ( یعنی حلقه ی While , Cursor ) و یک فیلد خاصی از اون را با فیلدی از یک جدول دیگه که اون شاید 7000 تا رکورد داشته باشه ، مقایسه کنم بنا بر شرایط ، مثلا Insert , Update و... انجام بدهم و خب این کار ، زمان بر هست .... ضمن اینکه دیتابیس ( هر دو جدول) هم در اینترنت هست و خطوط دایال آپ ...

بنابراین میخوام هر رکوردی که کار پردازشش تمام شد ، بتونم یک Progress Bar در برنامه ی کلاینت داشته باشم که میزان پیشرفت کار را نشان بدهد ...

یک پیشنهاد برای اون قسمت نمایش Progress Bar بهم بدهید.

خیلی مخلصیم.

ghabil
جمعه 16 تیر 1385, 13:40 عصر
من که نتونستم واسه این راهی پیدا کنم ، معمولا یک دونه AVI نشون میدم که میگه داره سیستم کار میکنه و چندتا فریم رو تکرار میکنه یک چیزی تو مایه های AVIی که ویندوز زمان کپی کردن نشون میده ... فکر نمیکنم راهی هم داشته باشه و اگر هم داشته باشه خودش کار سیستم رو بشدت کند خواهد کرد چون هر بار باید از دیتابیس به کلاینت پیام فرستاده بشه ، روشهای حدس زدن هم اینقدر به پارامترهای محتلفی بستگی دارند که عملا هیچ وقت درست از آب در نمیان.

Babak-Aghili
جمعه 16 تیر 1385, 14:51 عصر
اوهوم کوشا جان ...
اون به فکرم رسید ..... بهشون هم گفتم ... ولی قبول نکردند ..

کار که نشد نداره ... بالاخره یک نفر توی این فروم به این گندگی پیدا میشه که راهی داشته باشه.
Wait !

Mahdi-563
سه شنبه 24 مرداد 1385, 19:12 عصر
سلام

اتفاقا من همین کار و دیدم که هلو که با دلفی 5 نوشنه شده بود انجام داده بود

تازه بانک اطلاعاتیش هم bde هست

فکری به نظرت رسید به من هم خبر بدین

بای

mzjahromi
چهارشنبه 25 مرداد 1385, 06:59 صبح
( یعنی حلقه ی While , Cursor )

( یعنی حلقه ی While , Cursor )
تو این حالت که مشکلی نداره
شما می تونی با استفاده از شماره رکورد جاری و تعداد کل رکوردها Progressbar رو نتظیم کنی. مابقی هم که یه تناسب هست

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 25 مرداد 1385, 08:01 صبح
خوب آیا امکانش نیست که یک دستور کلی sql بنویسی که مقایسه رو انجام بده بعد در همون حین کارupdate یا insert رو انجام بده فکر کنم خیلی سریعتر باشه. ولی برای progress هم میتونی داخل یک حلقه شرط رو بنویسی که چک کنه در انتهای حلقه به تعداد رکوردهات به مقدار progress اضافه کنی.

ghabil
جمعه 27 مرداد 1385, 18:10 عصر
فکر میکنم منظورشون از حلقه While Cursor یک دستور Transact SQL داخل SQL Server باشه نه تو دلفی...

Babak-Aghili
جمعه 27 مرداد 1385, 18:50 عصر
سلام؛

اینجا به نتیجه رسیدیم :

http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=49001