PDA

View Full Version : مشکل در فرم add new coonection در vs.net 2005 team suite



ghafoori
پنج شنبه 15 تیر 1385, 20:21 عصر
من وقتی میخواهم در vs یک coonection به یک بانک اکسس ایجاد کنم پس از انتخاب

Microsoft Access Database File (OLE DB)
مقدار connection string را از من میخواهد من رشته های زیر را وارد کردم

Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=c:\tel.mdb
Data Source=c:\tel.mdb
در هر دو این پیغام خطا را داد

format of the initialization string does not conform to specification starting at index 0
دوستان راه حلی ندارند برای این مشکل بدجوری حالم را گرفته ممنون میشم اگر جواب بدید:قلب:
43254325

4326

M.GhanaatPisheh
جمعه 16 تیر 1385, 18:17 عصر
مشکل کی بوجود میاد؟
وقتی که دارید از Wizard استفاده می کنید؟
یا خطای زمان اجرا هست؟

این خطائی که من می بینم حدس میزنم مشکل از یه جای دیگه باشه.

ghafoori
جمعه 16 تیر 1385, 20:02 عصر
نه من میخواهم در پنجره server explorer یک کانکشن به یک بانک اکسس ایجاد کنم
قبلا داخل 2003 اینکار را براحتی انجام میدادم در انجا دکمه advansed کار میکرد و با انتخاب محل و غیره خودش connection string را ایجاد میکرد
اما تو 2005 دیدم دکمه advansed فعال نیست و فقط از من connection string میخواهد هر کدام از رشته های را وارد کردم این خطا را میدهد و تا این connection string را ندم connection ایجاد نمیشود
موندم چیکار کنم تمام msdn را زیرورو کردم لعنتی در هیجا این مشکل نبود من با ساختن connection با بانکهای دیگر مثل sqlserver مشکل ندارم ولی با اکسس دارم:اشتباه:

once4ever
جمعه 16 تیر 1385, 20:20 عصر
شما چرا دستی میخوای کانکشن ایجاد کنی؟!

ghafoori
جمعه 16 تیر 1385, 22:56 عصر
once4ever دوست عزیز من کی خواستم کانکشن را دستی ایجاد کنم
من از server explorer از قسمت data connection میخوام یک کانکشن به اکسس درست کنم
از پنجره change datasource گزینه Microsoft Access Database File (OLE DB) را انتخاب میکنم
حالا این پنجره که عکسش را در پایین گذاشتم می اید و هرکاری میکنم از این پنجره رد نمیشه
به connection string مقدار بدم یا ندم این اشکال رو میگیرد در این پنجره هیچی نیست نه یک browser نه password فقط نوشته connection string :گریه:

once4ever
جمعه 16 تیر 1385, 23:41 عصر
ghafoori جان
شما باید از پنجره Data Source استفاده کنی :چشمک:
از منو Data گزینه Show data source رو انتخاب کن. و از اونجا هم add new data source و بقیه ماجراها که وقتی دیدی میبینی که راحت تر از این حرفها هست.
امیدوارم با این مشکلت حل بشه

bahman.net
شنبه 17 تیر 1385, 00:49 صبح
من هم این روش رو پیشنهاد میکنم مشکلت حل میشه
شما باید از پنجره Data Source استفاده کنی
از منو Data گزینه Show data source رو انتخاب کن. و از اونجا هم add new data source و بقیه ماجراها که وقتی دیدی میبینی که راحت تر از این حرفها هست.