ورود

View Full Version : گرد هم آوردن گروهی برنامه نویس موبایل

amiramf
جمعه 21 فروردین 1394, 23:18 عصر
با سلام
از برنامه نویسان و فعالان در زمینه اپلیکیشن های موبایل که مایل به کار کردن به صورت گروهی برای ساخت اپلیکیشن هستند دعوت به عمل می آید.

- حقوق دریافتی در هر پروژه :

اگر اپلیکیشن برای اداره یا سازمان خاصی نوشته شده باشد که در قبال آن مبلغ مشخصی دریافت شود ، سهم هر نفر طبق قرار داد اولیه مشخص می شود.

اگر اپلیکیشن برای استفاده عموم نوشته شده باشد و درآمد آن به صورت لحظه ای و روزانه باشد و دارای درآمد نامحدودی باشد ، سهم هر نفر هم تا زمان سود دهی برنامه ادامه خواهد داشت.

ما از هم اکنون پروژه هایی برای سود دهی در برنامه ی کاری خود داریم.
انجام پروژه ها در یک واحد آپارتمان آرام برای کارهای اداری و ....

ترجیحا ایکلیپس کار و اندروید استودیو
خواهشمندم زمینه تخصص خود را به همراه نمونه ای از اپلیکیشن هایتان را به ایمیل یا وایبر اینجانب ارسال نمایید.
و همچنین سوالات خود را مطرح کنید.

09379434146
09213959267
developers.team.app@gmail.com

با تشکر

tux-world
شنبه 22 فروردین 1394, 09:44 صبح
سلام. عموما دوستانی که دست پُری تو اندروید دارن این نوع همکاری ها رو قبول نمیکنن چون براشون نمیصرفه. اندروید و جاوا هم به این آسونی نیست دوستانی که تو بازار عموما نرم افزار میزارن ممکنه قبول کنن

amiramf
شنبه 22 فروردین 1394, 13:00 عصر
سلام دوست عزیز بنده نگفتم برنامه نویس خیلی حرفه ای ، برنامه نویس متوسط مدنظر ماست در حدی که ما مجبور به آموزش دادن به ایشون نباشیم ، فقط برنامه هایی رو داشته باشه که نشاندهنده کار خوب ایشون باشه و در حد یک ارتباط با سرور معمولی و ساده و یا نوشتن برنامه ای پرطرفدار و ....
یکی دیگه از اهداف انجام این کار یادگیری در کنار درآمدزایی هستش این گردهمایی ها و گروهی کارکردن کمک شایانی در پیشرفت برنامه نویس داره .
در ضمن ما انشالله اگر از این کار جواب بگیریم قصد گسترش فعالیتمون را داریم که اگر بتونیم به این اهداف برسیم علاوه بر درآمد قابل قبولی که کسب می کنیم یک گروه خوب برنامه نویسی داریم که هر کاری رو می تونیم به راحتی انجام بدیم.
دوستانی که فکر می کنند می تونن کار گروهی انجام بدن با ما در تماس باشند و رزومه کاریشون رو همراه با نمونه کار برای ما ارسال کنند

با تشکر

tux-world
شنبه 22 فروردین 1394, 22:46 عصر
مثلا خود بنده شهرستانی هستم و امکان حضور برام فراهم نیست. در مورد پروژه و نمونه کار اکثر مواردی که انجام دادم خصوصی هستن و نمیتونم جایی اطلاعات و آمار بدم تخصص خیلی خوبی هم تو سمت وب. سرور ساید برای اندروید و ریل تایم سمت وب و اندروید دارم. در هر صورت این نوع همکاری ها یه خورده مجهول هستش. به نظرم بیشتر باز کنید موضوع رو بهتر هستش

pouya1999best@g
شنبه 22 فروردین 1394, 23:42 عصر
محدودیت سنی نداره؟آخه من 16 سالمه

amiramf
یک شنبه 23 فروردین 1394, 15:43 عصر
خير دوست عزيز محدوديت سنى نداره

NeoFighT
یک شنبه 23 فروردین 1394, 18:40 عصر
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین
دقیقا کجا باید بیایم؟
چه تایم هایی(آخه من دانشجو هستم)

amiramf