View Full Version : سوال: رنگ محیط کد نویسی !!!
hamid_diablo
جمعه 21 فروردین 1394, 19:16 عصر
سلام دوستان
میخواستم بدونم بهترین محیط برای کد نویسی کدوم نرم افزار هست ؟
و اینکه رنگ محیط کدنویسی تیره تر باشه بهتر نیست ؟ چون رنگ سفید کمی چشم رو بعد از مدتی اذیت میکنه
amirali0079
جمعه 21 فروردین 1394, 20:50 عصر
درسته منم از محیط سیاه استفاده میکنم
Visual studio, Brackets, Sublime text و ... خوب هستند
من از این ها استفاده میکنم البته Visual Studio برای ASP.NET هست
khanlo.javid
جمعه 21 فروردین 1394, 22:15 عصر
رنگ محیط زیاد تیره هم باشه ذوق طراحی از طراح گرفته میشه به نظرم از خاکستری استفاده بشه و یا یه رنگ هایی تو این مایه ها بهتره من خودم از خاکستری استفاده میکنم محیط خوبیه و چشام هم اذیت یا خسته نمیشن . محیط هم هر طراحی با یه نرم افزار کار کرده و قطعا با اون چیزی که کار کرده رو پیشنهاد میکنه من خودم محیط کد DreamWeaver استفاده میکنم ، محیط دیزاین اصلا اصلا مناسب طراحی نیست .
mostafae
جمعه 21 فروردین 1394, 23:08 عصر
سلام. من از sublime استفاده میکنم.
قبلا از دریم ویور استاده میکردم ولی دیگه با sublime کد میزنم و ازش راضیم ... واقعا عالیه ...
سعید کشاورز
جمعه 21 فروردین 1394, 23:19 عصر
سلام دوستان
میخواستم بدونم بهترین محیط برای کد نویسی کدوم نرم افزار هست ؟
و اینکه رنگ محیط کدنویسی تیره تر باشه بهتر نیست ؟ چون رنگ سفید کمی چشم رو بعد از مدتی اذیت میکنه
شما علاوه بر رنگ محیط کد نویسی باید به سخت افزار خودتون هم نگاه کنید..باید از مانیتور های درست حسابی استفاده کنید و رزولوشن مناسب..علاوه بر اون توی شب و تاریکی که کد میزنید باید نور صفحه خودتون رو کم کنید..
اگه با Night Mode ( حالت شب) نرم افزارهای موبایل و تبلت کار کرده باشین میبینید که بک گراند سیاه میشه و رنگ نوشته ها روشن... اونوقت چشم کمتر اذیت میشه
شما میتونید توی شب با رنگ های تیره و در روز با رنگ های روشن کد نویسی کنید
<?php?>
شنبه 22 فروردین 1394, 03:59 صبح
از نرم افزار zend studio هم میتونید استفاده کنید .
افرادی که بیشتر با Php کار میکنن اکثرا از این نرم افزار استفاده میکنن .
در ضمن برای رنگ بندی بک گراند هم دستتون بازه = به این وبسایت نگاهی بندازید ( http://eclipsecolorthemes.org/ )
میتونید یکی رو انتخاب کنید و رویه zend نصب کنید .
در ضمن اگر مایل بودید میتونید برای خودتون یک theme با سلیقه شخصی خودتون طراحی بکنید .
برای مثال theme که من ساختم رو ببینید : http://eclipsecolorthemes.org/?view=theme&id=35085 اسمش ender6 هست و همه برنامه نویسای دیگه میتونن ازش استفاده کنن که تا الان 3 تا دانلود داشت .
موفق باشید
capitan_nemesis
شنبه 22 فروردین 1394, 08:53 صبح
با سلام
من کارم html , css و کمی less و php کار میکنم
با نرم افزار های
sunlime و brackets
capitan_nemesis
شنبه 22 فروردین 1394, 08:59 صبح
اینم یادم رفت بگم برای کسانی که نمیدانند
نرم افزار sublime همه چیز خوبه به غیر از فارسی نویسیش
برای اینطور هستش مثلا میخوای بنویسی سلام ولی تو نرم افزار برای من مینویسه س ل ا م
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.