ورود

View Full Version : مشکل نصب برنامه در ویندوز 7 و 8

safa55
شنبه 22 فروردین 1394, 10:11 صبح
با سلام
دوستان بنده یک پروژه ای درست کردم و حالا می خوام که براش setup 64 بیتی درست کنم.
از نرم افزار installshield 2010 استفاده می کنم.
پیش نیاز های زیر رو هم انتخاب کردم.
1- windows installer 4.5 for windows vista(x64)
2- sql express 2008 x64
3- crystal report 2008 x64
4- .net framework 2.0 x64

برنامه من با .net 2.0 و crystal 2008 و sql express 2008 کار می کنه.

وقتی setup رو نصب می کنم اجرا نمی شه. به نظرتون کجای کار من اشتباه است؟
در ضمن می شود setup ای درست کرد که در هر دو 32 بیتی و 64 بیتی قابل نصب باشه؟

vb341
شنبه 22 فروردین 1394, 16:27 عصر
دوست عزیز با InstallAware و AdvancedInstaller انجام بده . نحوه ساخت رو هم آموزش دادم . با یه تغییر جزئی میتونی برای 64 انجام بدی

safa55
شنبه 22 فروردین 1394, 16:45 عصر
دوست عزیز با InstallAware و AdvancedInstaller انجام بده . نحوه ساخت رو هم آموزش دادم . با یه تغییر جزئی میتونی برای 64 انجام بدی

مرسی دوست عزیز.
من هر دوی این نرم افزارها رو نصب کردم و چون application requirments هایی که فکر می کنم نیاز است رو در سیستم ام دارم البته برای installshield دانلود کرده بودم.
ولی با این نرم افزار ها ستاپی درست نکردم، فکر می کنم باز این مشکل بوجود می اد.
فکر می کنم که باز همین مشکل رو با این نرم افزار ها داشته باشم. اگر می شد همین requirment ها را offline به برنامه داد خوب می شد.
به هر حال حالا بعد از چندین شکست و اجرا نشدن و....

برنامه من با sql express 2005 ، crystal 2008 و .net 2.0 کار می کنه.
با این حال اگر بخواهم در ویندوز 7 و 8 (هم 32 بیتی و هم 64 بیتی)نصب کنم باید کدام requirment ها را قبل از نصب برنامه نصب کنم؟ والا از بس نصبیدم کلا گیج شدم و می خوام زود تموم کنم والا خیلی خسته ام کرده.
طراحی و کد نویسی نرم افزار این همه خسته نکرده ولی ستاپ سازی !!!
کسی کمک کنه یک دنیا ممنون می شم.

vb341
شنبه 22 فروردین 1394, 20:02 عصر
ببينيد اين نيازمنديها همه تو خود Installaware موجوده و شما با يك تيك اونها رو انتخاب ميكنيد . به هر حال براي تست گاهي وقت ه بايد كلي دردسر كشيد بهتره كه يك سيستم مجازي با استفاده از VmWare و يا VirtualBox نصب كنيد و ستاپ رو تست كنيد.

vb341
شنبه 22 فروردین 1394, 20:04 عصر
در ضمن در هر دو برنامه InstallAware و AdvancedInstaller گزينه اي داره كه شما نوع ويندوز رو براي نصب ستاپ انتخاب ميكنيد

safa55
شنبه 22 فروردین 1394, 20:14 عصر
ببينيد اين نيازمنديها همه تو خود Installaware موجوده و شما با يك تيك اونها رو انتخاب ميكنيد . به هر حال براي تست گاهي وقت ه بايد كلي دردسر كشيد بهتره كه يك سيستم مجازي با استفاده از VmWare و يا VirtualBox نصب كنيد و ستاپ رو تست كنيد.

دوست عزیز تیک ها رو انتخاب می کنم و می خواد از سایت دانلود کنه ولی دانلود نمی کنه فقط یک صفحه از internet explorer را باز می کنه. نمی شه هم دستی به صورت offline نیازمندی ها رو بهش داد. نمی دونم چکار کنم.
نسخه ای که من نصب کردم حدود 18 مگ است. (InstallAware Studio Admin 9 R2)
کمک کنید. اعصابم رو خرد کرده

vb341
یک شنبه 23 فروردین 1394, 22:26 عصر
دانلود نکردنش به خاطر تحریمه . از فیلتر شکن استفاده کن
در ضمن InstallAware نسخه کاملش در حدود 3 گیگ میشه
از سایت Softgozar هم میتونی دانلود کنی