View Full Version : mysql وویرایش اطلاعات
علی اکبر
پنج شنبه 15 تیر 1385, 20:57 عصر
با سلام
با کمک اطلاعات دوستان دراین بخش به mysql متصل شدم اما یک سئوال ویک مشکل دارم
مشکلم اینست
SQLEXEC(m.lnConn, "INSERT INTO table85 (ndoc) ;
VALUES (_ndoc)")
که اگر بجای _ndoc عدد بگذارم رکورد ایجاد می گردد ولی با متغیر _ndoc که قبلا تعریف شده کار نمی کند
وسئوالم اینست که ایا راه حلی نیست که ازدستوراتsql استفاده نکنیم وپس ازاتصال درجدول بدست امده به طوراتومات ابدیت گردد
علی اکبر
جمعه 16 تیر 1385, 10:03 صبح
مشکلم حل شد ممنون
خیلی جالب است قبلا که بادوستان مشورت می کردم می گفتند چون برای استفاده ازاینگونه بانکهای اطلاعاتی درفاکس باید ازواسطه استفاده کرد سرعت خیلی پایین می اید اما دریک کامپیوتر و نه در یک مجموعه شبکه تست کردم با یک بانک اطلاعاتی 100 مگابایت سرعت چند برابر سرعت معمولی بانکهای dbf است اما وقتی دریک شبکه تست کردم حتی درسرور
سرعت نسبت به بانکهای فاکس خیلی کمترشد به حدی که باید ازخیرش بگذرم دوستان میدانند اولا چراودوما راه حلی هست؟؟؟؟
دوستان اگرراه حلی برای عدم استفاده ازsql وویرایش مستقیم اطلاعات مانند grid دارند ممنونم کمکم کنند
چگونه با دستورsqlexec می توانم یک فیلد راجمع ودرمتغری ذخیره کنم
اگراینگونه بنویسم
a=sqlexec که جواب a عددی است که نشان میدهد عملیات درست انجام شده یا خیر
ممنون
rezaTavak
شنبه 17 تیر 1385, 06:33 صبح
سوال اول: دوست عزیز متغیر برای فاکس شناخته است نه برای mysql اون خطا میده و باید شما مقدار متغیر را ارسال کنید مثلا دستور زیر
SQLEXEC(m.lnConn, "INSERT INTO table85 (ndoc)VALUES ("+_ndoc+")")
برای سوال دوم:
باید میزان تراکنش ها را کمتر کنید. فاکس در شبکه یک جدول محلی می سازد.
علی اکبر
شنبه 17 تیر 1385, 20:43 عصر
ممنون
یعنی چه میزان تراکنش را کمترکنیم ما همه اطلاعات را جهت محاسبات نیازداریم مگراینکه راه حلی جهت انجام محاسبات به صورت مستقبم برروی بانک mysql وجود داشته باشد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.